Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kachna_ | 144932 |
|
17.8.2019 15:54:16
Velšice, ten Cybex docela omezuje, syn ho moc neměl rád právě z toho důvodu, chce to vyzkoušet.
Myslím, že to taky zkusil, manžel ho hned z první vytáhnul a dostal na zadek (on ještě k tomu pootevřel dveře na Strakonické, takže manžela zaprvý vytočil a zadruhý vyděsil), měli jsme štěstí. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
17.8.2019 15:35:37
Velšice, osud umí být škodolibý
![]() Asi budete muset zůstat ještě chvíli mladí a ve střehu ![]() Já nechci psát, čeho je můj divoký potomek schopen ještě na prahu dospělosti, anžto ctím zásadu nekompromitovat. Ale postrádá prostě pud sebezáchovy, neudrží na uzdě sám sebe, přestože je inteligentní, v jiných směrech rozumný, prošel poctivou snahou o výchovu. S tím už ovšem rodič nic nenadělá. |
| K_at | 121378 |
|
17.8.2019 15:32:43
Velsi, neboj, ON TO VI, ze jste v pokrocilejsim veku a chcete mit klid
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
17.8.2019 15:31:08
Na zablokování předních dveří jsem nepomyslela, to je pravda.
Ale přišlo mi, že vpředu je dítě pod bezprostřední kontrolou a lze reagovat, jakmile se pokusí sáhnout na pás. Ono hledět stále dozadu také nepřispívá k bezpečnosti. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
17.8.2019 15:21:30
Mariana "přesazení na místo spolujezdce mi teda vůbec jako dobrý nápad nepřijde. Právě naopak, to mi přijde ještě horší."
Mně taky a ještě k tomu není v předních dveřích pojistka. Nechápu. ![]() a ještě bych měla takový pocit, že dítě za nevhodné chování odměním jízdou vpředu, tedy že jdu proti smyslu toho, čeho chci dosáhnout... |
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
17.8.2019 15:12:59
Zkusila bych tu jinou sedačku. Ale přesazení na místo spolujezdce mi teda vůbec jako dobrý nápad nepřijde. Právě naopak, to mi přijde ještě horší. Nebo je tím myšleno že tam toho snad nechá? To se mi nezdá.
To už si rovnou koledujete o tu nehodu, když se ještě při řízení bude řidič/ka snažit zabránit děcku se rozepnout, umravňovat ho nebo ho zapínat. A ještě se tím stáváte potenciálním nebezpečím i pro další lidi/děti. A vypoutané děcko vpředu mi přijde horší než vzadu, když už to teda udělá. |
| -Velšice- | 152842 |
|
|
17.8.2019 15:08:03
Ropucho neeee, to nechci slyset. Zatim ja mam uz velka dvojcata, vzdy jsem je stihala, ale ti dodnes vodu nemusi, poute nesnasi, z toboganu je jim spatne, oba studijni typy, ktere jsem nikdy nemusela k nicemu nutit. Kdyz jsem neco zakazala, tak jsem to uz podruhe nemusela rikat.Tohle posledni stvoreni je svehlavy divoch a my uz jsme v pokrocilem veku, takze bychom radi klid.
|
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
17.8.2019 15:02:59
Je to šikulka
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
17.8.2019 14:57:41
Velšice, být rodičem takových dětí je pořádná zkouška.
Ten můj už je dospělý, nemá snad část těla bez jizev a stehů. Aktuálně se začíná řadit mezi aktivní řidiče, a to tedy asi zešedivím strachy. Batolecím věkem to nekončí. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
17.8.2019 14:56:46
Eudo mně spíš přijde, že říkáš, že nastavit pravidla u dvouletého nejdou... Jenže jdou. Ovšem ne tím přibrzděním.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.