Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
14.2.2021 9:23:53
Jo na tyhle ucely je vybornej, kamoska ma jeste versi verzi, s nafukovacima kolama. Pritelkyne ho taha furt nekam, berem si ho i na postu, kdyz postak analfabet zarputile ignoruje ceduli, ze ma nechat balik pred vchodem a musime ho pritahnout vlastnotucne (auto nepada v uvahu, neb nejblizsi parkovaci misto v okruhu posty je nase garaz, na druhou stranu tahnout balik i pouhych 300 m v ruce nic moc). A i plne nalozenej se veze lip, jak ta taska, ma vetsi kola (a hlavne 4, takze je stabilnejsi). V nasem okoli ho ma snad kazdej (kvuli festivalum) a vsichni je tahame na nakup, pokud z nejakyho duvodu musime na nakup osobne
![]() |
| 77kraska | 132593 |
|
14.2.2021 9:07:49
Manko, v Ikee uz tu tasku nevidim - na strankach....asi uz ji prestali prodavat....ale vidam ji po meste, taky se mi libi
|
| 77kraska | 132593 |
|
14.2.2021 9:05:03
Mickey, ten vozik z amazonu vypada skvele....pro moje ucely je tedy moc velky, ale Pulce by se hodil na lesni cestu
|
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
14.2.2021 9:04:39
Viz vyse- kolikrat nevydrzi ani u tech z „necinskych“ shopu
Tu anabazi nadosmrti nezapomenu![]() |
| 77kraska | 132593 |
|
14.2.2021 9:03:01
Val, na to jsem koukala....to same prodavaji na cinskych serverech....vubec neverim, ze vydrzi ta kolecka
|
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
14.2.2021 8:58:59
Ohlidej si nosnost a robustni konstrukci... kdysi jsem ji koupil a vyzkousel presne jednou, hned u obchodu upadlo kolo, nasledne jsem ji vlacel 500 metru smykem, diky tomu se dole vydrela dira a nakup se (zaplatpanbuh az na schodech pred barakem) vysypal... diky tomu jsem usoudil, ze je to hovadina, neb v batohu evidentne unesu vic nez unese ta taska. Nevim, co to bylo za znacku, ale nejaka normalni s nosnosti tusim 15 kg..? Taska kazdopadne zhebla daleko pod uvedenou hmotnosti.
Na nakupy bez auta (a na festivaly, pri stehovani...) pouzivame skladaci „Bollerwagen“), toto Amazon Basics Zusammenklappbarer Bollerwagen für den Garten, faltbar, mit Abdeckung, für den Außenbereich, Schwarz https://www.amazon.de/dp/B07W4JBRTM/ref=cm_sw_r_cp_api_i_PZ0XR1TSN6HPJ8KSY12K Vejde se tam toho nesrovnatelne vic, veze se lip, da se poskladat, pred obchodem ho zamknem slozenej ke stojanu na kola. Jsou i modely s vyssi nosnosti, nafukovacima kolama atd., nas obycejnej prezil 3 festivaly, stehovani (vozili jsme na nem i nabytek ), furt drzi. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
14.2.2021 8:52:35
Val to myslím nebude dobře fungovat. Nebude stát sama a navíc bez konstrukce jen za ucha tu váhu poneseš mnohem víc ty, bude se to prohýbat, možná to ani pořádně nepojede.
A další věc, kolečka jezdí po špíně, pak je budeš muset umývat, protože jinak by sis od nich ušpinila oblečení, když bys ji vzala přes rameno. Nic mámě nekupuj, stejně ti zase vynadá, žes to udělala blbě. Potěš něčím sebe. ![]() |
|
|
14.2.2021 8:49:12
TaJ "je trochu zbytečné se stydět za něco, co mi nějak pomůže, nebo bude k užitku..."
Taky bych řekla, že jsou jiné věci ke stydění, než deštník či taška. Ale to si asi musí každý srovnat sám se sebou. |
|
|
14.2.2021 8:40:48
Já ikeu doporučím, výhodou je nízká cena. Na košík se zavěsit dá. Není tolik vyztužená, to je asi jediná nevýhoda, ale zase je lehká. Hezká mi přijde dostatečně, na nákupní tašku.
záleží komu se co líbí a jaký si kdo vybere vzor, nevím jaký mají teď. Mamka ji má asi 6 nebo 8 let. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
14.2.2021 8:33:37
Půlko, tohle lid vesnický vždy řešil kárkou, furt se prodávají. Budeš trendy retro
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.