Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MirkaMM | 120453 |
|
17.8.2019 22:54:25
"Rodina je o spolupráci a potřebách všech členů a všichni se občas podřizují zájmu celku nebo zájmu jiného člena."
Ale vždyť to je to o čem já celou dobu mluvím!!! Rodina by měla respektovat všechny svoje členy, nejenom dospělé lidi. |
| Odvolání | 157791 |
|
|
17.8.2019 22:54:06
Neodpověděla.
Zeptám se jinak. Co se stane s dvouletým dítětem, když ho necháte samotné doma? |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
17.8.2019 22:54:05
Marko, ano, dokonce i zákonná povinnost dítě zabezpečit.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
17.8.2019 22:53:39
Borgis takže spolujezdec vedle tebe nemůže vystoupit, dokud mu to ty jako řidič neodemkneš? A vzadu taky (i bez zapnuté dětské pojistky)?
U naprosté většiny aut jsem se setkala s tím, že otevřít jdou dveře zcela normálně (někdy je nutné zmáčknout kliku dvakrát) i pokud je zamčeno. Jedině to jde zablokovat u zadních dveří právě tou dětskou pojistkou. |
| Odvolání | 157791 |
|
|
17.8.2019 22:53:21
A proto, by měli dospělí lidé někdy myslet i na to, co si přejou děti.
No, ona většina rodičů naopak právě přemýšlí nad tím, co si přejí děti, že. Pokud jste to tak neměla vy doma, je mi to líto, nicméně věřte, že většina rodičů to tak opravu má. |
| MirkaMM | 120453 |
|
17.8.2019 22:53:03
Dyť jsem na to odpověděla!!! Neumíte číst??
A co máš pořád s tím živením a vyděláváním peněz? To to berete tak, že když je třeba manželka na mateřský a živí jí manžel, tak ho teď musí ve všem na slovo poslouchat? Jde snad přece o nějaké normální lidské soužití. O to snažit se pochopit i protistranu a ne jenom sám sebe. Snaha o to, tomu druhému aspoň v něčem naslouchat. Jestli vy jedete v módu - já vydělávám = já budu rozkazovat, tak nevím proč se vůbec snažíte o nějaké mezilidské vztahy. Já jenom říkám, že by měl rodič občas přemýšlet i nad potřebama svýho dítěte a vy v tom snad okamžitě vidíte, že se má tedy rodič ve všem podřídit svýmu dítěti nebo co? To je opravdu tak těžký rozumět psanýmu textu, nebo máš tak neuvěřitelně černobílý vidění světa? |
| K_at | 121378 |
|
17.8.2019 22:51:43
Silwerko, tahle retorika tu byla jiz nekolikrat. Naposledy si pamatuji nick Alissss, Alissa, Alexa....neco takoveho. Zcela nezamenitelny zpusob psani.
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
17.8.2019 22:50:32
Ropucha "to je situace, kdy rodič absolutně rozhoduje a musí to dát najevo a dítě to musí respektovat. "
Navíc je to dané zákonem, ne jenom rozhodnutí rodičů... |
| K_at | 121378 |
|
17.8.2019 22:49:44
Silwerko, vztah 13leteho zrejme brzy skonci i tak. A drobna vec - ti rodice ZIVI dite/deti. Takze stehovat se pro CELOU RODINU znamena zejmena moznost uzivit se v danem miste. Sorry, ale jsi nesmirne sebestredna a evidentne nedomyslis. Ano, za dceru rozhoduju ja a muz.
|
| sovice | 18997 |
|
|
17.8.2019 22:49:42
Silwerko,
já teda neznám rodinu, co by se přestěhovala za láskou třináctiletého syna, ale znám více rodin, které se kvůli dětem nepřestěhovaly. Krom toho ta lepší práce není obvykle bonus jen pro dospělé, ale i pro děti, které taky užívají třeba té zvýšené životní úrovně; a také na dospělých leží pochopitelná odpovědnost za to, aby děti uživili. Rodina je o spolupráci a potřebách všech členů a všichni se občas podřizují zájmu celku nebo zájmu jiného člena. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.