| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
19.9.2024 21:06:24
chápu hodně věcí, ale taky vím, že spousta lidí pomáhá a to, co píše Vrrtak, je může odradit
stát pomáhá jak se dá, včasnou reakcí a organizací zachránili hodně, a zachránili by ještě víc, kdyby idioti nepodrývali a netvrdili, že je to strašení kvůli volbám, kdyby nešířily nesmysly o tom, že nemáme jak pomoct, protože jsme všechno narvali na Ukrajinu a podobný žvásty plavou i okolní státy, nenáviděná evropská unie nám dá 50 miliard na povodně, nejspíš bysme z ní měli co nejrychleji vystoupit, škoda, že jsme to ještě nestihli Taky pomáháme a fakt se mi čte blbě, co tady Vrrtak plive Ano, teď se nejspíš ozve, že o EU nepsala, ale to je ta stejná linka, kterou jedou právě tito lidi, každý si tam najde to svoje |
| Klauri | 95515 |
|
19.9.2024 20:58:00
Ja třeba vrrrtak chápu, tady v MSk začíná za Opavou divočina, jsou tam zničené cesty, mosty a i proto tam vázne vše. Nemůžou přijet ani dobrovolníci v dostatečném počtu. Jsou vesnice např. Brantice, Zátor, kde je vyplwveny i dvě třetiny domů a je tam teď výška vody i 2 metry.
Je to horší než v 97, kdy byly záplavy v červenci a do zimy bylo více času. Snad bude pěkné počasí ještě hodně týdnů. |
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
19.9.2024 20:55:18
Zaměstnavatel u nás vyhlásil sbírku, kdy k našemu příspěvku přidá cca trojnásobek a vybraná částka půjde na člověka v tísni... Usnadnil nám tím rozhodování
![]() |
| neznámá | 91073 |
|
19.9.2024 20:33:40
Vím o ní, mnoho lidí mi přeposlalo odkaz na ní.
Ale nepřispěji, protože si myslím, že zrovna ona nebude mít problém s podporou. Je to známá věc, že lidi radši přispějí na nemocné nebo staré zvíře než na zdravé. I v útulku spíš zůstane zdravé mladé zvíře, je zájem spíš o ty staré a nemocné, občas je dokonce o nemocné zvíře slušný šrumec a zdravé nikdo nechce. ![]() Ale věrohodná je a dělá skvělou věc, pokud na ní chceš přispět, tak ano, uděláš dobrý skutek. |
| Muumi | 41406 |
|
19.9.2024 20:27:00
Díky. Koncoví příjemci jsou taky super tip, to už je úplná džungle... A já teda nejsem vlastně vůbec "psí člověk", tak by mě to nenapadlo, přitom to zní jako hrozně záslužná činnost.
|
| vlad. | 38059 |
|
|
19.9.2024 20:24:49
psí hospic, Adra
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
19.9.2024 20:18:02
My posilame osobne po kolegyni, ktera odtamtud pochazi a jede tam na vikend postarat se o konkretni rodinu. Posilame veci podle pozadavku napr na konkretni veci nebo velikosti (kdo mel), ostatni poslali penize, aby se za ne nakoupilo. Jen pry se musi nakoupit po ceste, protoze v te konkretni lokalite je hodne veci uz vyprodanych.
|
| Anthea | 47738 |
|
|
19.9.2024 20:14:52
Tip - na Seznam.cz je nyní článek o Martině Dostálové z Psího hospice na Frýdlantsku.
Stará se o postižené psíky i těžce nemocné a vyplavilo jí to i útulek, dokonce i dům kde bydlí u toho útulku a nemá ani nic pro psy, ani zařízení bytu. Na FB, na jejím profilu je i korespondence, kdy o povodních vyzývala lidi, aby si přes záplavy vzali do dočasné péče její postižené pejsky, což jí spousta lidí vyhověla a odvezli si je. Bude vděčná za cokoliv, na seznamu bylo i číslo jejího telefonu 776 391 160. Najít se dá na FB, má tam profil, kde je dohledatelná její záslužná činnost, jak se stará o jednotlivé případy postižených psů. Sama uvažuju, že jí přispěju, zdá se mi to docela věrohodné, ale přispěla bych jí rovnou po domluvě na Messengeru nebo telefonu, to je nejspolehlivější, nikoliv přes nějakou obecnou sbírku. |
| Muumi | 41406 |
|
19.9.2024 20:04:40
Ještě jsme nic podstatného nepřispěli na povodně. Takže - komu? Diakonie, Charita, Člověk v tísni, ADRA? Nebo je ještě nějaká jiná slušná organizace, která mi dosud unikala? Díky za tipy.
|
| K_at | 121378 |
|
19.9.2024 19:34:00
Pruhovaná, vrrrtak mají vyplavený město. Zaměstnavatel je komplet pod vodou. Likvidují škody. Doma na 60% nic moc platu.
Psala tu několikrát, že AB nevolí. Takže sorry, jdi s potrefenou husou třeba až tam.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.