| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Uplakané miminko

(?)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1506  [Dalších 1296 >>]
Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. 123501
24.7.2013 16:58:48
Jsou sportaky, ktere jsou uz od narozeni ditete, tak pokud na tom nejste financne spatne, tak bych to zkusila prvni treba v obchode a kdyby se to libilo, tak bych koupila. Pokud by se to libilo, tak se da i v bazaru poridit super kocarky za dobrou cenu.
ChemicalJane + 4 86738
24.7.2013 16:55:58
jo, vlastně jediný, kdy ječeli v kočáře bylo, když jsem se je snažila připoutat těmi 5ti bodovými pásy z kočárku.. koupila jsem kšíry a opět bylo po řevu.. já se jim nedivím, mě by taky navýsost štvalo bejt furt v jedný poloze přikurtovaná k opěrce bez možnosti nějakého mírného pohybu....
Da+Vi+Ma 105173
24.7.2013 16:55:41
to by asi šlo,jenže on má zatím hluboký.Sporťák nám nejde úplně do lehu a na sezení zatím malý není.Teprve nedávno se začal přetáčet na břicho.V leže sice hlavu nadzvedává,ale posazovat ho ještě nechci.
ChemicalJane + 4 86738
24.7.2013 16:54:29
taky navrhuji úpravu vozového parku tak, aby viděl ven.. pokud už sedí tak nějak posadit nebo pokud ne a snese polohu na břiše, tak na břicho a odkrýt boudu (ale nevím, co máte za kočár, mě to ve Firkonu šlo..
mě teda ani jeden v kočáru neřval, naopak, byli oba kočárkový.. jsme zvědavá na toho třetího sviště ~:-D
Nevímsirady 120357
24.7.2013 16:54:18
moje mladší dcera byla totéž v bledě modrém, kočár nehrozil, vzdala to i babička, která byla přesvědčená, že jí uspí. Postýlka tu snad cítila už ze třech metrů, to vše od narození!!! Moc mi pomohlo ergonomické nosítko, bez něho jsme nemohli ani ven (na šátek jsem si netroufala). ~d~ Pomohlo až když mohla sedět v kočáře, ale pak mi zase vylézala, takže šla zase do nosítka na záda ~d~ Držím pěsti, prcek z toho vyroste, chce prostě mámu...:-)
Kukurice25+Nik09+Seb12+Dom14. 123501
24.7.2013 16:49:21
Jaky ma kocar? Syn prestal jecet ve sportaku, kdyz videl ven a mohl i sedet, kolikrat usnul v sede a pak jsem ho polozila a rychle jela, ted uz je to fajn.
Da+Vi+Ma 105173
24.7.2013 16:44:30
Hezký den,
mám obdobný problém jako v předchozím příspěvku.Náš 6 měsíční syn ukrutně ječí v kočáře.Ani to nemůžu nazvat pláčem,protože toto je ječení při kterém zaléhají uši.On vůbec nechce v kočáře spát,jediné u čeho usne je moje prso.Zkoušela jsem ho nechat vyřvat,ale on klidně půl hodiny řve až nemůže dýchat.Uklidní se,pokud ho vyndám z kočáru a nosím,ale usne až u prsa.Přitom dřív v kočáře spával klidně 3 hodiny.Problém je,že on špatně spí i doma.V noci spí,protože ho mám v posteli,ale jak z ní vylezu,je hned vzhůru.Přes den doma spí tak 20 minut,pokud ho dřív nevzbudí dcera.Ale pokaždé usne buď u prsa nebo pokud je hodně unavený,tak při nošení.Šátek doma mám,ale je teplejší a teď by mu v něm bylo teplo a navíc se bojím,že bych ho neuvázala dobře.Nevím už,co dělat a pravdou je,že někdy se mi kvůli tomu vůbec nechce ven.Omlouvám se pokud píši zmateně,ale zrovna jsme se zase kvůli pláči vrátili domů a já už jsem z toho dost vyšťavená,protože je to každý den.Teď mi spí u prsa,jinak bych ani nemohla napsat.
růžové autíčko 133740
24.7.2013 8:20:18
no udělala jsem hnízdečko a uslnula jen po 5-ti minutovém řevu, ale byla vzhůru od čtyř tak nevim jestli to nebylo spíš nedospáním ~:-D
tussi
  • 
24.7.2013 8:15:39
Rozumim ti, mela jsem to 3x stejne. Az bude videt ven, bude lip
. Resila jsem to nejdriv povesenim cehokoliv do kocaru (nutno stridat ;) ), at nevidi jen korbicku a zabavi se, pozdeji podlozenim polstarem, at vidi ven.
t
  • 
24.7.2013 7:44:16
Dcera byla podobna, nervala jen kdyz jsem jezdila v lese pres koreny, drncaky. Jak byl hladky asfalt, tak se hned dala do kriku. Proste furt potrebovala nejake vzruchy, takove to extremne zvedave dite. Kdyz pak mohla sedet, tak to bylo trosku lepsi.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 1506  [Dalších 1296 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.