| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Uplakané miminko

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1506  [Dalších 1356 >>]
Bea111 57655
25.7.2013 7:34:30
zkus na toho ubrečenějšího šátek, mě to pomohlo, měla jsem teda jen jedno starší a jedno mimino. Mimino žilo 2 měsíce pouze v šátku, ve dne v noci, jinak se to nedalo
takyjedna
  • 
25.7.2013 6:31:40
je mi tě líto, musí to být na budku... možná je jim horko a neumí to jinak ventilovat...bude to ještě chvíli boj,(tedy útok na nervy), ale kluci to zvládnou i když si trochu vycvičí plíce (hlavně netrp výčitkami, že jsi špatná matka!)
Suza007 91095
25.7.2013 5:59:25
Mikito,
máš můj hluboký obdiv. Mně stačily svého času dvě děti - řvoucí mimino a žárlící dvouleté batole. Prvního minimálně půl roku to stálo za to. Měla jsem pocit, že nic nezvládám a že jedno nebo druhé, příp. obě děti pořád řvou a že jsem naprosto neschopná matka. A to jsem měla na první dva měsíce po porodu navařeno v mrazáku a rozhodně jsem nevařila pro manžela obědy na čas. Občas když bylo nejhůř (obvykle večer), jsem prostě nechala mimino 10 minut řvát a šla si dát sprchu, což mě uklidnilo a jako bonus se občas uklidinilo i mimino :-) To se fakt nedá, člověk občas potřebuje aspoň chvilku klid, aby se nezbláznil.
Takže určitě bych zvážila ty obědy z jídelny a když budou mimča chvíli plakat, tak to taky přežijou. Hlavně nezapomínat na toho staršího (ale kde na to vzít čas, že), pro toho je to taky hodně těžké. Držím palce ;-)
Mrej 70533
24.7.2013 23:28:38
všechny 3 děti mi spaly na břiše už od porodnice, když mu to vyhovuje, nech ho.
Tante Ema 107184
24.7.2013 23:04:38
Šešule, já taky občas propadnu, protože prostě nejsem schopná bezchybného výkonu, přinejmenším trvale ne ~t~.
Ale zlepšila jsem se, jak stárnu a ohně ubývá a taky po každém extempre,kdy mi bouchnou kamna, vidím, jak to nestojí za to, že ta "úleva" při explzi je sice lákavá, ale kratičká a přijde příliš draho.
Na druhou stranu když to není imrvére furt, tak podle mě je to pro děti taky dobrá zpětná vazba když vidí, že ani máma nesnese cokoliv a jaké to je, když to přepísknou.
Tante Ema 107184
24.7.2013 22:55:28
Taktak.
Luciferekk s čertíky 74061
24.7.2013 22:54:42
Nemám dvojčata,jen 14m, ale takhle nějak se snažím svůj mozek směřovat i já.Jsem ráda že nejsem sama ~j~~g~
anemon 100064
24.7.2013 22:52:27
~x~ první rok s dvojčaty mám v mlze a dodnes je mi mdlo, když vidím maminku s čerstvými dvojčaty ("řekněte sestřičko, že je fajn mít dvojčátka?"

Já stará matka, děti blicí, ségra jim přinesla neštovice (tríměsíčním ~q~) a tak.

Doma jsem nosila (holčinu v šátku na hrudníku, kluka v mimi-vaku pod ní když řvala obě) na spaní zavinovala. Časem jsem se naučila ne letět na každé zakňourání.

Starost o proviant převzal manžel a to měl dvě práce. Prostě odpočívají oba, makají oba (při nemocech odpočinek na střídačku) Dost jsem v domácnosti polevila, dost hluku jsem přestala slyšet a tak.

Teď jim jsou čtyři, ségra bude po prázdninách druhačka a je nám moc fajn (už)~;((
Epepe 89236
24.7.2013 22:50:31
Mikito, to je cesta do pekel.
Jsi teď především matka a to nejspíš minimálně ještě další rok. Tvůj chlap (nejspíš) tu důležitou lásku a péči maminky už dostal, teď jsou na řadě tví synové. I starší synek může dostávat obědy z jídelny a ty teď potřebuješ hlavně věnovat se dětem a hodně odpočívat.
Mimochodem, chápu, že manžel jako živnostník má moc práce, ale máte tři děti a do toho dvojčata, a tak by měl přehodnotit i ty pozdní návraty domů.

Takových, co chtěly být dokonalé hospodyňky, jsou plné Bohnice. A věř, že chlap nakonec nejvíc ocení, když si žena dovede vybojovat svoje.
destenka + 01/09 + 01/11 81704
24.7.2013 22:41:18
Nemám dvojčata, jen děti blízko po sobě. Ani nebyly nějak zvlášť ubrečený, jen malá se hodně nabrečela při oblékání v zimě, když starší dělal scény, že se oblékat nechce, to jsem i brečela, ona řvala, zpocená, on mi utíkal a nešlo na něj nic navléct. Ale chtěla jsem jen napsat, aby sis nic nevyčítala. Jak někdo psal, děláš, co můžeš a děláš to, jak nejlépe umíš. Jsi ještě v šestinedělí, hormony na pochodu. Prostě on se potřebuje vyplakat a určitě ví, že má milující maminku. A s mladším sourozencem, natož z dvojek, se prostě nedá ležet hodiny v posteli. Zase bude mít jako mladší sourozenec jiné výhody, které nemá ten starší.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 1506  [Dalších 1356 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.