| Lída+2 | 28136 |
|
|
7.3.2010 9:53:15
Jo a mě se děti nevynořovali a neplavali nad vodou,. prootže jsou vychrtlý a neunesli se.....
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
7.3.2010 9:52:26
Moje děti chodí plavat od miminek. V 2 letech uplavali obě pod vodou min 2-3metry....pod vodou plavali právě do těch 6,5let....kdy teda plavali i okolo 4-5 metrů na jedno nadechnutí...byli schopný se potopit i do 2metrů....a pod vodou ten jejich plavací styl na pohled docela dobrý...
Právě v 6,5letech se začali oba vynořovat...ale to bylo teda něco....nejen, že toho pod vodou uplavali víc jak nad vodou...ale i se na to nedalo moc koukat. Ale kurzy to srovnali.....v našem městě je vyhlášená škola plavání a to co popisuješ by se dělo trochu jinak.... NAvíc všechny děti chodí plavat se školkou rok co rok na 10lekcí. A všechny děti z našeho města chodí každý školní rok plavat na 20lekcí(dvouhodinovky, kdy po hodině následuje 15minut v páře) Oba chodili po kurzu kojeneckýho plavča...na kurzy pro děti od 3-6let. Později od 6-7let. A později okolo první druhý třídy zdokonalovací kurz plavání kde se počítá s tím, že dítě uplave 50metrů. Takže se zdokonaluje šipka, učí se skákat z prkna do 4metrů. Kraul a znak. Kdo plave prsa každou nohou jinak..tak se mu to taky opravuje.....(zrovna příští týden donese Dan z tohoto kurzu mokré vysvědčení- včera plavali na výdrž a uplaval 26 bazénů- tolik jsem ani omylem nečekala) |
| Mlanka, NK 09/05, LA 01/10 | 96879 |
|
|
7.3.2010 8:25:39
Dcera se naucila ve 4 a neco, ale ona je dost opatrna co se tyce fyzickych aktivit takze ji to chvili trvalo. Chodili jsme asi 2 roky temer kazdy tyden. Ucili jsme ji my rodice.
Do kurzu pujde od zari to ji bude 5, kvuli stylu a tak. Videla jsem ty instruktory v akci nekolikrat a po kazde tedy jsou VE vode s temahle prtatama. Z venku je diriguji az tak kolem 8 let kdy je to spis uz vykonnostni plavani. |
| Lida |
| • |
7.3.2010 8:18:59
Muj starsi syn se naucil plavat v plavecke skole Betynka (v kurzu pro zacatecniky). Bylo mu cca 5 let. Kurz probihal podle nasich ocekavani. Nejprve dychani do vody, splyvani, skoky s pomuckou a pozdeji bez pomucky, pak nacvik zakladu plaveckych stylu. Chce to asi vybrat lepsi kurz. Rozhodne pro deti zacatecniky a mozna nejaky mensi ci mene hluboky bazen.
|
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
7.3.2010 0:12:39
Syn v necelych trech letech bez pomucek byl schopny preplavat mensi bazen napric, styl ruce do sipky, polozit na vodu a kopat nohama jako u kraula. Ted plave i na zadech, uci se styly a tak, ale zatim to neni jeste nic cisteho - bude mu pet. Ale on je vodnik, potapel se prakticky ihned a pod vodou se chechtal, chodime od jeho pul roku, momentalne trikrat tydne.
|
| 7kraska + jedna | 98536 |
|
6.3.2010 22:59:26
Dcera vek 4 a pul, chodi na obycejne kursy plavani druhym rokem a uplave sama bez pomoci minimalne 5 metru. Ale nedelala bych z toho drama, ze 6-lete dite neplave, ja plavala sama az tak ve 3. tride a dneska je plavani mym nejmilejsim sportem.
|
| Winky |
| • |
6.3.2010 22:06:38
dceři bude 5 a plavat neumí, ale sama mi říkala že se to už chce letos naučit
tak uvidím jak jí ta uvědomělost vydrží. Já na kurzy moc nejsem, takže jí bude muset stačit plácando na koupáku a u kamarádky v bazénu. Mě naučila plavat moje babička zlatá, měla přes léto čas tak nás děti vyfásla a chodila s námi denně na koupaliště, bratránek a sestřenka už byli starší a plavat uměli, já ne, tak tam babička trpělivě se mnou celý jedno léto chodila do mělkýho bazénu a trpělivě mě - motorický telátko - učila splývat, hýbat nohama, hýbat rukama a taky u toho nezapomenout dýchat..... no trvalo mi to celé prázdniny ale zvládla to ![]() |
| ChemicalJane + 4 | 86738 |
|
|
6.3.2010 21:53:29
to je asi na dítěti, já uměla plavat velice brzo, na vodě jsem vyrostla a tak to bylo nezbytností bych řekla.. matně si ve vzpomínkách pamatuji, že coby dvouletá jsme spadla do vody a nechci říct doplavala, ale doplácala jsme se v pořádku ke břehu.. ale fakt to bylo tím, že jsme od 6neděl na vodě, byla jsme tam až do podzimu a takhle každý rok...a dva starší bráchové, co potřebovali rychle dalšího na hraní...
![]() s dcerou tuto možnost bohužel nemám, ale chodíme do bazenu co to jde, na žádné organizované plavání, smai.. zatím ve vodě blbne, vody se nebojí, ale teda tak brzo jako já plavat nebude umět... |
| Parvati | 105802 |
|
6.3.2010 21:30:42
Dcera v sesti stylove (od osmi plave zavodne), syn v peti a stylove a tretimu jsou ctyri, udrzi se na hladine sam, ale na preplavani nejakeho useku potrebuje jeste pasek nebo aspon plovaci desku.
|
| Kač. ♀ + ♂ | 11157 |
|
|
6.3.2010 21:18:44
No tak to je u nás to samé...kolo horor! došli jsme k názoru že ji i s kolem šoupneme někomu na naučení stejně jak na palvání, bruselení a lyžování....cizí lektor je ideální.
Jinak to neumím posoudit Majda "plave" od půl roku teď 5,5 přeplave 25 bazén s páskem na kterém má 2 trojúhleníčky pro sichr na a našířku celej, ale jak říkám plave už dlouho. Myslím že hodně záleží kdy se začne a taky na přístupu instruktora. ![]() Kač. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.