| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Nabízím nebo hledám práci

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 416  [Dalších 346 >>]
136050
17.10.2016 16:51:36
Hezký den, je v dnešní době fakt nemožné sehnat práci z domova, přivýdělek? Nebo je to jen samý podvod, jak s lidí vytáhnout peníze? Máte někdo tip? Děkuji
lakkar 151194
28.7.2016 15:50:35
Hledám paní na pravidelný úklid (1x týdně) menšího rodinného domu v Plzni. Časově se přizpůsobím. Pokud byste věděly o někom spolehlivém, děkuji za tip.
pav29 134535
17.7.2016 20:04:52
Hledáme paní na pravidelný úklid domácnosti a žehlení (komplexní údržba RD, 2x ročně navíc okna). Lokalita Herink hranice Phy východ/ západ.
Zatím 1x týdně ve CT nebo PA v čase od 8 do 17 hod na cca 5 hodin. Od června 2017 pak možnost dalšího pravidelného úklidu na Pze 4. Požadujeme výpis z TR, zkušenosti, reference (telefon na jiné klienty). Ideálně paní s autem, možná doprava i MHD.
Cena dohodou – nabídněte.
Eržika. 36295
11.7.2016 18:36:12
Napiš mi na e-mail pod nickem. ~;)
Girili 117849
11.7.2016 18:03:17
Tip na hlidani bohuzel nemam, ale Bukovku znam, jezdime pres ni. Az tamtudy priste pojedeme, budeme ti mavat. ~3~ At se vam tam dobre zije. :-)
Voice 66636
10.7.2016 15:55:09
Ahoj holky z Pardubic a okolí. Stěhuji se do obce Bukovka, nedaleko Lázní Bohdaneč. Nikoho tam neznám a přicházím z HK na malou obec....Jsem VŠ, učitelka - spec. pedagog, mám 2 holčičky 5 a 10 let. Budu ráda za nějakou kamarádku, ideálně s dětmi. Dále se chci poradit, zda nemáte typ na nějakou paní na hlídání. Nastupuji jako třídní učitelka, mladší dcerka bývá tu a tam nemocná, nechtěla bych v práci moc chybět....Mějte se a ozvěte se! Díky
veverkaa 125119
24.6.2016 4:54:51
Jdi chytat hloupý lidi někam jinam
Recyclix CZ 151054
24.6.2016 2:05:39
Dobrý večer, jestli máte zájem o hodně zajímavou práci z domova přes internet, tak mi napište na email:
recyclixczech@seznam.cz

Jedná se o vydělávání recyklováním neboli investování do plastového odpadu a měsíčně sklízení zisků z investovaných peněz.

Projekt provozuje firma z Lotyšska, která na svou činnost čerpá EU dotace již od roku 2014 a má je přiznané až do roku 2020. Kamarád, který mě k tomu přivedl, tak s touto firmou spolupracuje už skoro rok a měsíčně má pasivní příjem přes 13 tisíc měsíčně. Také byl nyní v květnu se skupinkou investorů z Liberce fyzicky na exkurzi v jedné z továren (kde se sešlo přes 100 lidí z celého světa), seznámil se s vedením firmy, viděl jak vše funguje a vážně se NEJEDNÁ o podvod!

PO REGISTRACI OBDRŽÍTE ZDARMA BONUS 20€, takže si vše můžete v klidu a bez rizika vyzkoušet, nastudovat a pokud Vám to bude dávat smysl, tak můžete investovat vlastní peníze již od částky 20€ (540 Kč).

Informace o tomto projektu naleznete v následujícím videu:
https://youtu.be/mgd2ZTZakmE

Facebooková stránka
https://www.facebook.com/RecyclixCzech

Nejedná se o podvod, ani o letadlo a podobné šílenosti.
Hledám lidi, kteří chtějí opravdu, dlouhodobě a seriózně vydělávat investováním.
Pokud se zaregistrujete přes odkaz pod videem, tak budete pode mnou, což znamená, že Vám poskytnu různé rady, tipy a pomohu v případě problémů.

Já s přítelkyní se nyní věnujeme investování už skoro rok, nejen do tohoto projektu a mohu vám říct, že investování může být i pro ženu na mateřské, pokud se najde vhodý projekt. Mí rodiče začali investovat a dokonce i moje babička, která má nyní pár tisíc k dobru ke svému důchodu a to jí stačilo jednorázově uvolnit pár našetřených tisíc. Lidé jsou bohužel líní a krátkozrací, investování je profese jako každá jiná a musí se naučit. Proto má-li kdokoliv zájem naučit se postupně a po malých částkách investovat a za pár měsíců/let mít pasivní příjem třeba 5, 10, 20 tisíc korun měsíčně, tak mi napište a rád vám pomohu.

Přeji pěkný zbytek týdne...
Michal
Yuki 00,03,07 49504
18.5.2016 19:02:02
už jsme říkala, že si najdu školu ,ktrá nabízí i bydlení, a domů budu jezdit na víkendy :(
jen nevím, jak by to zvládli doma, když manžel je v práci do noci a občas nepřijede a když opravdu musím být poctivých několik hodin s nejmladším, kteý fakt nemůže být beze mě

není to tak snadný, stěhovat se za prací (v mé situaci) je blbost, dojíždět víc než 30 km za učitelským paltem taky není zrovna ideální a místo tu prostě není
Delete 8214
18.5.2016 19:00:18
Přesně tak, naše škola má angličtinářů zoufalý nedostatek.

Došlo to tak daleko, že naše "geniální" vedení sice zavedlo angličtinu od první třídy, ač o to vlastně nikdo nestojí, a následně přišlo s tím, že to budou učit v prvních a druhých třídách třídní učitelky, tedy ty prvostupňové, z nichž většina angličtinu ve škole nikdy neměla a anglicky prostě neumí. Jen proto, že prostě angličtináři nejsou ~d~.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 416  [Dalších 346 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.