Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Fern | 155759 |
|
14.2.2021 12:55:00
Inko,mela bych obavu dle toho jak se s kuftama na letistich zachazi,ze misto se skorepinovym kufrem mi to v miste priletu vyvrhne na pas jen par strepin...
Ty ho mas furt neposkozen? My pouzivame prave proto latkove kufry a zatim ok,i ta kolecka to prezivaji teda,kupodivu. |
| Fern | 155759 |
|
14.2.2021 12:46:45
Sedmi,musime se mit rady. Jinak pekne tema!
Jakou tasku sis presne objednala? Je spousta mest a mestecek,kde rozvoz nakupu neni,a me by to ani asi neslo moc pres prsty platit za neco jeste vic,nez uz i tak v tech predrazenych obchodechje k mani. Jsem zdrava,pohyb je potreba,a ta koleckova taska to vse vyresi.A mam taky cas. A jak tu pisou holky,u te co mam je moznost zavesit ji na vozik coz je velka pomoc a prijemnost.Kdyz jsem mela tasku,co tuhle moznost nemela,tak obcas doslo k tomu,kdyz vezes vozik+tasku,ze jsem pokracovala od regalu je s vozikem v zamysleni a mila taska byla zapomenuta.a kdyz jsem si to uvedomila a zdrhala honem pro tasku,byla jsem hruzou bez sebe,aby ji nekdo mezitim necorknul,byl v ni hl.mobil,no pak i penezenka s kartou... |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
14.2.2021 12:41:42
Tak stará si nepřipadám a taška na kolečkách to neudělá.
A naštěstí už je mi fakt jedno, co si o tom kdo myslí. A další benefit - je super na trh, když jdu pro zeleninu, tam není možnost dát nákup do vozíku jako v supermarketu a dovézt k autu. Tak mám tašku, do té dám brambory, mrkev, jablka, pomeranče... všechno je to těžké, nechodím pro půl kila. |
| 77kraska | 132593 |
|
14.2.2021 12:29:48
Fren, diky, zajimave...GIMI jsou pekne, zvlast ty barevne...ale ja jsem si troufla zase jen na cernou
no tady v CR je to zalezitost starsich dam....stredni vek taha tasky v ruce a mladsi zeny jezdi autem nebo objednavaji kosik, rohlik apod. kdyz velmi generalizuji podle toho, co vidam v nasi ulici ale doslo mi, ze uz delsi dobu nakupuji podle toho, kolik toho unesu...a po covidu toho unesu jeste mene, jsem porad nejaka unavena, takze potrebuji pomoc |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
14.2.2021 12:27:23
Já si to právě za stávající situace i představit dokážu. Dřív ne, ale teď je pěší expedice pro dokoupení mlíka, chleba a čokolády nejvíc dobrodružná věc a zároveň nejvzdálenější od domova za poslední týdny.
![]() |
| Fern | 155759 |
|
14.2.2021 12:25:02
Ja ji pougivam od te doby,co jsme se nastehovali do noveho rd ktere se nachazi v dochozi vzdalenostimod centra i obchodu - je to supr zalezitost a co si kdo mysli jsem neresila ani ve 40; naopak jsem hodne tezky nakup lehce premistovala po chodniku i jen malikem
.Parkoviste plna ci placena u obchodu a fakt jsem spokojena dosud,ze nemusim resit parkovani apod.Taska odveze belke objemne nakupy klidne i 20 kg, mam zn.GIMI,fialovou,a ma 4 kolecka,takze ta zatez neni jen na tech 2kolech a i prk me je to mnohem komfortnejsi vezeni nez pri 2 kolech,kdy znacna zatez spociva v me ruce. Nikdy jsem nepochopila tady to hloupe nahlizeni,jakoze pro starsi damy,vzdyt kufr na koleckach pouzivaji nejen teenedri a male deti ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
14.2.2021 12:24:01
Val, já skládací deštník mám pořád v kabelce, ale vytahuju ho jenom ve fakt velkém lijáku, jinak si na hlavu dám kapuci od bundy a přeběhnu to...mám ráda volné ruce, kabelku do ruky žádnou taky nemám, každá musí mít dlouhé ucho přes rameno ☺
|
| TaJ | 81121 |
|
|
14.2.2021 12:18:28
Slonisko, my bychom třeba kufry ani nevyužili, na rodinnou dovolenou jezdíme autem a to máme každý velkou cestovní tašku, která se dá vzít i přes rameno, krásně se nám vejdou do auta...a když jezdím se synem sama, tak obvykle vlakem a to si bereme každý na záda krosnu, protože obvykle ještě od vlaku jdeme někam větší kus pěšky a tahat kufr někde přes obrubníky, nebo nějakou cestičkou, to je nepraktické, batoh hodíme na záda, ruce máme volné...
|
| 77kraska | 132593 |
|
14.2.2021 12:08:47
https://www.mall.cz/tasky/tris-floral-modra-nakupni-taska-c?gclid=EAIaIQobChMI-Oatrp7p7gIVHAfmCh2FLAE3EAQYASABEgLLWvD_BwE
|
| 77kraska | 132593 |
|
14.2.2021 12:07:38
Huso, na to jsou ty tasky se tremi kolecky na kazde strane....na jezdeni do schodu
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.