| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Scrapbooky

(?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 2447  [Dalších 2307 >>]
Mab 26777
12.10.2009 0:07:49
Prosím pomoc~x~, dnes jsem se konečně rozhoupala že vyzkouším scrapbook, poctivě nainstalovala GIMP, stáhla pár rámečků apod. Ale je to hrůza~f~. Tak jsem zkoušela na netu najít nějaké kity, abych nedávala páté přes deváté, ale tu se objevil problém. Nejsem schopna vůbec najít nějaký kit pro miminko, chlapečka zdarma~d~. I když se na nějaký kit dostanu, kde je psáno freebie, tak buď nejde stáhnout nebo nakonec vede odkaz na placený download. Co dělám špatně~q~~q~.
Ema+Vojta29.8.06+Editka5.10.09 37622
16.5.2009 18:53:40
Holky, kdo máte doma fotoshop? Mám 3 fotky, u kterých bych potřebovala dát pryč pozadí, aby za nimi nic nebylo, jen bílo. Může mi s tím někdo pomoct? Možná to půjde i v jiném programu, no já nic nemám a už jsem z toho na nervy...~d~
Vavjan 39727
4.5.2009 22:22:52
nebo tady :www.svetvzpominek.cz
Desty 21386
4.5.2009 10:59:52
Hodně věcí se dá sehnat třeba tady

http://www.scrapbook.cz/
Meluzína78 86274
4.5.2009 10:21:33
ahojte, jsem úplný nováček, ale ráda bych začala, mám doma krabici velmi velmi starých fotek po mojí prababičce a ráda bych lepila, třídila a tak. Jenže, kde sehnat pomůcky, neporadíte? Nějaké černobílé nebo "zašlé", co by se hodila k tak straým fotografiím, nevím vůbec, kde něco takového sehnat, na netu jsem zatím nenašla. Díky za rady všem. Mel.
Jana-opavačka 49389
26.3.2009 10:22:03
Sylvi tak jsem udělala jaks napsala,dala jsem obrázek,přizpůsobit vrstvám a když jsem chtěla obrázkem poootočit stejně se mi kousek rámečku ořezalo,tak já už fakt nevím.
Jana-opavačka 49389
25.3.2009 22:01:27
Sylvi takže když zvětším to plátno a budu chtít rotovat s tím rámečkem,tak už se mi to neořeže?Dneska jsem byla nějaké fotky dělat a stalo se mi,že jsem tam neměla vrch rámečku,chtěla jsem formát 10x15,jaká musí být velikost toho obrázku,aby se mi to neroztáhlo a měla ho tam celý?Moc moc děkuju za odpověď.~;)
Sylvie 664
24.3.2009 11:33:51
No dobře, ale ten rámeček máš kolem fotky a dohromady to je jeden obrázek. Pokud nakloníš ten obrázek (rámeček s fotkou) tak, že se ti celý nevejde na plátno (podklad, máš předem zvolenou velikost v rozměrech), tak logicky to, co přečnívá pryč, to se ořízne, nevejde se to tam. Tedy si zvětči plátno podle vrstev, jak jsem ti napsala. Obrázek celkově bude větší a nic se nebude ořezávat. Anebo pokud nechceš větší obrázek, tak musíš jednotlivé vrstvy zmenšit... ale to už mi stejnak přijde jednoduší zvětšit plátno, aby se ti na něj vešly všechny vrstvy a výsledný obrázek pak celý zmenšit na požadovanou velikost, až bude úplně hotový (teď se mi nechce program otevírat, abych do něj koukla, ale pak se to dá změnou rozměrů obrázku, nebudeš to muset dělat vrstvu po vrstvě).
Jana-opavačka 49389
24.3.2009 9:09:10
No mi se právě ořízl ten rámeček,ne fotka.
Sylvie 664
23.3.2009 23:21:13
No, musíš zvětšit plátno (pak budeš mít nakloněnou fotku a kolem dokola průhledné plátno, pokud si dáš průhledné pozadí). Když fotkou přes celé plátno jenom otočíš, tak se ti ty rohy nevejdou do obrázku ~d~ (jako kdybys měla třeba dřevěný rámeček = plátno a v něm pohlednici a tou pohlednicí otočila nastranu - taky ti budou rohy čouhat z rámečku pryč = oříznou se, aby se obrázek do rámečku vešel).

Plátno zvětšíš nejjednodušeji asi "Obrázek - Přizpůsobit plátno vrstvám"

[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 2447  [Dalších 2307 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.