| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti - ostatní

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 3407  [Dalších 2647 >>]
Termix 105545
8.1.2017 17:35:27
Já jsem děti učila tak, že jsem je vzala na stadion a nechala jen chodit na ledu. A po chvilce se obě děti začaly samy odrážet. No a pak oba dva chodili asi 2 roky na ten páteční kurz do Hasa, jak tady o něm už holky psaly. Bylo to dobrý, ale nám strašně nevyhovovaly ty páteční podvečery. Nicméně jsou beznadějně plné, zrovna před týdnem jsem koukala, že bych dceru znovu přihlásila na kurz od ledna, ale bez šance.
Sam01 129844
8.1.2017 16:29:14
Maargitt,
brusle jsou palba,ale pro tyhle malé holčičky nekupuj nové. Kup použité Risporty nebo Edea. Většina holek má ty Risporty. Bylo by úplně zbytečné kupovat nové. jednak nevíš jestli ti u toho vydrží a za druhé jí hodně poroste noha. Těch menších velikostí je na prodej i v oddíle vždy dost to se neboj a cena je někde mezi 1000-1500,-kč. A navíc budou vyšlápnuté. :-D

Ad oblečení. Holky standardně mají mít černé legíny a týmovou černou mikinu. Malé holky pod tím mají tělové body,ale starší jen nátělník. Přípravka má i rukavice a čelenky. Starší už to mít nesmějí,protože jezdí v držení a klouzalo by jim to. Navíc si musejí zvykat na chlad,protože na závodech jsou často v šatech jen na ramínka.
Co se týče vybavení - brusle a oblečení seženeš v týmu použité. Vážně není potřeba na to vydávat hromadu peněz za nové. Já ho nakoupila a postupně rozdala,protože to dcera ani neužila. Jakmile přešla z přípravky musela jezdit v týmovém.

Takže to vybavení fakt seženeš za rozumné ceny. Buď se zeptáš holek v šatně a nebo je někdy něco i na nástěnce naproti wc.

Sam01 129844
8.1.2017 16:18:49
Maargit a byla ses ptát na ceny u Komety nebo Olympie? Tam se to může lišit.

Co se týče těch prcků, tak tam ty náklady pro první sezóny závodní nejsou tak velké, protože většinou dostanou nějaké šaty po nás.

Sam01 129844
8.1.2017 16:12:28
Vyšší level je třeba tenhle měsíc
2100,-led
4500,-zahr. závody + musí dostat kapesné sebou,aby si mohla koupit u ledu jídlo. To jsi na 6600,- K tomu 500,-kč pojištění na ty závody + další peníze dáš na věci sebou. To je kosmetika,punčocháče, příčesek atd. Těch věcí,které na sezónu potřebuješ je celkem hodně. Takže já jen tenhle měsíc vydám takových 8-spíš 9 tisíc. Ale jiné měsíce je to třeba jen 2100,- +-.
Ale samozřejmě hradíme si i závodní šaty. jen letos jsem v nich utopila už 5000,-kč .
Sam01 129844
8.1.2017 16:09:14
Maargitt,
jo přilby mají. Jenomže tohle je úplně jiný typ přilby, než ta obrovská kulatá přilba na lyže a hlavně oni jezdí fakt rychle a na led pak bez povinné výbavy nesmějí.
Je rozdíl mezi tím, když tu přilbu oblékne někdo, kdo na těch bruslích perfektně vládne a někdo, kdo sotva stojí na nohou a ta přilba ho táhne k zemi.
Měla bys slyšet trenérky, jak nadávají na přilby, chrániče, oteplováky, plastové brusle a ty hrazdičky co teď občas na ledě jsou.~t~
Sam01 129844
8.1.2017 16:02:21
Tak to je jasný. Časově i finančně je to žrout, ale ta přípravka je tuším za 1200,-kč měsíčně a mají tréninky jen 2x týdně.
Pak samozřejmě, když postoupí do závodní kategorie je to finančně i časově úplně jiný level a čím výš je tím je to náročnější.
Nicméně za sebe můžu říct,že jsem opravdu ráda,že mi tam dcera hladce proběhla pubertou. A navíc jako bonus jí kraso stále baví.
Sam01 129844
8.1.2017 15:55:36
Když se hokejisti pustí do kraso tréninku. :-D

Sam01 129844
8.1.2017 15:53:29
Liv :-D

Sam01 129844
8.1.2017 15:52:29
maargitt,
v devíti je stará.
:-D Holčičky tam na sólo dávají od 3 let. To je fakt masakr. Ale buď v klidu, moje dcera nastoupila taky ve skoro devíti letech a dohnala to. Ty starší holky sice nemají takovou techniku jakou si osvojí ty malinké holčičky,ale zase se rychlejí učí,protože už prostě hlavou chápou,kdy mají co udělat,aby se jim povedl např. skok.
Ty holky,které tam vídáš v době kurzu jsou právě ty naše. To jdou zrovna posilovat nebo trénovat sestavu na suchu.
To synchro je v tomhle lepší,protože to můžeš začít jezdit i později. Je tam méně skoků a i technika-bodování je trochu jiné.
Jak říkám, pokud by měla dcera chuť přijďte to třeba jen zkusit. To tě k ničemu nezavazuje a uvidíš jestli jí/vás to chytne nebo ne.
00 130816
8.1.2017 15:40:54
Já úplně zapomněla že kamarádky mamka i dcera trénují v brusl.školičce. Dívala jsem na cenu - 1200kč 10lekcí, nebo 150kč za lekci. To možná bude nej řešení, jen nevím, jestli stihnem časově.
[<<Předchozích 750] Názory 751760 z 3407  [Dalších 2647 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.