Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| perko | 104605 |
|
8.1.2017 13:07:27
U nás začly chodit děti ze školou, od 1.třídy a tam jim vždy půjčily hrazdičky a děti se to docela dobře naučily.
Když chodíme teď v 11.letech na veřejné bruslení, hrazdičky tam půjčují běžně taky. |
| 00 | 130816 |
|
8.1.2017 12:59:36
Ahoj. Synovi bude 8 let. Chtěla bych ho vzít na stadion, půjčit oběma brusle a zkusit ho naučit bruslit. Syn ale bývá netrpělivý, když se má učit něco novýho,začne se třeba vztekat, brečet. Takhle to bylo s Legem, koloběžkou, kolem. Ale pak pořád sám zkoušel a zkoušel až se naučil.
Jenže na ledě ho jen tak samotnýho nechat nemůžu. Já jsem bruslila asi od 4let, ale na bruslích jsem nestála 22let. ![]() Což si sice připomenu, ale netuším, jak mám vlastně s učením začít. Takže pokud mi napíšete, jak jste učily děti vy, co se vám osvědčilo, budu moc ráda. Děkuju. |
| Arni | 19497 |
|
|
4.10.2016 21:27:13
Dvě vejce bych nesnědla naráz ani já, to mi přijde až moc. Dcera 11,5 mívá běžně na svačinu půlku rohlíku/chleba se šunkou, sýrem apod. a nějaký kousek zeleniny k tomu nebo ovoce. Snídá jogurt/mléko s cereáliemi příp. buchtu apod, čili spíše nasladko. To samé jí syn ve druhé třídě, ale ten ráno chce vždy mléko s lupínkama. Pokud má tvá dcera nájezdy odpoledne/večer, určitě je chyba v tom, že nesnídá, chybí jí energie a tu dohání pak, což vede k přibírání. Snídaně je základ, je to otřepaná fráze, ale platí to.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
4.10.2016 10:59:27
Lído, my taky večeříme kolem 18h, pro syna je to tak akorát, už potom nic nejí, chodí spát cca ve 20:30, ráno snídá v pohodě - půl rohlíku s něčím, nebo trochu cereálií s mlékem a hrníček čaje....já teda po večeři v noci ještě hlad mám, ale to proto, že chodím hodně pozdě spát, takže si něco ještě v noci dávám....a ráno snídám v půl deváté v práci....nadváhu naštěstí nemám
![]() |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
4.10.2016 7:40:47
Janinko, mě to co dostane příjde OK, ale to co sní je prostě podle mě nedostatečné, když tělu něco chybí, dohání to odpoledne....a do večer, do rána nestačí vyhladovět a máte doma problém.
Někdo tu psal tu večeři v 18hodin. Zkus to. mezi tím ty zeleniny. Ovoce dopoledne. Ta snídaně, moje děti bez kakaa ráno nefungovali 15let(mám pro něj pochopení)...,ale měli k tomu něco dalšího.... Jiný co Ti řeknu, manžel nesnídal léta, údajně na to nemá chuť.....hlad a já nevím co všechno měl za výmluvy. Postupně jsem ho odnaučila pojídat kde co do 23hodiny(šlo to ztuha, ale dneska opravdu nesní nic déle než v 20h) a roky už snídá hned jak se vzbudí. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
4.10.2016 7:29:43
Šuplík , vidím to stejně a vejce jen tak mimochodem.
Mňam mňam....zaradovali by se a dojedli ten zbytek. |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
4.10.2016 7:00:30
Junioři nesnídají, a nenutím je. Ani já nesnídám.
Vstáváme brzy, kluci před šestou, v 6:30 jim jede bus. Doma vypijí jen hrnek čaje, jídlo jí až ve škole před vyučováním - doma hned po ránu by nic nepozřeli (já taky snídám až dvě hodiny po probuzení v práci). Dělám jim tedy velkou sváču - dneska mají 2 rohlíky na půlky. Velkou přestávku mají po třetí hodině, obědovou po šesté. Oběd zbouchají celý. Doma si dají pře 16h nějakou sváču - většinou pečivo a něco z lednice, nebo jen ovoce (v tu hodinu ještě nejsem doma). Po kroužkách večeří. |
| MÍŠA&FÍK | 38466 |
|
|
3.10.2016 23:20:28
Janinko, já sníst 2 vejce natvrdo, tak se udusím hned při svačině a víc nesním ani náhodou.
Dcerka by měla sníst nějakou normální snídani. Kakao je na prd....sorry. Svačinu kterou popisuješ nesmí ani můj 15etý syn v 9.třídě který měří 188cm. Uvědom si, kolik mají na tu svačinu času, v jakém jedí chaosu, co všechno o té přestávce musí, nebo chce stihnout.... Já dávám třeba ovoce a jogurt( mám vyzkoušené balení, co se vejde do svačinkové krabičky) nebo zeleninu a kousek sýra...nebo prostě něco, co se dá sezobat v poklusu a člověk potom neusne. Však mají za chvíli oběd..... Já bych taky po dřevorubecké svačině oběd nejedla..... Snídaně je základ, tam bych začala řešit problém jídla ve škole. |
| vertigo | 92133 |
|
|
3.10.2016 22:30:01
Mám dceru třeťačku a ve škole taky jídlu moc nedá. Chystám jí na svačinu většinou rohlík se šunkou nebo sýrem, rozdělený na poloviny - první půlku si sní během dopolední velké přestávky, druhou půlku potom odpoledne v družině. K tomu má rozkrájené ovoce (většinou jablko, kiwi, mandarinky, švestky... co zrovna je), které si taky rozdělí na dopoledne a odpoledne. A přidávám jí k tomu i něco malého sladkého (malý oplatek, pár gumových bonbónů apod.). Taky mi svačiny občas přinese domů z poloviny nesněžené a oddůvodňuje to tím, že to nestihla. Jak jí obědy, nevím, tvrdí, že to sní.
Pokud přinese nesnězenou svačinu, tak jí prostě odpoledne doma dojí, nic dalšího jí nechystám. Resp. později odpoledne ovoce všem dětem. Ledničku nevyjídá, to nedovolím, když už ji honí mlsná, tak něco malýho dám (třeba sýr Babybel, jogurt), ale sama si z ledničky nic nebere. |
| Pruhovaná | 64704 |
|
|
3.10.2016 21:29:18
Fujtajksl, brumík.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.