| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti - ostatní

(?)
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 3407  [Dalších 1677 >>]
Cloe 124120
20.2.2012 12:40:51
Ja to vim, ze byla hodna, to na me nemusis vyplazovat jazyk ~t~ Ale ten ritual je urcite vhodny (stejne jako jine ritualy), ze dite vi, co ho ceka.

Mala byla totalne netulive dite, radsi byla v lehatku nez v naruci, takze to bylo urcite i tim.

Simeona+3 110315
20.2.2012 12:40:49
Zkusila bych dudlík. Naše nejmladší usínala hezky v postýlce (respektive odpadla u prsu a po položení se ani moc nebudila), kolem 3 měsíců ale už byla moc velká a jakmile jsem ji položila, řvala. S dudlíkem se naučila usínat během cca týdne (vracela jsem jí ho když jí vypadl).

Prostřední ale usínala špatně až do 8 měsíců, nejstarší zase dobře až do 8 měsíců a pak špatně, záleží na dítěti.
KoproFka 76193
20.2.2012 12:38:28
~j~~j~ můžu ti říct, že to nebylo tebou, ani rituálem který popisuješ, ale jen a pouze tvým hodným dítkem.
Já u synka dodržovala také takový rituál (v podstatě ho máme dodnes), ale bohužel u něj to nemělo pražádný úspěch...

Byl prostě řvací, nebyl spací a nebyl jedlík... tak je do dosud... ale jinak je naprosto úžasnej!!~5~
Blbý je, že když jsou ty prťata fakt maličký a člověk je s nima doma, v podstatě je to, hlavně z počátku, hodně o tom spaní/řvají, jídle a pití a taky o kakání/čůrání.

Mě synek začal spát sám celou noc až přesně na dvou letech - do té doby prospal celou noc bez přerušení jen 1x... upozorňuji, že se tak rozhodl sám, dobrovolně. Já na tom nemám žádnou zásluhu - to ale neznamená, že jsem to před tím nezkoušela - např. metoda nechat vyřvat nezafungovala ani náhodou - vydržela jsem to 2 noci, pak už jsem lezla po čtyřech z nevyspání...páč on nespal, řval a já nespala taky... a taky z toho ~n~

susu
  • 
20.2.2012 12:28:25
Přes den v postýlce nebyla, měla jsem ji u sebe, ať už v náručí, na klíně, nebo na koberci.
adelaide k. 20327
20.2.2012 12:28:24
Ještě... starší bezproblémů usínala v postýlce po nakojení, prostě jsem nakojila, položila a ona vytuhla. Ovšem pouze v noci jinak bylo uspávání peklo (i po té co jsme ji naučili usínat v postýlce). Spala s námi tak do roku a půl sna 2x, jinak jen ve své postýlce. Přesto to bylo a je naše nejhůř spící dítě, které má problém se spaním i v první třídě. Na rodzíl od prostředního, který spal s námi od porodnice do cca roku a pak tak napůl a od odstavení v 18m spí sám ve své posteli, usíná sám a klidně zaspí i noční courání a "strašení" své starší sestry :-)

Ono to samostatné spaní není vždycky výhra :-)
susu
  • 
20.2.2012 12:26:57
Dceřina postýlka byla vedle naší postele a uspávali jsme ji až do usnutí. Když se probudila na krmení, tak opět udyndat až do usnutí. Prostě, do postýlky jsem dávala až spící dítě, jinak taky řvala.
Cloe 124120
20.2.2012 12:24:51
Ja jsem ji davala hned od narozeni do postylky.
Ritual : 19h koupel, 19h30 jsem ji nakojila v leze v loznici a pak dala do postylky, nekdy spici, nekdy ne. Kdyz nespala, pustila jsem ji "kolotoc".
Nikdy neplakala, ale ona byla celkove hodne miminko.

adelaide k. 20327
20.2.2012 12:22:40
Palečku, určit ějsou mimina který usínají ve dvou měsících samy v postýlce ale moc jich nebude a nejspíš jsou to ty které s tím od začátku neměly problém :-)

Pokud je jediný problém v tom že se vám zdá nevyužitá postýlka, tak je to ještě dobrý. Nedělejte si násilí ani vy ani mimčo.
Pokud se ti sním špatně leží tak doporučuju přirazit postýlku k posteli a odstarnit bočnici. Po nakojení (případně uspání) tam mimišoupneš a budete mít každý svůj prostor.
Katka +3 77171
20.2.2012 12:22:19
Upřímně? Nenaučila. Úžasná dětská postýlka sloužila jako skladovací místo prádla na žehlení. Ve dvou letech se děti dobrovolně přestěhovaly do svých velkých postelí.
Zuuuza 66577
20.2.2012 12:21:56
Ale když se kluci budili v noci na kojení, už zůstávali u nás v posteli (teda ne najednou, jsou od sebe tři roky ~:-D).
[<<Předchozích 1720] Názory 17211730 z 3407  [Dalších 1677 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.