| Koníček mořský | 156666 | 
| 
 | 
 12.11.2019 13:33:06 
Já mám dojem, že při společném stolování se odkope každý buran z podstaty. V tom učitelé a škola už moc nezmůže. 
 | 
| Jahala. | 89330 | 
| 
 | 
 12.11.2019 13:25:21 
Jídelna je jídlo ve společnosti a tak by mělo dítě být schopné se aspoň trochu slušně najíst. To  znamená příborem s nohama pod stolem lokty bych tolik nerešila,  ale okusovaní knedliku z vidličky mi vadí  a taky na zo upozornim, ano patei to tam mam to v planu na kazdy den jako kultura stolování. A kde se všude jim to má procházet, ve fabrice v jídelně i dělníci jedí příborem  a taky jsou už v půlce pracovní doby unavení a chtějí se jen v klidu najíst... 
 | 
| Martina, 2 kluci | 15942 | 
| 
 | 
 12.11.2019 12:28:34 
No právě  
![]() Já bych na tu výuku stolování moc nesázela, prostě někdo je estét někdo ne. Pokud chci umět stolovat lépe než teď, naučím se to obratem, protože o to stojím. Kontrola dětí v jídelně, zda jedí správně příborem, mě irituje. Po celém pracovním dopoledni si chci jako dítě posedět, popovídat s kamarády a v klidu se najíst. Učitelka rotující okolo dětí a vykřikující "Příbor! Nejez lžící! Lokty ze stolu!" mě děsí i jako dospělou.  | 
| Dooly. | 12201 | 
| 
 | 
 12.11.2019 11:43:54 
ToAr a neni to trochu tak, ze tohle chovani rusi az nyni tveho noveho pritele, pricemz tobe bylo drive jedno?  
Jinak si neumim predstavit, ze chodim 10let s ditetem do restaurace,kde se chova nevhodne a celou dobu nemam chut to resit..  | 
| susu. | 129001 | 
| 
 12.11.2019 11:35:46 
Chrupavky teda naštěstí nejím.  
![]() Máje ráda moje mamka, ale taky je jí jenom doma.  | 
| Vítr z hor | 100046 | 
| 
 | 
 12.11.2019 11:31:29 
Mozna bys to mohla sepsat do silvestrovskeho cisla Ucitelskych novin  
![]() Pripominas mi matku, ktera se divila, ze materska skola nema odpoledni krouzky golfu, jezdectvi a francouzstiny.  | 
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 | 
| 
 | 
 12.11.2019 11:00:19 
Já to úplně nesnáším, nesáhla bych na to ani doma. Ohlodává za mne manžel. V restauraci bychsi nic takovýho nedala. 
 | 
| Koníček mořský | 156666 | 
| 
 | 
 12.11.2019 10:25:26 
Když je maso kvalitně a do měkka připraveno, mělo by jít od kosti téměř samo. S trochou šikovnosti, umu a obratnosti v manipulaci s příborem (příp.jiným nástrojem) jde maso obrat do mrtě. Jenže - já mám chuť kolikrát ještě na nějakou tu chrupavku. A chrupavka nejde jíst potichu! Takže, při veřejné konzumaci trpím, protože není slušné hlasitě chroupat a tudíž konzumovat nemohu!!! 
P.S. To mě naučili rodiče a ne škola.  | 
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 | 
| 
 | 
 12.11.2019 10:21:59 
"Hlavně kuře v restauraci nemusím ohlodat do bíla. Ořežu jenom to co jde pohodlně." 
jj a pokud si chci užít kuře (žebra, koleno...) pořádně, zajdu si na něj do hospody, kde mi k tomu přinesou i misku s vodou a ručníček a pak to kuře klidně vezmu do ruky... ![]()  | 
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 | 
| 
 | 
 12.11.2019 10:18:55 
No né? Doma je člověku třeba líto vyhodit část masa, tak tu kost okouše, ve společnosti.ne. 
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.