Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| tři pifka | 128975 |
|
|
13.11.2014 18:58:23
Jo chápu
Potřebuju asi jen uklidnit... Já u ohně kluka musím mít pomalu uvázanýho na vodítku. |
| tři pifka | 128975 |
|
|
13.11.2014 18:56:21
Přesně, on když je sám, tak leccos jde, ale jak je u toho někdo jiný, tak je ródeo. Problém je, že je mám pořád spolu... on to nesnese, kdyby mu něco uteklo, co bych chtěla dělat s dcerou.
|
| tři pifka | 128975 |
|
|
13.11.2014 18:49:51
S těmi rohlíky: protože jsem prostě taky jen člověk s limnotovanýma silama, no. Kluk je rozený klaun, ale klauniáda s létající marmeládou, máslem apod. už mě prostě hrozně vyčerpává. Případně následný megahysterák, že něco - že to musí ulidit, že mu to nevystačilo apod.
|
| tři pifka | 128975 |
|
|
13.11.2014 18:47:03
To mě fakt uklidňuje... někdy se cítím hrozně pod tlakem, že to všechno u kluka brzdím...
|
| Epepe | 89236 |
|
|
13.11.2014 18:44:18
U nás by strouhání zvládalo už i mladší děcko 2 a 3/4 roku, ale asi bude levák, tak tam je to trochu horší - musí na to být takové to struhadlo z obou stran stejné a to zas ještě neudrží, je dost velké a těžké.
|
| Eva |
| • |
13.11.2014 18:42:33
Chodím občas s čerstvě dvouletým synem na Montessori kroužek a tam mi předvedli výbornej kráječ na zeleninu pro malý děti- doslova je ten tvar nutí držet to oběma rukama, takže se docela eliminuje možnost uřezání prstů- od tescomy "vlnkovací kráječ presto". Snad to není nepovolená reklama ...
|
| Bouřka | 7675 |
|
|
13.11.2014 18:34:16
Syn je uz od mimina velmi motoricky zdatnej, malou tupou vlastni pilku dostal uz pred 2. rokem, skrabku na brambory pujcuju nejak od 2 a ctvrt, skrtnout sirkou uz taky umi, s tatou chodi topit, priborovy nuz na krajeni pujcuju uz taky par mesicu, ted jsem zkusila i maly nozik, ale jeste to moc nedaval, takze jsem mu ho radeji zase vzala, kladivo a hrebiky zatlouka asi tak od roka, sroubovakem zdatne vladne taky tak nejak (to byl vubec jeho prvni nastroj, ktere ho se zmocnil asi tak v 9 mesicich, k hruze sirsiho pribuzenstva), struhadlo posledni dobou zkousi, moc mu to nejde, ale neublizi si. Jsou mu 2 a 8 mesicu.
Tohle je hodne individualni, ja mam jemnou motoriku hodne spatnou a spoustu veci me nenechali delat do hodne vysokeho veku, dost mi to vadilo. Dcerku bych kvuli synovi radeji neomezovala, tyhle veci se podle me maji ucit, kdyz prijde jejich prirozeny cas. |
| Epepe | 89236 |
|
|
13.11.2014 18:24:02
Ale mladší má zase jiná privilegia - kupříkladu to může třeba být, že nosí pleny, místo aby chodil na WC, může spát s rodičema v posteli, může jíst lžící, zatímco starší musí příborem, může být s mámou, zatímco starší má školu či kroužky, atd., atd. Dosaď, co chceš. Rovnostářství podle mně je zbytečné.
|
| Kafe | 134466 |
|
|
13.11.2014 18:24:00
Mám 6-letého s ADHD a strouhat už strouhá, rohlík si namaže máslem také sám, pomáhá u vaření a pečení. Už i trochu krájel, ale to bedlivě dohlížím a jen u věcí, kde nehrozí snadné sklouznutí nože.
|
| Kreaty | 128225 |
|
|
13.11.2014 18:17:37
jenže on to bere úkorně, má pak pocit, že ona má všechny privilegia, nechci aby vyrůstal v jejím stínu a myslel si, že je něco míň, jestli to dobře vysvětluju
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.