Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kreaty | 128225 |
|
|
30.9.2013 13:14:27
malá chuť není příznakem autismu, ale neschopnost změn, tedy i co se týká příjmu potravy je znakem autismu, ale to doktorovi snad vysvětlovat nemusím, jinak ano dcera je hodně, hodně vyhublá, v podstatě kost a kůže a jelikož má předpoklad vysokého vzrůstu a teď zrovna roste dost a tvoří se jí kostra, tak jí nepřestanu živit
|
| Limai | 91448 |
|
|
30.9.2013 13:11:22
Tak ji nech,však ona na to neumře.Možnosti má jenom dvě,vzít si to co je doma,nebo mít hlad.Třetí možnost jí nenabízej.Žádný jako že poběžím kupovat Nestlé mlsky,abych slečně vyhověla.Prostě přístup "vezmi si to co je,nebo nejez".Časem k tomu dojde.Znám matku která si takhle holku taky rozmazlila.Holce je osm a nejí tohle,nejí,tamto,nejí nic.Její jídelníček-krupicová kaše,palačinky,pudink,párky,čínská polévka.A proč?Protože matinka jí neumí říct "ne,neudělám ti k večeři(snídani,obědu)už počtvrté tenhle týden krupicovou kaši,vezmeš si housku s tím či oním,chleba,případně cokoli jiného co dům nabízí.A jestli ne,buď hladová."A pak se ještě strašně diví,že holka nic nechce jíst.No proč by jedla,když nemusí a není k tomu vedená.
|
| Epepe | 89236 |
|
|
30.9.2013 12:59:13
Ježišmarjá, nepřeháníte to? Malá chuť k jídlu je důsledek autismu? Dneska se lidi z těch diagnóz zblázní.
Mmch. Rakkaus, tvoje dcera je vyhublá, anemická nebo tak něco? Len se taky v pohodě dožila dospělosti, tak co se řeší? |
| Oliverka | 70017 |
|
|
30.9.2013 12:54:26
Jezis, to j kruty. Ja mam dnykdy potrebuju sladkou snideni ( ovesna kase, chleba s medem) tak bych omeletu taky nepozrela. Myslim, ze nabidnout alternativu neni zpovykanost.
![]() |
| Len | 108740 |
|
|
30.9.2013 12:29:43
A tak u nas je to taky dedicny. Od babicky pres maminku, ja i braska (kazdy trochu jinak teda) a moje deti. O autismus jit nemusi, ale spousta auti deti ji opravdu spatne.
Moje mamka vzdycky chtela mit dvirka do bricha, aby nemusela to jidlo strkat do pusy To ja si jidlo uzivam, zkousim porad neco noveho, jim hrozne rada, ale to zacalo az po puberte. |
| Kreaty | 128225 |
|
|
30.9.2013 12:25:13
Len to mně vůbec neříkej, že je to průvodní příznak autismu, protože tuhle diagnozu jsme odsunula už několikrát, že ne a že bych se jí znova zabývala? u nás to bude spíš dědičná porucha příjmu potravy, i když těžko říci
![]() |
| Kreaty | 128225 |
|
|
30.9.2013 12:23:28
tak určitě je to závislot na cukru plus touha těla po rychlé energii, která je typická při nechutenství, jenže jak z toho ven, já jsem se z toho neodstala celých 50 let, tedy téměř
![]() |
| Len | 108740 |
|
|
30.9.2013 12:22:19
Pro me je ted jidlo pozitek, ale pamatuju si na detstvi, na zoufalstvi babicek, rodicu, kdyz jsem snedla tri sousta a konec
Ja zoufala z toho jak deti ji nejsem. Celkem verim, ze alespon to mladsi se casem dostane do normalu. No a to starsi je na svou diagnozu porad dost jedlik, rikal mi pediatr, ze zna spoustu autistickych deti, ktere treba deset let neji nic jineho nez toast s dzemem. Takze nasich 10-15 potravin je uplne super![]() |
| Alraune | 129596 |
|
|
30.9.2013 12:22:03
Proč ne? Dcera nikdy ráno nejí,ani já jsem nikdy nejedla. Nasvačí se ve škole. Prostě bych do dítěte nic necpala, nechce, nechce.
|
| Epepe | 89236 |
|
|
30.9.2013 12:18:00
Je závislá na cukru.
Ještě, že polštářky už došly. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.