Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janet+sluníčko:-) | 75570 |
|
|
13.6.2011 8:06:05
Hooooooodně štěstí!!!!!!! Evisto!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Martina+M+M | 52447 |
|
|
12.6.2011 20:05:59
Evisto, tak přeju hodně štěstí zítra, a budu na tebe moc myslet!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Evista | 25207 |
|
|
12.6.2011 12:36:45
Ahojte,
neozývám se bo není ani nějak nálada, ani čas. Zítra mám ty státnice, tak jsem vystreslá jak... ach jo holky. Mě se tam tak nechce, to zase bude trapas.... |
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
9.6.2011 11:11:33
na ekzem stačí i klima , tak si holt bude hrát po kotníky ve vodě
![]() |
|
|
9.6.2011 11:10:41
to nemám tucha jestli ho to bude štípat , teĎ už snese namazat i excipialem , to ještě před měsícem vůbec nešlo
třeba u moře pochopí že si to nesmí škrábat ![]() |
|
|
9.6.2011 10:31:24
Terez, ale jestli to má Taduna tak akutní, tak to ho asi bude štípat ta sůl, ne?
![]() ![]() Vím, že jak takhle jela moje ségra s akutním ekzémem - červené fleky, tak ji to tak štípalo, že se nakonec nemohla ani skoro koupat. Jen chviličky. A prý to štípalo hodně. ![]() Dneska jsem mluvila se sestřičkou. Chtěla totiž vidět recept na brýle, co má ty nové. Protože prý přeměřovala ty brýlečky - nové. A prý je tam centrace 51 mm (aby se jí rovnaly očka), a na receptu i v kartě má mít 44 mm. Takže to prý je dost rozdíl. A dr to chtěla aby se to krásně rovnaly ty očka směrem k nosu. Tak prý mám zajít do optiky se zeptat, jestli se spletly (nebo to odflinkli) nebo to na těch brýlích (obrubách) nešlo líp udělat (ale to se mi nezdá, jsou to takové dost velké oválkyy). No mám radost. Vzhledem k tomu, že je to optika na fakultce a mají tam otevřeno 8-15 hod, tak to zas do práce přijdu kdoví kdy žeeee... ![]() chjo no ale říkala, že takhle perfektně ještě neviděla nikdy. Že na dálku s těmahle brýlema přečte i ten úplně spodní řádek. To s brýlema nepřečtu ani já. Spodní jsem neviděla nikdy. ![]() |
|
|
8.6.2011 21:01:14
vybrali jsme tučepi - sice tam bude asi hodně lidí ale kde v srpnu ne, že ?
nebyl moc výběr kvůli termínům. jedeme od pondělí do dalšího pátku a moře musíme - taduna má ten ekzém příšernej - má neustále krvavý triko jak si to furt škrabe apodNa neuro držím palce já teď vyštráchla kámošku v optice - udala jsem jí poukaz, ona ho vykázala a čekáme až přijdou brýle našich představ |
|
|
8.6.2011 12:15:21
Terez, a kam přesně jedete? Chorvatsko, mooooře... jéééé.... hned bych jela taky
![]() Leoni, myslím na vás. Ještě tak dlouho - na to neuro. chjo. Ale věřím, že to dopadne dobře! ![]() Moje "sestřenice přes koleno" má chlapečka 4 roky, je hrozně malinký vzrůstově. Doktorka se bála, že má poruchu růstového hormonu. Už se báli, že si bude muset píchat injekce až do dospělosti - růstový hormon. čekali dva měsíce na nějaké vyšetření. A ukázalo se, že je to v pořádku. Prostě jen asi bude menší, nebo začne růst později. Ale žádná porucha to není. Věřím, že i Vikča bude v pořádku! ![]() Maruška má nové brýlky. Cyhstám se ji vyfotit. a dát fotku. ale nějak není čas nebo co ![]() Zítra jedou se školkou na výlet, tak snad vyjde počasí. Dneska celé dopo lelo jak z konve. Naštěstí už se vyčasuje. uvidíme zítra.... |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
3.6.2011 13:56:07
Terez, užijte si dovču, moc vám to přeju.....
Janet super.... Fakt v dobrém závidím, páč na nás se to pořád jaksi sype. Jsem ráda, že Maruška je lepší a že jí snížili i dioptrie. To fakt čumím.... Šikulka je to že tak spolupracovala... Nás čeká 21.6. přeměření očí, budu rozkapávat opět Atropinem a týden na to jdeme na to neuro.... Doufám, že tu pak taky budu psát jen pozitivní věci.... Mám ze všeho hrůzu.... ![]() |
|
|
2.6.2011 17:51:11
ahoj všem, já mám taky dobrou zprávu, konečně jsem zamluvila ubytování na letní dovolenou - pojedeme v srpnu do chorvatska - jupíí
taduna dostal sluneční brýle dioptrické - 70% tmavost a je nadšen. Taky jsem mu teĎ objednala nové klasické brýle, aby měl nové hezké do školy. Přes léto donosí ty nynější. Vzala jsem o chlupínek větší a takové do kosočtverce ale hrany jsou oblé, aspon nebudu nadkukovat Líbili by se mi teda jiný ,ale ty nemají v požadované velikosti.Jdu dělat chleba ve vajíčku |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.