| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti - ostatní

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 3407  [Dalších 2927 >>]
-Velšice- 152842
17.8.2019 21:27:52
Borgus, mam tri a dela to ve vsech. Zkusila bych tu s tim pultikem?
Odvolání 157791
17.8.2019 21:27:01
Je pravda, ze kolo ridi tata, v aute jsem vetsinou ja sama. Tatovi to jeste nepredvedl. Jen mne a prarodicum.

Tak pak je to jen o tom, že z vás si prostě dělá srandu. A pomůže důslednost a nastavení hranice, že TOTO prostě NE.
-Velšice- 152842
17.8.2019 21:27:00
Ty pasy na ramenou sundava vsude a vsem, ty mu fakt vadi, ale to uplne rozepinani, to je pro nej legrace, ze muze litat po aute. A to si tatovi netroufne udelat. Mne a dedovi ano. Takze ano, jsem slabej clanek:-)
MirkaMM 120453
17.8.2019 21:20:06
Na to bych byla opatrná. Většina lidí si pod "mít rozum" představí "slepě se podřídit rozkazu dospělého" ale přitom mít rozum je přeci naopak to, že já sám vyhodnocuju situaci a dělám svá vlastní rozhodnutí a nesleduju slepě jenom příkazy autorit (nevztahuju to k tomuhle konkrétnímu příkladu, myslím to všeobecně). Dokud člověk vychází pouze z premisy, za každou cenu donutit protistranu k tomu co chci já a jenom hledá způsoby, jak to udělat, tak to většinou nikam nevede. Důležité je se taky zaměřit na hledisko toho dítěte, protože i to dítě mu k tomu evidentně nějaký důvod, proč mu to tak strašně vadí. Jinak řeči o fyzickém násilí (plácnutí atd) dospělé osoby vůči 2 letému dítěti, to už je přes všechny meze.
Odvolání 157791
17.8.2019 21:19:53
Jo Marko vida na tu pojistku jsem i zapomněla, no to tím tuplem dopředu v žádným případě.

Prosím vás, snad neexistuje auto, který se nedá zevnitř zamknout. Nejde to u 20 let starých vozidel, ale už moje první auto, které jsem kupovala 2004 to mělo.
K_at 121378
17.8.2019 21:17:27
Velsice, to je ale dobra zprava! Proste maminka je slabsi clanek. Pokud to nedela tatovi, tak neni problem ta sedacka, ale to, ze ma dojem ze MUZE a ze to je sranda. Takze zrejme je to fakt jen v tvych rukach. Takze milion ruznych volovin muzes vypustit, ale tohle je priorita. Podrid tomu ted chvili vsechno. Cim dele to budes protahovat, tim vic sil ti to sebere. Hlavne nedej boze, aby se fakt neco stalo. Tatinek na nej neplati?
Odvolání 157791
17.8.2019 21:15:35
Zkusila bych tu jinou sedačku. Ale přesazení na místo spolujezdce mi teda vůbec jako dobrý nápad nepřijde. Právě naopak, to mi přijde ještě horší. Nebo je tím myšleno že tam toho snad nechá? To se mi nezdá.

A z jakého důvodu? Zadní sedadla jsou dávno více nebezpečná, než ta vepředu, když jsme u toho. Navíc tam na dítě dosáhnu, že, neotáčím se dozadu atd.
Po městě bych takto jezdila naprosto v klidu.
-Velšice- 152842
17.8.2019 21:06:48
Lido, nestras! Ja doufam, ze se treba v sesti letech uklidni. A v jeslickach je hodnej. Dela to jen nam. Tam asi vi, ze by mu to neproslo. Ale ja neumim byt stoprocentni.
-Velšice- 152842
17.8.2019 21:04:25
Ropucho, jak to ale udelat u toho auta? Ja ho vysadila v poli a bylo mu to jedno. Je pravda, ze kolo ridi tata, v aute jsem vetsinou ja sama. Tatovi to jeste nepredvedl. Jen mne a prarodicum.
Okolík 129526
17.8.2019 20:24:10
Eudo, takže tvá zkušenost s neposedným dvouleťákem je 0. Mně tvoje návody nepřipadajì ani divné, ani špatné, nakonec, sama jsem to dělala taky tak. akorát to holt nefunguje vždycky....
Jinak nejvhodnějším řešením se mi jeví ta košile, nebo něco v tom smyslu, jak jsi psala. A ještě lépe, nejezdit s nim, aniž by vzadu neseděl někdo, kdo udrží kluka připoutaného.
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 3407  [Dalších 2927 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.