| Janet+sluníčko:-) | 75570 |
|
|
9.2.2012 16:39:08
Jj, taky jsem šťastná, že mám holčičku
![]() škoda že nemám dvě noooo Evisto, nene, sama jsem to nenajela tolik to vážně ani nejde. Kupovala jsem ho už hodně ojeté ;-) |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
9.2.2012 11:50:57
Holčičky jsou super, byl to můj sen a ten se splnil. Naštěstí spolu mají i krásný vztah, takže pohoda, snad jim to vydrží.....
|
| Evista | 25207 |
|
|
8.2.2012 12:25:37
Sára to ještě neví, vlastně nikdo to ještě neví
jen moje ségra, manžel a pár kamarádek. No bráchu si S. nikdy ani nepřipouštěla, chce ségru. Marně říkám, že to nejde ovlivnit. Ale spokojí se s obojím, jen tu sestru by o chloupek radši. Já jsem se sestrou o 5,5roku a věčně jsme se řezaly. Až tak od střední se s ní dalo mlouvit. Ale ono je to i výchovou.Janet, takto jsem si sjela brzy v létě. V servisu tvrdili, že tomu auto nic není. Za 14dní to skoro přestalo brzdit a dali jsme to k jednomu tady a pry total sjetý destičky a až na kotouče bo co... 3tisíce, tam do toho servisu už nevlezu, kdyby to spravili hned stálo by to 800,-. 120tis si s tim najela ty? Uf to snad za tu dobu ani nejde ne? |
| terezie + tadeáš 05 + berta 08 | 43496 |
|
|
8.2.2012 12:03:18
jj druhá kámoška byla zase přešťastná, čerstvá školačka byla hodně samostatná a tak to bylo s mimčem ok. prostě záleží na dětech
![]() |
| Janet+sluníčko:-) | 75570 |
|
|
8.2.2012 11:17:14
Evisto, já myslím, že to bude třeba i fajn, že budeš moct jít s kočárkem pro Sáru ke škole. Doba před Vánoci (fotky) se přežene, a pak už času bude více
![]() Bude to určo fajn. a ještě kdyby se tak povedla druhá holčička, tak by Sára byla určo štěstím bez sebe ![]() Mít dvě holčičky, musí být taaaak fajn (i když my se ségrou se máme hodně rády až ted - jsme od sebe rok a čtvrt, takže máme fakt ten sesterský vztah. Jako děcka jsme se hodně rvaly a hádaly. ale to je asi všude, kde jsou děcka takhle kousek od sebe.Taky jsem vyfotila jsen tři fotky. At tam na zápisu neobtěžuju. Tento týden je Manči opět doma. V pondělí mi total odešly brzdy. Brzdilo mi to jen až na "zemi" a to trošku. Dojela jsem dom krokem. Auto je u opraváře. Já jezdím s kolegyní z vedlejší vesnice. Maruška je doma. Před chvílí mi volal. Takže komplet přední brzdy v prdeli. I s prací 4400 oprava. Mě jebne. Já nenašetřím nikdy nic ![]() A to by bylo třeba udělat i rozvody. Už mám najeto 120tis. sakra |
| Evista | 25207 |
|
|
8.2.2012 9:06:37
Člověk si to nějak naplánuje a nakonec je všechno úplně jinak. Plánování mě přešlo už u S., co jsem si naplánovala to tak nebylo
![]() Může se narodit spící hodné miminko a může se taky narodit ukřičenec a neuhovenec jako byla S. Ale teď ji musím pochválit, ona je hodně samostatná, nesnáší nad sebou dozor, je paličatá, tvrdohlavá a vše si udělá dle sebe Když zvýším hlas a řeknu 3x tak i poslechne Miminko mohlo přijít i o kousek dřív, ale se mu k nám dříve nějak nechtělo![]() |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
8.2.2012 8:51:37
Evisto, vyfotila jsem asi 3 fotky, víc jsem nestihla a ani nechtěla s foťákem otravovat. Ne, netrénovala jsem s Viki nic. Ale chodí už do předškoláků a co jsem se dozvěděla, tak tam mají ve školce pro ně nějaký specl program (prý místo spaní, ale 100% to nevím a ověřený to nemám musela bych se zeptat učitelek) a tam trénují na přípravu do školy.
No mně se narodila Vikča 21.7. a 1.9. šla Lucka do první třídy, takže to měla Vikča cca 6 týdnů. No byl to teda mazec. Navíc, jsme byly věčně po špitálech, páč Vikča měla dost zdravoních problémů, nakonec jsme skončili FN Olomouc, kde jsme trávili pak více času než doma asi do Vikčiných 8. měsíců. Nerada na to období vzpomínám, já si to představovala trošku jinak... Druhý jsme chtěli až půjde Lucka do první třídy, abych se s ní mohla učit, ale.......................... A proč to vůbec píšu???? Chci tím říct, že Lucce nezbylo nic jiného, než se naučit učit se sama, ptž se s ní v první třídě skoro nikdo neučil. Neměl kdo, ale jak se říká vše zlé je k něčemu dobré a ona se tímto naučila k naprosté samostatnosti a je samostatná doteď! |
|
|
8.2.2012 8:30:28
tak s tím termínem nic moc
,ale určitě se vám to povede pěkně skloubit. Kamarádka taky měla termín v září a po zkušenosti a to nedoporučuje . ale ona má ty dvě děti hoooodně náročné ![]() |
| Evista | 25207 |
|
|
8.2.2012 8:26:17
Terez, já mám trošku obavu, protože jestli všechno bude ok, tak termín je 25.9 a pak říjen, listopad, prosinec a je období kdy je strašně moc práce. No do té doby daleko, to se nějak vystříbří.
S té povinné přípravy do školy mám trochu obavu. Tady je to učitelka od učitelky. Jedna nedává na doma žádné úkoly a druhá 3. |
|
|
8.2.2012 8:20:54
URčitě první školní rok zmáknete jedna báseň. Já měla hrůzu a nic tragického se neděje. jen ta časová tíseň je nezvyklá
![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.