| Katlyn |
| • |
2.1.2015 19:42:19
Dobrý den.
Hledáme nové Analytiky. (resp. náš Vedoucí pobočky) Naše společnost byla založena v roce 1970 a působí ve 14 evropských zemí – nabízíme vám tedy kariéru ve stabilní nadnárodní firmě se 40letou tradicí. Šanci na smysluplnou a finančně zajímavě ohodnocenou práci má v OVB téměř každý. Požadujeme ochotu se neustále učit novým věcem a poctivě pracovat. Česká Lípa a okolí. V případě vážného zájmu, volejte na mob. č.: 732 162 391, nebo pište na e-mail: pparik2451@gmail.com Děkuji za pozorost, Přeji krásný zbytek dne. |
| Barbora Ottová |
| • |
25.12.2014 22:31:04
Já jsem se u nich registrovala před nedávnem zatím čekám na dotazníky, ale moje sestra mi už i ukázala, jak takový dotazník vypadá tak doufám, že brzo nějaký příjde i do mé mailové schránečky.
|
| Barbora Ottová |
| • |
25.12.2014 22:31:04
Já jsem se u nich registrovala před nedávnem zatím čekám na dotazníky, ale moje sestra mi už i ukázala, jak takový dotazník vypadá tak doufám, že brzo nějaký příjde i do mé mailové schránečky.
|
| Martina plus dva | 89584 |
|
|
19.12.2014 23:14:27
Zašlete mi prosím na mail bližší informace. Děkuji martinaamichalek@gmail.com
|
| JobInsider |
| • |
19.12.2014 12:36:14
Dobrý den,
přidejte prosím svůj názor na jobinsider.cz Hodnoťte svého současného nebo minulého zaměstnavatele. Hodnocení je uděláno zajímavou formou. Podílejte se na něčem novém a užitečném. |
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
14.12.2014 19:17:50
Nebo můžete zavolat na naši šéfovou tel.císlo 601375068
|
| Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
|
|
14.12.2014 19:09:51
Dobrý večer,hledáme brigádníka/ice na úklid pekárny Penam v Herinku za nemocnou kolegyni, možnost dlouhodobá brigáda. Kdo má zájem nebo nevíte o někom kdo by mohl/a jít na brigadu,tak se ozvěte mi do emailu. Ranní směna 6-14h, nástup nutno ihned. Děkuji.
|
| Katka Pozitivní, syn, dcera |
| • |
1.12.2014 16:55:19
Sháníte práci, nebo naopak zaměstnance? Zkuste zdarma registraci na novém webu, kde jsou mj. i nabídky práce apod. www.azchat.com. Držím palce
![]() |
| Jiří Švec |
| • |
28.11.2014 6:39:19
Dobrý den,
mohu nabídnout své služby. Podobným způsobem spolupracujeme i s jinými firmami nebo živnostníky, tj. buď kompletní účetnictví a daně nebo si klient eviduje některé doklady sám. Používáme účetní sw Pohoda, k tomu lze jednoduše komunikovat i vzdáleným přístupem, tj. přihlášením na Váš počítač a účtování přímo u Vás. Další možností je přesunutí Vámi zpracovaných dat k nám a doúčtování. Na ceně za službu se dohodneme k oboustranné spokojenosti, a to dle rozsahu prací. Kompletně Vás zastoupíme n úřadech. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Jiří Švec Ing. Jiří Švec Ekonomické poradenství Švec s.r.o. Účetní a daňové poradenství Správa bytových domů Úvěrové poradenství Tel. 737 257 269 E-mail: jiri.svec.pv@seznam.cz |
| Nšoči 7 | 144907 |
|
23.11.2014 21:27:49
Dobrý den, zdravím všechny maminky. Četla jsem tu diskusi na téma "paní na úklid" a protože už nějakou dobu tuto profesi zastávám a po ukončení spolupráce s jednou z klientek se mi uvolnilo místo v pracovním kalendáři, tak bych touto cestou ráda nabídla své služby.
Je mi 47 let, jsem maminka šesti dětí, vystudovaná knihovnice. Jsem zodpovědná, pečlivá, svědomitá a komunikativní a práce v domácnosti mě opravdu baví. U svých stávajících klientů vykonávám všechny domácí práce včetně vaření, žehlení a mytí oken. Jsem systematická a mám smysl pro detail. Takto virtuálně se dá těžko přesvědčovat o osobních kvalitách, pokud by některá z Vás měla zájem vyzkoušet to naživo, napište. Beru 130-150/h podle počtu odpracovaných hodin. Přeji hezký den! |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.