| Sarinecka a E10/09 a J08/14 | 64255 | 
| 
 | 
Re: pátek6.2.2009 20:06:08 
Ahoj holky 
 ,moc děkuji za podporu ![]() ![]() ![]()  .Mončo,taťka nemá vysoký tlak. Jdu vás pozdravit a zároveň vám popřát dobrou noc a krásné sny. ![]() ![]() Jsem unavená. Uvidíme se ráno.Pa,pa  | 
| Kačula + 3 | 80437 | 
| 
 | 
Re: pátek6.2.2009 20:04:32 
Nikit žádný kecy jsi neměla!!! Je to uplně normální reakce  
 . K dr. chápu, že jsi nervní, ale je dobře že tam jdeš!!! Já jdu 23. a budu nervní neskutečně!!!!!!!!§Jako dorazil manža, Filip mu ukázal ten test no a on nato - to sis ale nedělala teď, ne? a já mu říkám, že jo, že ráno a on, že vidí jednu a pak říkal počkej, tady je druhá!! a počkej a tady je třetí!!! já jsem málem padla, takže asi tak ![]() ![]() ![]()  | 
| nikita111 | 85012 | 
| 
 | 
Re: pátek6.2.2009 19:36:15 
jejda Kačul tak to já vím,že to nejde abychom všechny na ráz...ale jak tu někdo psal o tom aby nezůstal ve snažící tabulce sám--tak to tímhle tempem -bude za chvilku aktuální. 
 .. ale holky je to na druhou stranu krásný,že vidím jak to jde... je to velmi pozitivní ![]()   takže díkya soráč za ty kecy ![]() ![]() ![]()   jdu žehlit![]()  | 
| nikita111 | 85012 | 
| 
 | 
Re: pátek6.2.2009 19:32:03 
proč sobecky Kačul.. to je jasný.. že takhle přemýšlíš.. a myslíš tím ale i na ostatní-to je jasný -at je všechno v pořádku -všechny to tu víme 
  .. jsem na tom skoro podobně.taky u mě nehrajou roli až tak // jako přežít opravdu těch krizovejch 12tt.trošku se snažím myslet na tu dr.. jdu tam 20.2.-- jsem z toho trošku nervozní--ale já jsem nervozní ze všeho ![]()  | 
| nikita111 | 85012 | 
| 
 | 
Re: pátek6.2.2009 19:31:39 
proč sobecky Kačul.. to je jasný.. že takhle přemýšlíš.. a myslíš tím ale i na ostatní-to je jasný -at je všechno v pořádku -všechny to tu víme 
  .. jsem na tom skoro podobně.taky u mě nehrajou roli až tak // jako přežít opravdu těch krizovejch 12tt.trošku se snažím myslet na tu dr.. jdu tam 20.2.-- jsem z toho trošku nervozní--ale já jsem nervozní ze všeho ![]()  | 
| Kačula + 3 | 80437 | 
| 
 | 
Re: pátek6.2.2009 19:29:45 
Tam manža nikde, říkal , že dorazí v 7  
![]() ![]()   ak já jdu koupat Fílu, zatím papa Nikitko, drž se statečně, je mi to moc líto, že nemůžeme otěhulit všechny, chjoooooo | 
| Kačula + 3 | 80437 | 
| 
 | 
Re: pátek6.2.2009 19:25:19 
Nikit, chápu, že je to nápor, vůbec se nemusíš  
![]()   ... kéž by to jen pokračovalo dál a kéž bych (teď dost sobecky) to tentokrát dotáhla do konce!  | 
| nikita111 | 85012 | 
| 
 | 
Re: pátek6.2.2009 19:23:38 
joo psychicky-to jsou takový hodně silní jedinci.. co to maj hned v hlavě ok--hlavně aby se to lepšilo 
zrovna ted jsem koukala na 112.. jak tam byl ten hasič bez nohy.. ten byl veselejší než já ![]() ![]()   mi ze mě bylo zle -málem jsem se hanbou propadla![]() ![]()  | 
| nikita111 | 85012 | 
| 
 | 
Re: pátek6.2.2009 19:22:17 
fo-pa.. takhle tomu rozumím 
![]() je to dost náročný teda... (holky já to vůbec nemyslím špatně jooo ![]()  ) ale tohle je fakt neuvěřitelnej nápor těhulek... ale byl třeba- páč jsme to tu dlouho táhly s velice prostinkou těhutabulkou.. Kačulko doufám,že budeš chodit taky k nám dál,jdi fajn![]() a je to hezký,že tam jedete všichni..Filípek to pochopí.. měla nemocnou nožičku  ..taky nevím jak tobych vysvětlila.a ted jsou teda fakt prekérky-už. když ho člověk občas poslouchá-natož taková citlivá situace![]()  | 
| Kačula + 3 | 80437 | 
| 
 | 
Re: pátek6.2.2009 19:19:42 
No psychicky nic moc, ale to se čekalo, snad začala konečně trochu jíst a hojení zatím bez komplikací (ťukám!!!!!!), takže tak ... no snad v rámci možnostá dobrý!  
 | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.