| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti - ostatní

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 3407  [Dalších 2547 >>]
Epepe 89236
3.10.2016 14:58:03
Janinko, třeba to motám. Najdi si to.
TaJ 81121
3.10.2016 14:56:35
Janinko, můj syn je ve třetí třídě a za dopoledne svačí akorát jedno jablko, oloupané a nakrájené, kdybych mu ho dala celé, tak ho rozhodně nesní...ráno vypije hrníček čaje a sní tak půlku rohlíku s Lučinou, poslední dobou trochu cereálií s mlékem....pak má o velké přestávce to jablko a pak až oběd (a z toho taky pokaždé nesní všechno)....svačinu s sebou nosí - většinou má ještě třeba rohlík se sýrem, nebo nějaký koláč, kousek bábovky apod. - to si dává až kolem 15h v družině....Dvě vajíčka na tvrdo jsou docela sytá, tak jí to asi stačí...jinak v první třídě celé první pololetí svačil jedno jablko a jeden banán, nakrájené v krabičce a s malou vidličkou - nezabralo by to taky u vás? Oni o přestávkách dělají kde co a na to jídlo prostě není čas~;) - u nás je ještě celkem výhoda, že jsou malý kolektiv a chodí společně svačit do jídelny...kdybych to nechala jenom na něm, jak si udělá o přestávkách čas, tak asi možná nesní ani to~;)
Kukurice29+3. 116346
3.10.2016 14:56:06
Predevsim bych vyradila kakao. Misto toho dzus nebo caj. Na svacinu davam nakrajene ovoce nebo zeleninu a treba kousek tvrdeho syra. Bile pecivo bych nedavala, protoze je po nem rychle hlad. Vecerime kolrm 18:00 hodiny, kdyz manzel prijde z prace a pokud ma pak hlad, tak ji nakrajim zeleninu. Po pul roce takoveho rezimu mi druhacka zacala i snidat. Rano dzus, vodu nebo caj a tmavou housku nebo chleba s kvalitni sunkou nebo syrem a nebo lucinou. Vidim velky rozdil i v koncentraci oproti prvni tride.
Epepe 89236
3.10.2016 14:55:36
Šuplíku, mně se to zdá dost energeticky, ale ne skladbou.

Mám dceru, která prostě rohlík/chleba "s něčím" nesní. Takže jsem se naučila s tím pracovat, nenutím jí to, je to zbytečné. Na svačinu připravuju jiné věci - ovoce, zeleninu, olivy, minipizzu z listového těsta, jogurt, šáteček se sýrem, atd.

Je podle mě zbytečné dávat každý den dítěti rohlík a být každý den překvapená, že to nesnědlo.
Janinka a dvě princezny 132403
3.10.2016 14:54:13
200ml polotučného mléka a dvě lžičky granka mají 700 kalorií jo?~8~ pak si už asi nikdy nedám
Alena 129302
3.10.2016 14:52:54
300 kalorii vejce nema, spis joulu.
Martina, 3 synové 101865
3.10.2016 14:52:25
a za hodinu chce jíst,

A pak oběd? Ve 12? ~w~
Anna K. 151410
3.10.2016 14:52:06
Může jíst doma taky z nudy. Já tedy se takhle doma z nudy ládovala a jako dítě nakynula. Pošli ji odpoledne hrát si ven, pak pořádná večeře a šlus s jídlem.... Jak jí doma můžeš v tomhle věku ještě dobře kontrolovat, nastav jasná pravidla.

Jinak - dvě vejce k svačině a nakousnuté jablko mi přijde O.K. To, že jedla k obědu alespoň brambory bych taky hodnotila pozitivně. Mně osobně to přijde dostačující, nedělala bych z jídla ve škole zbytečně téma (a tím pádem i stres).
Fren 117315
3.10.2016 14:51:38
to máš pravdu,není dobré na večer se cpát ani pro dítě; je tedy fakt,že naši kluci měli bohatější snídaně,nikoli jen kakao,což se mi osobně zdá málo no a pak ten deficit po celý den jaksi dohání a cítí se furt možná nedojedená; tak bych se postupně snažila ji navýšit ty snídaně a to tak,že bych jí dávala dobré věci,která má ráda,byť ne 2x zdravé k tomu kakau - třeba sušenky(milujem snídaně,kdy si namáčíme do mlíka máslové sušenky pouze~;)) nebo prosstě to co jí chutná.
Janinka a dvě princezny 132403
3.10.2016 14:50:00
o víkendu nebo o prázninách má ráno kakao a za hodinu chce jíst, zpravidla následuje to co jiné děti běžně snídají - pečivo s něčím, jogurt atd.
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 3407  [Dalších 2547 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.