| Blizenka | 72193 |
|
|
8.9.2011 13:43:32
Maargitt, jak je? V kolkatym jsi? Drzim pesti, at je vse v poradku a jde to jak po masle
![]() |
| P/L | 81708 |
|
|
25.8.2011 20:36:25
tady je teda mrtvola, i kdyz... kazdy uziva prazdniny, ne?
u nas noveho nic, takze neni duvod neco psat, mame se fajn, MM mel volne prazdniny, tak jsme se uzivali, L je sikula, cim dal tim vic si hraje, uz zase vzal na milost vodu v bazenu, coz se v tomhle pocasi hodi:) no a ja jsem tak nejak v klidu, vcera jsem byla domluvit skolku, od 4.11. chodime na adaptaci, planovala jsem v pondeli volat do CARu a dneska mi volali z prace... takze co bude a jak bude nevim, nejak se to odviji beze mne:))) ![]() tak hezky zbytek leta vsem! ![]() ![]() |
| Larinka+3svišti | 55666 |
|
|
23.8.2011 20:34:55
TEda,tady ta diskuze nějak zamrzla-koukám,že poslední příspěvek je skoro měsíc starej
![]() ![]() Jak se všechny máte???-už ani na fb nikdo moc nepíše ![]() |
| Mikk & 2 píďata | 69867 |
|
|
29.7.2011 21:08:08
uvidím ráno dle počasí, třebáás se na mě usměje štěstí a bude trochu obstojně..
Přinejhorším ti ty věcičky pošlu poštou ![]() FUJ sem si říkala, jak si dám po dlouhý době do nosu a pachtím se s calzone a nějak mi to nesedlo bléé...a to sem snědla možná 1/4 No jdu udělat večerní hygienu a juknu na pár dílú Jak jsem poznal... Brou noooc fšem |
|
|
29.7.2011 20:41:06
Jen to ještě musíme přepsat zpátky na mě, nějak sme se k tomu nedokopali
![]() |
|
|
29.7.2011 20:39:34
Markét manža byl na mateřské tři dny pátek + sobota + neděle
a v pohodě to stačilo , takže by to jít mohloHele zeptám se, asi to nebude nic nového má jí tak tři roky určitě... No já právě koukám na počasí a má pršet už od noci celý víkend, ježíš letos je to počasí na dvě věci ![]() |
|
|
29.7.2011 19:40:52
Jeje, tak to si teda moc klidu neužiješ
, tak udělejte rodičák přes M. abys nemusela na 4 roky...sic bůh ví jak to zase od ledna bude..to je vlastně od těch devíti měsíců těch 3800,- nebo kolik vid? To je divný, bych zavolala do servisu, kamarádka má Bosch taky a používá stejný tablety a žádný problém..někde bude zrada ![]() Dám vědět, snad bude trochu obstojně, zatím hlásí déšť, u nás už se to spustilo ![]() |
|
|
29.7.2011 13:30:10
Čusííík,
Markét tak co myčka? Už se tablety rozpouští?...je to divné..mě se to občas stane, ale to vím, že se mi zaseknout ty dvířka na tabletu a ona vypadne v blbou dobu ![]() Nemáš nízkou teplotu? Třebas se špatně ohřívá voda... ![]() ![]() A co maminka, jak to zvládáte?..Hlavně kdlíííd, mysly na berušku v bříšku ![]() ![]() Já jsem dneska kantááre, ani vlasy sem si nemumyla , ale musím, jdu poprvé od porodu večer na pokec, tak ať si netrhnu ostudu, snad bude Emmí hodná..mám to vypočítaný na minutu, tak by to mohlo vyjít![]() Jinak je neuvěřitelný jak se rozbaštila, oběd už má plně zeleninový, už prso nechce a sní toho až čumím a večer už i rýžovou kaši, příští týden asi už přidám žloutek...To fakt neznám, Maty byl vždycky nežravec, dokonce i brokolice jí šmakuje ![]() Zítra chceme jet do Prahy a počasí zatím nic moc, tak uvidíme ráno, když nebude pršet tak razíme...ještě přemýšlím, že bych jukla ke Žlutým lázním na Den Afriky ![]() ![]() no uvidíme dle počasí... |
| Libča+holčinky | 78124 |
|
|
22.7.2011 14:22:40
Leni,
Matýskovi vše nejlepší k narozeninám ![]() ![]() hl zdravíčko.. štěstíčko.. milující rodiče a sestřičku jako doposud a hl nezlobte ho![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
20.7.2011 10:23:07
Bré dopolko,
Markét Tbc nedám, po konzultaci s neurologem, dětským primářem a svou obvodní sem se rozhodla ho nedávat, synflorix teď měla třetí dávku, dostává to společně s hexou a zatím ťuk ťuk bez reakce , nevěděla jsem jestli dát, ale nedonošeným se doporučuje, je teď zadarmo, takže jsem to studovala, mohla sem si vybrat mezi prevenarem nebo synflorixem a nakonec sem teda dala synflorixDneska mě čeká žehlení, zase, já furt žehlím, to je katastrofa.. a pak se uvidí je hnusně, Maty jde s babi do Lunaparku, tak se vyřádí a já na to aspoň budu mít klid ![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.