| Lela, čert a malinkej drak | 9322 |
|
|
24.2.2012 23:36:05
v aquaparku bych se bála, že je někdo potopí
Doma v bazénu jsou sami asi od 4 a 6 roků, sleduju je jen tak, že poslouchám /když jsou slyšet, tak neřeším). Oba plavali od miminek, takže jsou zvyklí se potápět a naučení na to, aby věděli, kudy v případě nouze ven. Nikdy neplavali s rukávkama, kruhem ... Se starším jsem v jeho čerstvých osmi letech v klidu plavala v moři daleko od břehu v hloubce, když se mi tam desky pustil pětileťák, tak jsem byla trochu nervozní, ale taky to dal ![]() |
| MUMIE | 120335 |
|
|
24.2.2012 23:08:56
Aha, tak jsem zas o něco chytřejší. Díky za odpověď.
|
| MUMIE | 120335 |
|
|
24.2.2012 22:58:33
Jiřko a to jste ho učili plavat rodiče toho staršího? Nebo chodil na to plavání pro batolata? Zajímá mě, jestli jde takhle malé dítě naučit plavat i bez profesionální instruktáže.
|
| Udalka | 89770 |
|
|
24.2.2012 22:53:45
Malá plave od čtyř let bez pomůcek, spolehlivě. Úplně bez dozoru ji samotnou nenecháme ani nyní jako sedmiletou. Necháváme, když jsou dvě s kamarádkou a hlídají se navzájem, a to ještě u nás na bazénu požádám plavčíka, aby na ně dohlédnul, když jdu třeba do páry.
|
| Krevetka | 65934 |
|
|
24.2.2012 22:52:03
Hanko,
už si to úplně přesně nepamatuji, ale byl ve školce, semnou nechtěl, pořád mi visel kolem krku, naučil ho přítel v Chorvatsku...bylo mu něco přes pět let. Ale byly to pořád takové trhané pohyby. V osmi letech jsem si s ním už v pohodě zaplavala, ale stejně jsem ho nespustila z očí. Teď v 10ti letech, když je doma v bazénu, samotného chvilku nechám, ale pozoruji z okna. |
| Hanka36 | 89649 |
|
|
24.2.2012 22:43:43
Kdy se vaše děti naučili plavat?
Odkdy plavaly tak, že můžou být i chvíli bez dozoru v akvaparku? Děkuji. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
16.9.2011 5:59:28
Mě kamarádka kdysi donesla tohle:
http://www.grada.cz/plavani-deti-s-rodici_4165/seznam/katalog/ Byli tam zajímavý rady...na co dát pozor...a jak co postupně naučit....zase tak blbá mi ta kniha nepřišla. JAk tu někdo psal o úlevový poloze...při plavání tak obě děti používají takovou, že kdo je nezná myslí si, že se utopili....leží totiž na břiše...a ruce a nohy maličko od sebe(30cm) a ani se nehnou......prý odpočívaj ![]() Taky nám kdysi na kurzu říkali, že děti co jsou jak z hadích ocásků tak mají problém plavat na zádech.,....nevydrží totiž v tom správným klidu(myslím 0,5-3roky) |
| PetraPF | 105325 |
|
|
4.9.2011 13:49:53
My jsme se synem chodili od 6měsíců do plavání, vody se vůbec nebojí, je v ní jako doma. Teď jsme si našli sympatickou instruktorku, plave v Prostějově a Olomouci.http://www.krokodylek.ic.cz/
|
| pojistenicz-cz | 119919 |
|
|
21.7.2011 15:30:23
Holky poradte, malá se nikdy vody nebála. Táhne jí na 4 rok a bojí se i ve vaně byt jen položit do mělké vody - smočit krk, hlavičku a uši je nepřekonatelný problém
![]() |
| myisa | 116028 |
|
15.7.2011 17:10:20
já to mojí dcerku učím už odmalička. Za týden jí budou 4 měsíce a dneska poprvé už chvilinku na zádíčkách sama splývala. Jde jen o to dětem vysvětlit, že se nemusí bát - jistit je nejdřív celou dlaní pod zádíčkama, pak postupně ubírat na ploše až se dostanete jenom na jeden článek prstu..a ten pak taky jednou zmizí a dítko splývá samo
a je jedno jak je staré, jen vám musí věřit![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.