| Ces |
| • |
22.1.2015 20:14:12
Podle toho, co je to za ples. Nějakého sportovního svazu? Školy? Je to na vesnici, malém městě, v Praze?
Zkrátka - za určitých okolností bych ho pustila. Tohle musíš rozhodnout sama. Ty svého syna znáš, ty víš, jak je zodpovědný... |
| +Jana+ | 57778 |
|
|
22.1.2015 20:13:19
Je to maturitní ples jejich školy kde je v prvním ročníku teprve. Do tanečních ještě nechodil - jen se byl párkrát kouknout v těch tanečních.
|
| Žžena | 83005 |
|
22.1.2015 20:09:05
Pokud má za sebou taneční, umí se chovat a jde v nějaké dobré společnosti, pak ano. Pokud neumí ani tančit, ani nemá s kým, tak nevidím důvod, aby šel zevlovat na ples
![]() |
| neznámá | 91073 |
|
22.1.2015 20:07:29
Na vesnický ples? Myslíš na ples, na kterém se na občanku nehraje, dát si panáka s mladistvým je téměř společenská povinnost - někde se naučit pít musí a vůbec pije přece s Mírou - a drbny ti to donesou a hlavně tebe jako matku roznesou, ovšem to už bude celkem pozdě.
![]() |
| TiNiWiNi | 109646 |
|
|
22.1.2015 20:01:23
Leda kdyby šel s námi - rodiči.
|
| Eržika. | 36295 |
|
|
22.1.2015 20:00:03
Záleží na tom kam.
třeba na vesnický ples klidně - jsou pečlivě sledováni a hlášení. (...si to pamatuju, ty drbny, co nešly na ples, aspoń sledovaly dění pod okny) |
| blbb | 116556 |
|
|
22.1.2015 19:48:17
ani náhodou
![]() |
| +Jana+ | 57778 |
|
|
22.1.2015 19:43:23
Synovi je 14 let a chce jít sám na ples - tj s kámošem - zvažuji zda ho pustit či ne.... Zřejmě by do 15 let nikam neměl sám chodit ne? Nikdy nebyl na disco ani na žádném plese a teď přišel s tím jestli ho pustím s kámošem na ples - pustili byste či ne dítě bez občanky?
|
| Kytka |
| • |
12.12.2014 18:05:12
Royo, taky mi to dneska přišlo, a rovněž jsem nadzvihla obočí 😃
|
| Roya |
| • |
12.12.2014 13:20:43
Já si nemůžu pomoct (a z několika dalších příspěvků je vidět, že v tom nejsem úplně osamělá), na mě tohle nepůsobí ani tak jako snaha pomoct dětem a rodičům, jako spíš snaha získat další platící klienty (a tím nemyslím to avizování kurzu, ale ZPŮSOB, jakým je to podáváno - mám pocit, že mě považují za manipulovatelného idiota):
Ahoj mámo, ahoj táto, tady Katka, přemýšlím, jestli ještě potřebuješ pomoc s tím, aby Tvoje dítě bylo opravdový parťák? Jestli jo, mám něco, co Ti pomůže zatočit s posledními scénami, hádkami a slzičkami. Kurz, u kterého se budeš bavit. A taky možná posmrkáš pár kapesníků. Rodiče z Výchovy Nevýchovou, kteří už ho vyzkoušeli, mi řekli: “Pecka, Katko, konečně mi to všechno secvaklo. Udělali jsme v partnerství ohromný skok.” Právě teď se ho chystáme otevřít exkluzivně pro novou skupinu: Jen pro naše milé Nevýchovné rodiče, absolventy kurzu Výchova Nevýchovou. Takže i pro Tebe :) A ještě pořád za zlomek ceny. Pokud Tě to zajímá, napiš mi na zazitkova@vychovanevychovou.cz :) Katka |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.