| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zahraniční politika a události

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 71979  [Dalších 70909 >>]
Jojona 24583
7.4.2024 13:47:49
Na VUT na fakulte informatiky nastupovala v prvaku 47% Slovaku a je to pry setrvaly pocet. Na VUT na FEKTu taky byla asi polovina Slovaku. Na Mendelu na LDF pribyva kazdy rok mladych vyucujicich Slovaku, co si delaji doktorat. U nas na malomeste je asi polovia lekarnic ze Slovenska, ale uz po nekolika mesicih mluvily perfektne cesky bez prizvuku. Ze to nekterym zakaznikum vadilo a takhle je to lepsi. Znamy nedavno rikal, ze u nich v telekomunikacni firme je uz polovina mladych ze Slovenska za posledni 3 roky a i z Madarska mluvicich Slovensky. To jsou sami chytri lide se vzdelanim, co tu zustavaji po VS. A vubce mi to nevadi :-)
Doufala jsem, ze Pellegriny bude mit mene hlasu... Muz tipuje, ze V4 se rozpadne.
Mam hruzu, ze vyhraje Babis a asi to tak bude...
Renka + 3 26652
7.4.2024 13:42:24
Jinak ve svém okolí mám lidi, kde dítě našlo svého tátu oběšeného, kolega našel spolubydlícího ve vaně s podřezanými žílami, můžu ti říct, že tohle je mnohem mnohem horší než důstojný odchod.
Někdo ze zoufalství strhne řízení pod náklaďák a zabije i nevinné lidé, jiný skočí z okna a najdou ho jako krvavý masitý flek.
Opravdu si myslíš, jak prohlašuješ, že si za to každý má převzít odpovědnost sám, že tohle je pro někho lepší? Pro dotyčného, pro jeho rodinu i lidi, kteří se vyskytli náhodou kolem?
Renka + 3 26652
7.4.2024 13:35:22
Anadar, víš jak je eutanasie finančně nákladná? Jakože fakt se nenecháš dobrovolně jen tak uspat, protože jsi zrovna zestárla. Fakt ti nikdo nepíchne injekci na zdravotní pojišťovnu.
A lidem, kterým to necháš v jejich rukou, pak nezbývá nic jiného než ten vlak, přijde ti to lepší, když člověk chce mít jistotu, že to nepřežije, že to udělá takhle?
Anadar 27930
7.4.2024 13:33:36
Je vám jistě jasné,že z mnoha důvodů s eutanázií nesouhlasím. Prostě tudy cesta nevede
A pokud se odsouhlasí,tak mladší přispěvatelky možná čeká rozhodování,zda se dát v osmdesáti dobrovolně uspat nebo snášet útrpné pohledy okolí,jako že tady zaclání
Renka + 3 26652
7.4.2024 13:33:35
"Prima, dobrý nápad. Až půjdete příště k doktorovi,nebudete se ho trochu bát?
"

Tohle vůbec nechápu, jakože nějaký doktor jen tak z plezíru píchne někomu smrtící injekci? Takhle přece eutanasie nefunguje. Chtělo by si o tom procesu něco nastudovat.

Renka + 3 26652
7.4.2024 13:28:41
Ono je to v každém případě lepší, než skočit pod vlak, což ovlivní životy mnoha nevinných lidí a strojvůdce chudák to musí mít celý život před očima.
Já se neodvažuji soudit, chápu, že pro člověk je život v utrpení nesnesitelný a uleví se mu. Pro blízké to musí být strašně těžké akceptovat, ale pokud už není východisko, je to lepší než skočit pod ten vlak nebo se oběsit v lese na psím vodítku, jak to udělal můj známý. To je pro blízké ještě větší trauma než důstojný odchod.
Eutanasie není zadarmo, něco stojí, nemyslím si, že je to tak jednoduché zrealizovat, jak si někdo může myslet, že se jednoho dne ráno rozhodnu a druhý den jdu provést.
babi_ 48341
7.4.2024 13:28:18
A asi i jinou schopnost snášet nesmírné utrpení - svoje, blízkých, bližních.
babi_ 48341
7.4.2024 13:26:04
Čumčo, je to ta otázka, kterou jsem citovala:

"Až půjdete příště k doktorovi,nebudete se ho trochu bát?"

ta mi připadá nesmyslná. Tobě dává smysl?
Ropucha + 2 120300
7.4.2024 13:19:57
Vítězství Čaputové byl, jak dneska vidím, spíš zázrak a šťastná souhra náhod.
Také jsem si ale původně myslela, že jsou Slováci dál než my a záviděla jim.
A obávám se, že úlevné nadechnutí s prezidentem Pavlem bude u nás též jen přechodná epizoda.
Ropucha + 2 120300
7.4.2024 13:16:43
"Babiš potřebuje EU, ne Rusko.
DLe mého bude akorát kecat proruské žvásty, ale v reálu půjde za unií.
Podobně jako teď s důchody. kdy souhlasil s podmínkami, ale pro svoje ovečky lže, že ne.

Ale bude to ostuda všude, to ano."

Přesně tak.
Babiš jen prospěchářsky lže a jede si vlastní byznys.
A dělá ostudu.
[<<Předchozích 1060] Názory 10611070 z 71979  [Dalších 70909 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.