| Kafe | 134466 |
|
|
30.6.2017 13:48:02
Moje děcka mají každé léto individuální lekce plavání. Co mně blokovaly, tam klidně dělají, pod vedením plavčíka/lektora. Tak třeba pomůže, když ji bude učit někdo cizí.
![]() |
| KarlítKa | 106498 |
|
|
30.6.2017 13:45:44
Prosím o radu - do sedmi let kvůli opakovaně zavedeným ventilačním trubičkám se nesměla potápět a ponořovat hlavu, problém byl i při mytí vlasů.
Už druhý rok trubičky nemá, nicméně asi jsme prošvihli tu fázi, kdy se vody nebojí a teď se teda bojí fest. :( princip zná a ví, plave jen když mám ruku pod břichem ![]() ale sama ani omylem. když ruku vytáhnu, jde okamžitě pod vodu. Nemáte někdo zkušenost, jak na to? je dost tvrdohlavá, když jí něco nejde, hned se zabejčí a nechce nic. ![]() Ve škole bude mít plavání až od září. Děkuji všem za rady ![]() |
| Binturongg | 104880 |
|
|
24.1.2017 10:45:14
Jo a při šipce si PŘED SEBE dávají ruce pouze pokročilí, kteří už si mohou dovolit dělat kraviny. Ruce před sebou s sebou nesou toho placáka
![]() |
| Binturongg | 104880 |
|
|
24.1.2017 10:43:30
Šuplíku - to není moc pedagogické
![]() Whitep se to samozřejmě může naučit třeba v šedesáti, na tom nesejde. Záleží jen na tom, kdo jí to bude učit. Jediný handicap, co má dospělý proti dítěti, je pud sebezáchovy, ale ten lze překonat v každém věku ![]() Jinak by lidi nelyžovali, neskákali padákem, nelezli po skalách, nedělali horské tůry, neplavali... kdyby to bylo podmíněno tím, že to musí ovládat od dětství ![]() |
| Binturongg | 104880 |
|
|
24.1.2017 10:40:19
Musí na to profesionálně:
Základ jsou vzpažené napnuté ruce za ušima (může si je i držet - spojit dlaně) - nesmí s nimi hnout po celou dobu skoku. Musí si představit, že skáče za těma rukama a fakt s nimi nehnout. Na odrazu tolik nesejde, nemusí být velký - klidně z toho dřepu (paradoxně je ale ze dřepu těžší neudělat placáka, než ze stoje) - ale pořád ruce napnuté a za ušima. Po odrazu napnout i nohy - musí být celý zpevněný a vrhnout se do vody za těma napnutýma rukama - těma rukama napořed. Musí prostě vědět, že ruce jsou do vody první. Jestliže je takhle udrží a napne nohy, je v podstatě nemožné placáka předvést ![]() |
| withep | 93862 |
|
|
22.1.2017 23:20:40
Jasně, však já to taky už tak asi čtvrt století nezkoušela a už ani zkoušet nebudu
![]() |
| TiNiWiNi | 109646 |
|
|
22.1.2017 15:03:36
Ještě dnes si pamatuju ten krásný pocit, když jsem poprvé zahučela do vody po hlavě a plula vodou dál. Byl to úžasný pocit svobody.
|
| withep | 93862 |
|
|
22.1.2017 8:10:33
Hm. No jo
. Tak proč mi to teda nejde? Asi že když padám po hlavě, dám ruce, ale nejde mi padat po hlavě schválně. Rybička ve volejbale mi taky nešla. |
| withep | 93862 |
|
|
21.1.2017 23:07:30
Dávám. Přece když někam letím po hlavě, dám před sebe ruce, abych si nenatloukla ksicht. Proto nenosím ruce v kapsách, když je náledí.
|
| withep | 93862 |
|
|
21.1.2017 23:02:25
Podle mě, když má člověk v pořádku pud sebezáchovy, tak šipku nedá. Co je to za nápad, skákat někam po hlavě a nedat před sebe ruce? Už jsem to dávno vzdala
|
Medové slavnostiTrutnov
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.