Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 77kraska | 132593 |
|
8.6.2024 14:49:48
jeden rok (davno) byla takova fama mezi lidmi, ze se ma chodit volit az v sobotu, ze komise muze tu urnu v patek v noci otevrit a prehazet tam hlasovaci listky za nepouzite vyhozene atd.
tak jsem se tehdy v patek u voleb z legrace zeptala jedne pani z komise, co si o tom mysli a ta mi vynadala a ostatni clenove komise taky, ze vsechno je v noci zalepene a zapacetene, mistnost a budova zamcena, ze jedine by tam v noci musel vlezt spiderman od te doby se tam uz na nic neptam |
| Lei | 37503 |
|
|
8.6.2024 14:27:51
Já si tehdy objednala návštěvu komise s urnou přímo do porodnice a taky jsem to nezvrátila.
A dnes jsem ve 13.50 vběhla za plentu a koukám, že nemám ten lístek kam vložit, předložila jsem občanku a na obálku jsem nehodlala čekat. |
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
8.6.2024 13:34:14
Když jsem šla se synem k jeho prvním volbám, neměla jsem občanku. Neukecala jsem to i když v komisi byly lidi z baráku. Řekla jsem, že na to kašlu, ale syn to nedovolil, musela jsem mazat domů pro občanku.
Maminka byla mnoho let předsedkyně komise, ta by mohla vyprávět celý hodiny. A letos je v komisi snacha, tak uvidíme, co přinese za zážitky. |
| neznámá | 91073 |
|
8.6.2024 13:32:58
![]() ![]() ![]() Já volila prezidenta cestou z porodnice, mladšího účastníka voleb mít už ani nemohli. A stejně to bylo k ničemu, vyhrál Zeman. ![]() |
| Okolík | 129526 |
|
|
8.6.2024 13:28:25
Škola, kam jsme v bývalém bydlišti chodili volit má 4 budovy v okruhu asi tak 300 m od našeho bydliště a volby byly v různých z nich, takže jsme chodili střídavě na různé adresy. A leckdy to nebylo na 1. pokus...
![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
8.6.2024 13:05:01
"Já jsem jednou přišla k volbám v kostýmu umrlé šlechtičny v doprovodu podobně strašidelně vymaškařeného dítěte."
Jen houšť. Kdyby chodili k volbám i umrlí, hned by to rozhýbalo volební účast![]() |
| breburda71 | 89004 |
|
|
8.6.2024 10:46:19
Já měla včera zajímavý zážitek sama se sebou, dost jsem spěchala a volby vmáčkla tak tak do programu, a jak jsem už byla myšlenkama jinde, zapomněla jsem obálku hodit do urny a vzpamatovala se až mezi dveřma...trapas no
![]() |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
8.6.2024 10:43:55
U nas byli uz podruhe policajti. Jsme bezvyznamny obvod, jeden z nejmensich, volebni mistnost je asi 8 metru od meho obyvaku, kdyby neco, vedela bych to - je tu naprosty klid. Soudim, ze nekdo ve sluzbe prijel volit, nebo ze by byly tyhle volby tak ostrazite kontrolovane?
|
| Drypetis | 154924 |
|
|
8.6.2024 10:42:01
Já jsem jednou přišla k volbám v kostýmu umrlé šlechtičny v doprovodu podobně strašidelně vymaškařeného dítěte. Na náměstí se totiž konala kostýmovaná akce, na kterou jsme šli. Původně jsem chtěla jít spořádaně volit druhý den, ale pak jsem si řekla, že proč to neodbýt hned. Volební komise koukala dost divně a na fotce v OP jsem asi nebyla moc k poznání, ale v komisi je vždycky jedna paní od nás z ulice
Ještě jsem jim to tedy vysvětlila, ale nějak nic neříkali. |
| Senedra | 14756 |
|
|
8.6.2024 10:07:00
Tak MM odchází k volbám a poznamenal : " to je vhodné tričko k volbám." Má na sobě Pokáčovo triko s nápisem Jsem pozitivní
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.