Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Janinka a dvě princezny | 132403 |
|
|
3.10.2016 16:57:32
myslím, že jsem jasně vylíčila, že je to spojené. Tím, že ve škole nejí je po příchodu domů hladová a dojídá to odpoledne a večer tudíž přibírá. Pokud by se během dopoledne a oběda pořádně najedla večer by už tolik nevyžadovala a tudíž nepřibírala. Je to dle mého spojené.
|
| Len | 108740 |
|
|
3.10.2016 16:55:36
Ja teda bezne ve skole nejedla, nesnasim jist mezi lidma. Ve skolni jidelni bych jedla asi jen po zlikvidovani chutovych bunek. Jedla jsem az doma, fakt je, ze jsem se vracela pomerne brzy, pokud jsme meli odpoledku, tak jsem jedla jidlo z domova ve volne hodine nekde osamote. Az na stredni jsem se najedla ve tride, ale dopoledne ne, to fakt nemam hlad. Moje deti ji rano snidani, ve skole dostanou ovoce a zeleninu, pak sni obed prineseny z domova zhruba na urovni svaciny (ta se mi zda primerena s tim, ze neji ve skolni jidelne, ale da si obed doma) tve dcery a domu prijdou v pul ctvrty az paty, neco sni, hlavni jidlo je vecere.
|
| Kafe | 134466 |
|
|
3.10.2016 16:55:07
" Dnes měla ke svačině rohlík s Kiri, dvě vařená vejce a jablko."
To je obrovská svačina. To by mi děti také nesnědly. Druhák by snědl tak to jablko a půlku rohlíku. Ke snídani má též jen kakao. Obědu moc nedá a ledničku mi samozřejmě po návratu probere. Vařím ale denně teplé večeře, kde mám kontrolu, co a kolik sní. |
| TaJ | 81121 |
|
|
3.10.2016 16:53:00
Tuten, jo, odpoledne jí víc, přijde a dá si třeba rohlík s pomazánkou, kousek bábovky, jogurt....a pak máme teplou večeři...někdy teda teplé večer už nechce, tak si dá jen něco menšího, ale celkově toho odpoledne sní taky víc, než dopoledne...nicméně, nepřibírá z toho, je zdravý, energie má až dost, tak už to nějak neřeším...konečně jsme se v 8 a půl letech dostali na 24 kg
![]() |
| daba+holčička | 55689 |
|
|
3.10.2016 16:44:31
Jo, má gymnastiku 4x týdně, je fakt, že přes léto se vždycky trošku oplácá, jak se netrénuje. Navíc babička výborně vaří :) Ale zas to vyskáče. Jinak ona svačí každou přestávku, když má co :) Dělám jí to na měnší díly - 4x půlka rohlíku, ovozel na kousky...
|
| K_at | 121378 |
|
3.10.2016 16:26:51
Zase ale kdyz by mela treba kousek peciva k snidani a jenom mleko, asi by nevadilo k svacine neco maleho sladkeho treba s kouskem ovoce.... kakao je zaplacavaci a vejce taky. Dala bych jedno vajicko, kousicek peciva a zeleninu.
|
| K_at | 121378 |
|
3.10.2016 16:07:33
Bud zmenit snidani nebo poupravit svacinu. Co treba nakrajet ovoce, aby ho ve skole mohla proste sezobat? Jinak dve vejce bych ja mela k veceri a byla bych nacpana.... brambory k obedu jsou ok.
|
| Fren | 117315 |
|
3.10.2016 16:06:30
jíst každou přestávku opravdu nemusí - píšeš že je vybíravá,což je prostě proto,že nemá hlad abodejt by ho měla,když furt něco pojídá.
|
| Fren | 117315 |
|
3.10.2016 16:01:55
to jsemsi taky říkala,že dopoledne projí...
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
3.10.2016 16:00:46
Tak mně to taky nepřijde zrovna dostačující. Ty 2 vejce bych brala, pokud by normálně snídala, a ne jen kakao. Moje hubené (pravda asi na svůj věk poněkud vyšší) 4leté dítě sní ráno cca v 7.15 půlku chleba s něčím, pak ve školce v 8.30 svačinu, v 11.30 oběd, po něm jde domů a většinou během těch 5minut v autě ještě zbodne odpolední svačinu, co dostává s sebou. Kolem 14 -15h má ještě druhý oběd s náma (toho s ní teda o něco míň než když není ve školce). Ve školce jí, když ne, tak to poznám na množství jídla, které sní s náma.
Pokud nezvládá jídlo o přestávce, soustředila bych se na ty snídaně. Sama synovi ke snídani kakao nebo meltu nedávám, protože když má to, tak se tím zaplácne a už nic jiného nechce. Ale brzo dostává hlad, což je v jeho případě dost krizová situace. Takže raději něco výživnějšího, klidně i tučnějšího, co zasytí a čaj. A na svačinu něco, co zvládne ukusovat i při hře - nějaké to ovoce, zelenina, oříšky, ovesné placičky, domácí sušenky/musli tyčky...a v případě nerecyklovatelných věcí zkusit přimět dojíst doma místo luxování lednice. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.