| Hilly. | 103234 |
|
3.2.2012 19:01:01
Fotkou "uklizeného" dnes neposloužím.
Momentálně to tu u nás vypdá jak na té fotce obýváku od Daby(ve všech pokojích). Od té doby, co se nám porouchala zábrana do kuchyně, tak máme bordel i tam. Momentálně jsou na zemi v kuchyni rozházené kaštany(hodně kaštanů). V obýváku odstřižky z vystřihovánek po zemi, papíry, tužky a různé hračky, co nám tu nosí batole. Starší bych to už i naučila, ale kazí nám to právě to batole. Starší si tedy hezky třeba uklidí věci do skříně, když nad ní stojím, ale batole to za chvíli vyháže, protože se tam chce schovat a tak je to se vším. Kdybych dala věci výš, tak na to zase starší nedosáhne a uklízet se nenaučí. No s dvouma dětma to prostě jde dost proti sobě Ale já extra pravidelně neuklízím, někdy mě chytne hrozný pocit zmaru a apatie jen sleduji, jak tu bordel narůstá a narůstá. |
| Len | 108740 |
|
|
3.2.2012 18:56:55
Simco, ne, v pohode, ja jsem osoba extremne trpici na soukromi a fakt povazuju jen za svou vec, jake to mam doma. Navstevy nezvu, jen opravdu dobre kamaradky, ktere znaji i me prednosti a byt s provoznim neporadkem je nezaskoci
![]() Me je to jedno, neuklizim jim tam, obcas nakouknu a reknu, ze maji bincus a meli by si uklidit. Coz udelaji, vetsinou, a ja jim pak vyluxuju, umyju okna, vyperu povleceni. Ale nestojim nad nima dennodenne a nehlidam, jestli maji uklizeno. Starsi dite je autisticke a to, jestli uklizi, pro me u nej opravdu neni prioritou. Mladsi uklidi po vyzvani. |
| Maťa. | 21117 |
|
|
3.2.2012 18:54:43
Vypíchla som z toho len jedno, čo ma napadlo momentálne:
uklízení spolu, nebo že začnu já. výsledek - začnu já, dcerka si po pěti minutách jde kreslit, nebo cokoliv, na dotaz, proč řekne, že je to už uklizené. nefunguje. Zle. Začni, ak dcérka ide preč kresliť, prípadne iná činnosť - tak sa jej nepýtať "proč", ale zakázať jasne tú činnosť (aj odviesť zpátky k úklidu) do doby, než to uklidí. |
| Elíláma | 101194 |
|
|
3.2.2012 18:53:43
Lída: mamce z toho bylo šoufl 15 let než tohle pochopila, ségra už má úplně jiný podmínky...
mamka říká, vždycky jen shrabu hadry na hromadu a čeknu jídlo a zavřu dveře. Kupodivu bordel nenarůstá, ale zůstává to asi tak stejně... i když stejně nevalné. |
| Lassie66 |
| • |
3.2.2012 18:52:51
Ty jo, já jsem cholerik jak prase, ani vysoký TK by mě nezastavil
![]() Ale já nespoléhám na řvaní (i když ječim pořád, jelikož se neumim ovládat) ale spíš to chce nějaký fígl, jak ty děti fikaně přesvědčit, aby dělaly to, co ty chceš . |
| daba+holčička | 55689 |
|
|
3.2.2012 18:52:48
ale jsem na vaší počest vyloxuvala a umyla záchod, nechce někdo přijít na návštěvu?
![]() a včera jsme tvořily valentýnský přáníčka se třpytkama a ty mrchy jsou všude a nejdou vyluxovat, můžu říct, že se to tu úplně třpytí ![]() |
| Elíláma | 101194 |
|
|
3.2.2012 18:51:58
Já abych nemusela uklízet X stavebnic, vše krom Duplo a Wader dávám pryč. Wader tedy stačí jen shrabat do krabice a to děláme s prckem spolu. Je pravda, že je toho 20 metrů plus autíčka a značky, ale je to prostě jedna hromada do krabice velikosti dětské postýlky
![]() |
| Hilly. | 103234 |
|
3.2.2012 18:51:57
U nás doma taky postele vůbec nesteleme, protože se v nich celý den válíme
Holky si v nich dělají bunkry, já v nich kojím mladší(vždycky se přikryjeme peřinou), když koukáme na telku nebo čteme, tak se taky přikryjeme duchnma, které vláčíme celý den různě po bytě |
| Lída. | 2139 |
|
|
3.2.2012 18:50:31
Lassie, já mám vysoký tlak, takže si netroufnu se rozčilovat ani kvůli nepořádku v dětském pokoji. Jednou se mi z toho udělalo zle a od té doby to nedělám. Nesmí tam mít nádobí a jídlo, mladší si uklízí líp než starší. Nesmí dělat binec jinde než u sebe. Žít a nechat žít
![]() |
| Elíláma | 101194 |
|
|
3.2.2012 18:50:19
Lassie: tak tak, dveřmi dovnitř, oknem ven
![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.