| Čumča. | 160024 | 
| 
 | 
 25.9.2024 8:42:16 
no, já včera přišla o část svých iluzí, já byla ochotná jim dát i desátou druhou šanci, ale tohle byla ryzí mladická afektovaná idiocie (a to jsem sama byla proti použití těchto výrazů 
 )proč Richterová nerezignovala ze svého postu, když je tak zásadová a moderní?  | 
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 | 
| 
 | 
 25.9.2024 8:08:18 
no ale oni takhle úplně stejně vyváděli hned volbách, že je podrazili starostové, že je voliči vykroužkovali  
  jenže tenkrát dostali lízátko v podobě velmi slušných křesel ve vládě (s ohledem na výsledky voleb)... tak holt čekají lízátko zase... fakt mě to mrzí, ve vládě z nich nadšená nejsem, ale jako spolupracující opozice jsou super... a skoro bych si přála, aby lipavský nebyl takový dušín a místo demise a odchodu ze strany udělal prostě jen ten krok dva... fascinuje mě, že sesadit bartoše z vedení je ok, ale vzít mu křeslo je vyhazov celé strany... ![]()  | 
| Žžena | 83005 | 
| 
 25.9.2024 7:20:21 
No mně tím přijde, že si Piráti nejen vykopali hrob, ale ještě do něj skočili s rozběhem.  
Ne odvoláním Bartoše nebo neúspěchem u voleb, ale celým tím dětinským fungováním kolem. Sakra, jestli si chtěli ještě v budoucnu škrtnout, zůstat ve vládě jako konstruktivní partner bylo v jejich nejlepším zájmu, aby neupadli v zapomnění. Nejsem jejich volič, ale myslím, že na naši politickou scénu patří a vidím je tam stokrát radši, než různé Okamury, komanče a spol. Dobrou liberální středolevicovou stranu potřebujem jak sůl. Lipavského je mi hrozně líto.  | 
| Čumča. | 160024 | 
| 
 | 
 24.9.2024 20:35:18 
však jo, vždyť o nic nejde 
![]() teď poslouchám toho politologa Mlejnka, jak říká, že měl Fiala Bartoše vyhodit už v září, že prý s ním měl naprosto svatou trpělivost a za sebe si myslím, že sakra tohle musí politik umět ustát, že s ním někdo už nechce dál vládnout - to je jako s výpovědí v práci, fakt to bolí, šok jako blázen, ale jsme dospělí přeci ![]() ohromně je to stmelilo, rozháraná strana s neúspěšným vůdcem, a najednou zlostně vyvádějí jako jeden muž ![]()  | 
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 | 
| 
 | 
 24.9.2024 20:27:15 
Čumčo, pusť to z hlavy... Je bylo těžké to vysvětlit, přepisovala jsem to na několikrát (což je vždy na škodu  
 ), ale vlastně ta tiskovka přesně ukázala, co jsem se předtím snažila popsat... ![]() (btw i já přidala smajlíka   a nebrala jsem tu debatu jako konfliktní, spíš jsem se to snažila vysvětlit, doplnit, přiblížit  ) | 
| Čumča. | 160024 | 
| 
 | 
 24.9.2024 20:23:27 
tak koukám na tu tiskovku a připomíná mi to nějaký studentský výbor rozhořčených pubescentů 
 , strašně mi připomínají mého syna, když se urazí, protože se mu výjimečně na něco řekne ne, hodí testosteronovou momentku a je citově raněný  Jenomže mému synovi je 17, tak má právo být dacanovič, tohle by měli být dospělí lidé![]() oni si ho nejdřív sami sesadili kvůli volebnímu neúspěchu, a teď se zformují do bojové ukřičené formace - co se to s nima stalo?  | 
| Čumča. | 160024 | 
| 
 | 
 24.9.2024 20:12:04 
Kat, nevíme, a Rose mě překvapila jakousi rétorikou, která je pro mě principiálně dost nedůvěryhodná (ale třeba jsme si jen nerozuměly) 
 | 
| Čumča. | 160024 | 
| 
 | 
 24.9.2024 20:04:33 
Senedro, teď jsem si to pustila ze záznamu - to jsou děcka! Normální nevyspělý děcka, kterým někdo řekl NE, a oni to nemůžou pobrat... Tak to mě teda překvapili - afekt, pubertální emoce, flusance zpátky 
![]()  | 
| Čumča. | 160024 | 
| 
 | 
 24.9.2024 19:59:20 
Rose, to bylo s nadsázkou snad, ne? Nešlo pochopit "pravá slova" a "levá slova" se smajlíkem? 
 | 
| Senedra | 14756 | 
| 
 | 
 24.9.2024 19:13:31 
Rose mám puštěné ČT 24 a Válková tam prohlásila, že jí reakce pirátů připomíná fňukání. A když jsem pak Bartoše slyšela... no, mám chuť jí dát za pravdu.  
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.