| Kačula + 3 | 80437 |
|
|
Re: pátek6.2.2009 19:18:19
Nikit tak to je teda pech, snad to zaspíš, to by bylo blbý, když jsi doma sama a ještě nemocná
![]() ....Valentýn bude smutnej, to jo ![]() ![]() , mrzí mě , že nemáš // (a všechny otatní holky taky) to by se to snášelo hnedka líp, že ![]() ....já se zatím teda taky neraduju, však víš...Švagrová stejný, zítra nebo v neděli tam pojedem (i s Filípkem) tak musím nějak promyslet, jak mu to vysvětlit, aby nedošlo k nějakému fo-pa (nevím jak se to píše) ...... |
| nikita111 | 85012 |
|
|
Re: pátek6.2.2009 19:14:43
psala si,že M poví víc doma..a já pak nedočítala
![]() ![]() ![]() ![]() |
| nikita111 | 85012 |
|
|
Re: pátek6.2.2009 19:13:55
jojo dneska tam pofrčí druhá...a mám z toho dobrý pocit-ale bohužel na mě taky něco leze..takže ještě z posledních sil vyžehlím...a zítra žu se budu asi potit
![]() ![]() ![]() ![]() co ta švagrovka Kačulko? mmch.. taky jsem myslela na toho našeho valentýnka takže jsem ráda..že t je tak.-a zítra tam budeš mít krásnou čárku![]() |
| Kačula + 3 | 80437 |
|
|
Re: pátek6.2.2009 19:11:10
Nojo NIkit, my jsme křížkovali 11 DC a pak nakonec ten 15, to už na mě lezla chřipka a ještě jsem pak špinila a tak mě to vyděsilo, takže jsem šla rovnou do sprchy a nedělala jsem stojku.......jinak mi není nic, občas mě píchne břicho, ale toho bych si asi jindy ani nevšimla, díky za optání
![]() ![]() ![]() A co Ty? dáváš globule?? |
| nikita111 | 85012 |
|
|
Re: pátek6.2.2009 19:06:45
jéé KAčulko to je hezký
![]() ![]() ![]() Kačulko měla jsem Tebe a Sárinku... ale Tys mě pak trošku zmátla.. jak jsi psala-že jstese nějak netrefili...ale pořád jsem doufala -tak jsem ráda držím pěsti.![]() ![]() ![]() ![]() a jak Ti je? |
| Kačula + 3 | 80437 |
|
|
Re: pátek6.2.2009 19:01:20
Sári, tak to jo, to by bylo dobře kdyby se něco našlo, ale hlavně jednoduchýho!!!!! Hlavně Ty se drž, teď je třeba být v klidu!!!!
Nikitko fááákt ![]() ![]() , Ty jsi vážně jasnovědka ![]() ![]() tak kéž by to aspoň znamenalo, že teď u mě proběhne vše dobře!!! Za chvíli dorazí manža, tak máme s Filípkem nacvičený, že mu ponese testík ![]() , doufám, že tu čárku uvidí, víte jaký chlapi jsou ![]() ![]() |
| nikita111 | 85012 |
|
|
Re: pátek6.2.2009 18:50:21
Mončo.. tak at je už všechn ok
... bylo mi Míši včera líto.![]() |
| nikita111 | 85012 |
|
|
pátek večer6.2.2009 18:49:33
ahojky.. přeju vše mkrásný páteční večer
![]() Monočo to je teda něco... já tky chápu její argumnety-ale jak se to může stát? taky bych chtěla takhle jen tak otěhulit... já tu zase neustále potkávám fetacký pareček jak vozí kočárek--- ato vzteky nevidím ![]() ![]() ![]() Sunny... je to super... gratuluju k sílísi čárce atěším se na hodnotu hcg--přes stovku tam tutovka bude ![]() Kačulko ( byla si v mé hlavě jako vyvolená)takže stejně jako u Sárinky se tomu nedivím a taky přeju at sílí.. a dodrželas ten víkend zítra bude fotečka doufámSárinko... my si tohle proživáme s tvhánem min dvakrát do roka... a má tatka vysoky tlak? tak to vše začalo.. a jak měl vysoky tlak tak sepřkervovali orgány a proto ho bolelo břicho. moc držím pěstičky at je všechno v pořádku ![]() ![]() ![]() vyjde to akorát.. budedoma odpočívat a Ty mu přijdeš sdělit že bude děděček ![]() |
| Moncaka | 56657 |
|
|
Re: pátek6.2.2009 18:34:47
Ahoj Sári, kdy mu budou dělat to sono? Oni něco najdou, je dobře, že se něco děje, ale to nic nevědění musí být hrozné.
Tak na dceru jsem zkrz sebe zapoměla. Chtěla jsem zavolat té výchovné poradkyni/psycholožce. Dcera za ní byla, ale je nemocná, takže nic. Do školy se nedostanu, ráno tam nikdo není a odpoledne také ne. Asi to zatím nechám být, už jsem vychladla a až se potkám s paní učitelkou, tak si popovídáme. Ona je učitelka rozumná, lepší fakt neznám, tak zatím budu doufat, že se něco bude dít i bez mého urgování. |
| Sarinecka a E10/09 a J08/14 | 64255 |
|
|
Re: pátek6.2.2009 18:21:29
Ahoj Kačul
,mě celkem dobře. Moc bych si přála,aby to sono něco prokázalo,aby jsme měli příčinu toho,proč ho bolí břicho. |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.