| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Tuzemská politika

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 144126  [Dalších 143966 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
24.9.2024 12:04:15
naše firma taky částečně pracuje na projektu pro stát a bartoš se nás pokusil vyšoupnout společně s některými dalšími a navíc na to šli oklikou, kdy zkusili na tajno přebrat nějaké věci jinou firmou, aby pak zjistili, že to ta jiná firma nedá, nemá know-how, prostředky, lidi ani možnosti... a vše jsme se dozvěděli až po tom neúspěšném testu... docela mě to překvapilo, čekala bych od něj trochu férovější jednání, ale tohle bylo opravdu na "piráta"... přiznám, že od té doby ho nevnímám tak pozitivně :-)
Sam01 129844
24.9.2024 11:13:05
Hany,
Mas pravdu je to tak. System ma tolik zavad, ze by bylo levnejsi a do budoucna funkcnejsi zacit uplne od zacatku. Stacilo by udelat dodatek, ze po prechodnou dobu se da pracovat ve starem i novem systemu. Bartos tu nabidku mel, ale jeho hrdist nebo blbost mu nedovolila ji vyuzit. Porad se kasal, ze 1.7 spusti funkcni system i kdyz odbornici davno vedeli, ze to neni mozne. A ty jeho ochcavacky s vyberkama to je taky kapitolka sama pro sebe. Divim se, ze UOHS po nem besel vic. Treba to, ze mel do 23.9 smlouvu s InQoolem a pak mel zakazku znovu poctive vysoutezit. Jenomze on najednou vytahl ze supliku Servodata a hadejte co. Servodata = InQool. Bartos je kouzelnik a to co kritizoval jako kseftareni si davno s kamaradickama prehravaji mezi sebou.
*Hany 30864
24.9.2024 10:15:08
"To snad je věc pro odborníky a ne politiky,proboha."

Oni jim to v tom Senátu předvedli, pokud si pamatuju. A nepotřebuješ být IT odborník, abys poznala, že něco vůbec nefunguje.
neznámá 91073
24.9.2024 9:13:53
Lipavský je skvělý, stejně jako mi Bartoš přijde fajn.
Jsem zvědavá, jak si piráti bez Bartoše v čele povedou, na mě byli vždy až moc radikální takový komunisté a zelení dohromady, měla jsem vždy pocit, že Bartoš je drží v realitě.
Mendosa 114597
24.9.2024 8:59:37
A piráti meli slušný přístup k ženským záležitostem. Nejen z projevu, ale i třeba zastoupení žen. Zatímco u Top, ODS to je takový, no,slabší.
vlad. 38059
24.9.2024 7:41:10
Lipavský je skvělý ministr
Koníček mořský 156666
24.9.2024 7:36:55
No, mám pocit, že budou už jenom přežívat. A pomalu se drobit a vytrácet. Je to malá strana, která prostě průšvihy nemá šanci ustát. Jinýho leadra momentálně nemaji.
Je to škoda. Já je teda nikdy nevolila, na začátku jsem čekala, co z nich vyleze a jak se politicky vyprofilují. No a pak už se mi je tak úplně volit nechtělo.

Ale bude škoda když zmizeji z politické scény. Progresivní menší strany jsou potřeba.

Strašně bych si přála konec Komunistů v Čechách. Vůbec nechápu, jak si strana tohoto formátu dovoluje dávat do volebního sloganu Stačilo ! A blbý lidi je ještě stále voleji.~q~
Ano - volič komunistů je prostě blbej, omezenej člověk, a za tim si stojím.
Monika 123907
23.9.2024 23:55:41
Hany,netuším,jak vážné nedostatky to má, klidně věřím,že je to hodně špatné, ale silné pochybuju,ze by i tom mohlo pravdivě rozhodnout usnesení Senátu :-) To snad je věc pro odborníky a ne politiky,proboha...
Monika 123907
23.9.2024 23:52:08
Vážný, věřím,že máš pravdu.Ale něco takového by nakonec asi trvalo tak dlouho,až by to nakonec stejně bylo zastaralé už na začátku ...
*Hany 30864
23.9.2024 23:07:09
Na líné úředníky se to snažili hodit, ale pak se jim Bartoš omluvil. Senát se usnesl, že digitalizace stavebního řízení vykazuje zásadní nedostatky a závažné chyby. Podle Raduana Nwelatiho (ODS) je systém absolutně nefunkční a patrně nebude možné jej napravit ani za několik měsíců.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 144126  [Dalších 143966 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.