| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti - ostatní

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 3407  [Dalších 2917 >>]
Lída+2 28136
17.8.2019 20:05:36
Kat já bych tu košili pořídila větší s dlouhým rukávem a ta by mu vyla dlouhá tak, že rukáv zavázat.nebo natáhnout na ruce podkolenky. To jsem dělala mladšímu , když měl neštovice. Ponožky si stahnul. Bráchovi podkolenky měl až podpaží a to mu nešlo.

Protože moje dvouleté by knoflíky nezastavil. Uměli to. Stejně jako presky na sandálech.

Jenže hned na začátku psala, že dítě nesnáší omezování svobody.

Jj synové si taky rozepnuli pás. Každý asi 2x stačilo zastavit vyhodit je z auta.....jeden z nás s ním.....a vyrazil s ním pěšky.

Jj ale taky psala, že mu to bylo šumák a hral si na poli.....

Jj Velsici přeji pevné nervy. Bude to příštích 20 let potřeba.
Vranice 21600
17.8.2019 20:01:43
Spíš, než vymýšlet různé připoutávací mechanismy, snažila bych se pochopit, proč to vlastně dělá. Připoutání pod košilí nebo jiným "násilným" způsobem by nejspíš vyvolalo záchvat vzteku, řev, v tom se řídit moc nedá.

Možná klučík vůbec nikam nechce jet, radši by běhal, hrál si doma... snaží se upoutat pozornost, což se mu evidentně daří. Zkusila bych na pár jízd vzít někoho třetího, aby si s ním povídal, četl knížku, zpíval písničky, hrál jednoduché hry s prstíky, krmil dítko křupkama, možností je x. Samozřejmě přitom dohlídne, aby byl připoutaný. Až si po pár jízdách zvykne, že být připoutaný je normální a v pohodě, jezdila bych s ním sama.

Anebo možná před jízdou unavit, uběhat, aby usnul, pokud to není ditě typu perpetum mobile, co si pohybem spíš dobije baterky a vyvádí ještě víc.
Eudo 146355
17.8.2019 19:13:16
presne tak, kruci. Kdyby mi to udelal jednou , snazila bych se okamzite neco vymyslet. Pres Klippan Triofix by se eventuelne dal pretahnout pricne pas a zapnout v sedadle - sla bych se poptat do autodilny.
Marika Letní 140743
17.8.2019 19:12:35
Velšice "kazdopadne tam zabralo, ze jsme ho sundali a ze tedy nepojede, kolo totiz miluje a tam ten dusledek chapal."

No to je přesně ono. Dosud jsi mu dostatčně neukázala, že v autě také "nepojede".

chápu jak to myslí Eudo s tím působením předem.... já to vidím podobně, proto jsem se ptala, zda ti vyskakuje z kočárku, zda mu prostě projde nebýt připoután. Ten nácvik respektu k důležitým pravidlům je podle mě nutný bez ohledu na to, jak je dítě malé a "nechápe".

Chápu, že u 4. dítěte prostě už je té energie a chuti mnohem méně, ale jak vidíš, není to cesta, nakonec hranici dát musíš a můj názor je, že lépe dřív než později.
Eudo 146355
17.8.2019 19:09:25
eventuelne sirsi rukavy misto diry na ruce, kdyby ruce vytahl a pasy rozepinal vezpod.
Eudo 146355
17.8.2019 19:07:38
Pres ten Klippan Triofix - usila bych z nejakeho Jersey "plastenku" - kterou bych natahla pres celou zidli. strcila do ni syna - Diru na hlavu a 2 naruce a dole mezi nohama na zavazovani - uzel, na ktery nedosahne. Zapla pasy pod tim potahem, pretahla pres hlavu, ruce prostrcila, mezi nohama zavazala masli - k pasum by se nedostal. Treba bych mu udelala vepredu kapsu na neco, aby se zabavil nejakymi hrackami?
Ropucha + 2 120300
17.8.2019 18:54:19
"kazdopadne tam zabralo, ze jsme ho sundali a ze tedy nepojede, kolo totiz miluje a tam ten dusledek chapal."

Potvrzuje mé přesvědčení, že kapacitu chápat má.
Je mazaný jako opička a dobře pozná, kdy a kde to může na rodiče zkoušet.
-Velšice- 152842
17.8.2019 18:45:56
Kruci, mame Klippan Triofix. Sedacka skoro za 10tis..ale v druhem aute mame Cybex od kamaradu a u prarodicu mame nejakou no name, ktera mi prijde nejpraktictejsi. Otevre ale vsechny, vcetne te pojistky, co se dava proti sundani pasu z ramen. Otevre i cyklosedacku, coz me desi skoro vic nez auto, kazdopadne tam zabralo, ze jsme ho sundali a ze tedy nepojede, kolo totiz miluje a tam ten dusledek chapal.
-Velšice- 152842
17.8.2019 18:39:10
Libiku, tak tak, ten muj skorodvouletak se rozhodne jeste netesi. Budouci cas mu nic nerika.
K_at 121378
17.8.2019 18:31:18
Okoliku, nejak jsi mi evokovala "vrazit mu do rucek volant", aby taky "ridil" s mamou. Hele, svazovat rucicky tedy opravdu ne!
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 3407  [Dalších 2917 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.