| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - praktické rady

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 12231  [Dalších 11371 >>]
Fern 155759
14.2.2021 12:55:00
Inko,mela bych obavu dle toho jak se s kuftama na letistich zachazi,ze misto se skorepinovym kufrem mi to v miste priletu vyvrhne na pas jen par strepin...~t~

Ty ho mas furt neposkozen?

My pouzivame prave proto latkove kufry a zatim ok,i ta kolecka to prezivaji teda,kupodivu.
Fern 155759
14.2.2021 12:46:45
Sedmi,musime se mit rady. Jinak pekne tema!

Jakou tasku sis presne objednala?

Je spousta mest a mestecek,kde rozvoz nakupu neni,a me by to ani asi neslo moc pres prsty platit za neco jeste vic,nez uz i tak v tech predrazenych obchodechje k mani. Jsem zdrava,pohyb je potreba,a ta koleckova taska to vse vyresi.A mam taky cas.

A jak tu pisou holky,u te co mam je moznost zavesit ji na vozik coz je velka pomoc a prijemnost.Kdyz jsem mela tasku,co tuhle moznost nemela,tak obcas doslo k tomu,kdyz vezes vozik+tasku,ze jsem pokracovala od regalu je s vozikem v zamysleni a mila taska byla zapomenuta.a kdyz jsem si to uvedomila a zdrhala honem pro tasku,byla jsem hruzou bez sebe,aby ji nekdo mezitim necorknul,byl v ni hl.mobil,no pak i penezenka s kartou...
Marika Letní 140743
14.2.2021 12:41:42
Tak stará si nepřipadám a taška na kolečkách to neudělá. ~;) A naštěstí už je mi fakt jedno, co si o tom kdo myslí.

A další benefit - je super na trh, když jdu pro zeleninu, tam není možnost dát nákup do vozíku jako v supermarketu a dovézt k autu. Tak mám tašku, do té dám brambory, mrkev, jablka, pomeranče... všechno je to těžké, nechodím pro půl kila.
77kraska 132593
14.2.2021 12:29:48
Fren, diky, zajimave...GIMI jsou pekne, zvlast ty barevne...ale ja jsem si troufla zase jen na cernou

no tady v CR je to zalezitost starsich dam....stredni vek taha tasky v ruce a mladsi zeny jezdi autem nebo objednavaji kosik, rohlik apod.
kdyz velmi generalizuji podle toho, co vidam v nasi ulici :-)

ale doslo mi, ze uz delsi dobu nakupuji podle toho, kolik toho unesu...a po covidu toho unesu jeste mene, jsem porad nejaka unavena, takze potrebuji pomoc
Půlka psa 24064
14.2.2021 12:27:23
Já si to právě za stávající situace i představit dokážu. Dřív ne, ale teď je pěší expedice pro dokoupení mlíka, chleba a čokolády nejvíc dobrodružná věc a zároveň nejvzdálenější od domova za poslední týdny. ~:-D
Fern 155759
14.2.2021 12:25:02
Ja ji pougivam od te doby,co jsme se nastehovali do noveho rd ktere se nachazi v dochozi vzdalenostimod centra i obchodu - je to supr zalezitost a co si kdo mysli jsem neresila ani ve 40; naopak jsem hodne tezky nakup lehce premistovala po chodniku i jen malikem~;).
Parkoviste plna ci placena u obchodu a fakt jsem spokojena dosud,ze nemusim resit parkovani apod.Taska odveze belke objemne nakupy klidne i 20 kg, mam zn.GIMI,fialovou,a ma 4 kolecka,takze ta zatez neni jen na tech 2kolech a i prk me je to mnohem komfortnejsi vezeni nez pri 2 kolech,kdy znacna zatez spociva v me ruce.

Nikdy jsem nepochopila tady to hloupe nahlizeni,jakoze pro starsi damy,vzdyt kufr na koleckach pouzivaji nejen teenedri a male deti~l~
TaJ 81121
14.2.2021 12:24:01
Val, já skládací deštník mám pořád v kabelce, ale vytahuju ho jenom ve fakt velkém lijáku, jinak si na hlavu dám kapuci od bundy a přeběhnu to...mám ráda volné ruce, kabelku do ruky žádnou taky nemám, každá musí mít dlouhé ucho přes rameno ☺
TaJ 81121
14.2.2021 12:18:28
Slonisko, my bychom třeba kufry ani nevyužili, na rodinnou dovolenou jezdíme autem a to máme každý velkou cestovní tašku, která se dá vzít i přes rameno, krásně se nám vejdou do auta...a když jezdím se synem sama, tak obvykle vlakem a to si bereme každý na záda krosnu, protože obvykle ještě od vlaku jdeme někam větší kus pěšky a tahat kufr někde přes obrubníky, nebo nějakou cestičkou, to je nepraktické, batoh hodíme na záda, ruce máme volné...
Šatní skříně se zrcadlem na Favi.cz - opticky zvětšíte ložnici
77kraska 132593
14.2.2021 12:08:47
https://www.mall.cz/tasky/tris-floral-modra-nakupni-taska-c?gclid=EAIaIQobChMI-Oatrp7p7gIVHAfmCh2FLAE3EAQYASABEgLLWvD_BwE
77kraska 132593
14.2.2021 12:07:38
Huso, na to jsou ty tasky se tremi kolecky na kazde strane....na jezdeni do schodu
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 12231  [Dalších 11371 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.