| Kiwicek | 36751 |
|
|
29.11.2006 16:23:33
Prosím prosím o radu pro úplného začátečníka.Chci udělat pro rodinu fotokalendář na vánoce,ale nevím si rady.Prně jsem se chtěla naučit dělat scrapy,ale na to nemám čas a já na to potřebuju hodně času, než to pochopím jak na to.Tak ty bych se naučila později,ale ted hoří kalendář.
Jediné co jsem zvládla, tak jsem si stáhla Gimp a od Lesany měsíce a dny.Nevím jak to ale dát dohromady.Ty stáhnutý měsíce se chovají jako obrázek, takže netuším, jak bych to měla natáhnout a dát do kupy. Chtěla bych uplně obyč jen nějaké pozadí, na to fotku a pod tím dny.Žádné nápisy, popisky atp.to bych asi nezvládla vůbec. No jsem antitalent. Vytiskl by mě to kamoš, na to lidi mám,ale na vytvoření bohužel ne. |
| IK | 17651 |
|
|
29.11.2006 14:38:04
Náhodou-máš to hezky barevně sladěné!Ten datum-toho bych si ani nevšimla.A ikdyž ti tam někdy bude vadit a nebudeš ho tam chtít a nebudeš ještě vědět jak ho dát pryč-tak na něj polož třeba mašli-sponku-zvířátko-a nebude vidět!Mě se to líbí-a když tam časem přidáš ještě nějakou tu sponku,tag apod-tak to bude super!Myslím že na začátek můžeš být fakt spokojená:)A uvidíš-čsem přijdeš na všecko.
Na BC maj holky fakt podrobné návody jak na gimp. |
| Radus,Terezka10, Natálka5 | 4792 |
|
|
29.11.2006 11:00:23
Tak už se mi něco málo podařilo, ale nesmějte se, já vím, že jsem na fotce nechala datum atd., ale je to první věc co jsem udělala tak hlavně, že aspoň procento z toho -co vy už umíte chápu:o)))
...a hlavně...snaha se počítá:o)) ![]() |
| ratunka | 32460 |
|
|
29.11.2006 10:51:58
Hezký nápad:-)))
|
| Aprilmouse | 8897 |
|
|
29.11.2006 9:24:19
a taky přihodím moje PFko :)
![]() |
| Aprilmouse | 8897 |
|
|
29.11.2006 9:23:29
Na nástěnce máme NOVÝ NÁVOD OD LESANKY - tentokrát pro využití kreslících nástrojů v Gimpu tudíž Gimpařky šup šup
http://digiscrap.baby-cafe.cz/gimp_kresleni/kresleni.htm jinak je tam spouuusta návodů, pomůcek a tipů :) a taky soutěž http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=3 |
|
|
29.11.2006 8:45:55
Ty PF jsou moc hezké, snad se taky někdy dopracuju k něčemu takovému:o)
|
|
|
29.11.2006 8:44:56
Ahoj IK, no já zatím moc nechápu jak mám vložit fotečku a to jen siluetu postavy bez pozadí co je na fotce, nějak si s tím hold budu muset pohrát...snad na to příjdu:o)
|
| IK | 17651 |
|
|
29.11.2006 8:25:54
Tak koukám se to tady zase trochu rozjíždí:)Já skáču mezi BC a rodinou:)
Jenom jsem chtěla říct-že já jsem přecházela z jiných graf. programů na GIMP-a myslím že je fakt dost jednoduchý-určitě si na něho zvyknete.Samozřejmě je to o zvyku-jako všechno.Kdo úplně začíná-tak je přímo program na scrap-SCRAPBOOK FLAIR-volně stažitelný z netu-ale nejdou v něm takový ty vychytávky jako guma-stopy-atd.Zase v sobě má hodně papírů a doplnků a efektů-dokáže lehce opravit fotky-a daj se do něj stahovat nové a nopvé věci na netu.Ale doporučuju pro fakt úplné začátky-protože pak vám přestane stačit:))) Já plodím PF ky pro potomky-ale teda zavděčit se puberťákovi-to je teda věc!Samozřejmě tam nesmí být stromek a sněhulák:)))Holt-to je zlatý věk:(( ![]() ![]() |
|
|
28.11.2006 23:50:46
Tak moc děkuji Ratunko, už se pokouším s programem pracovat, ale jsem celkem unavená, celej den jsem nad tím špekulovala :o))
Jinak ještě by to chtělo podrobný popis co a jak v tom programu, je to fuška:o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.