Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Len | 108740 |
|
|
3.7.2014 10:01:05
To se hodi, taky mam Stirici a navic se skutecne jmenuje Imogen![]() Jsem lev, pubertu jsem mela navrch klidnou, uvnitr sebedestrukcni. |
| Binturongg | 104880 |
|
|
3.7.2014 10:01:04
aky - hm, sakra, máme letos děsně málo třešní - až na to přijdeš, dej vědět, ať neplýtvám!
![]() |
| Binturongg | 104880 |
|
|
3.7.2014 9:59:23
Asi jako se všemi ohnivými znameními plus Býkem a Štírem - namátkou
![]() Žila jsem se Lvem několik let, jsem Střelec a hned tak mě něco nerozhodí, ale až doleze do puberty mé dvouleté Štíře, budu muset opakovaně číst Betty McDonaldovou, konkrétně kapitolu "Posílám vám Imogenu a přijedu si pro ni, až jí bude třicet" ![]() |
| sas.i | 10843 |
|
3.7.2014 9:41:48
Sama jsem Lvice, syn (12) je Lvíček a vycházíme spolu skvěle
) Prostě na něho jen leze puberta, no. Dcera (9) je Blíženec a to je teprve síla! |
| jentak |
| • |
3.7.2014 9:34:59
Já právě myslím, že ta znamení jsou jen základ, ale kolem toho je tolik, že pak nic není takové, jak se pak píše. Moji kluci jsou oba raci a každý je naprosto jiný - jsou jako oheň a voda - no ale to jsou i díky tomu, co dostali navíc. A tak jsem přizpůsobila chování spíš tomu navíc. Je dost možný, že jsou lidé, kteří jsou svým chováním typičtí pro to které znamení, ale dle mýho těch bude málo.
|
| Rodinová | 140078 |
|
|
3.7.2014 9:30:32
Fakt?? Tak takovouhle zkusenost s Lvama vubec nemam,naopak ... asi se to neda brat pausalne
![]() Ale prekvapilas me. |
| jentak |
| • |
3.7.2014 9:28:29
Moji rodiče jsou oba Lvi - a každý je jiný. Ovšem já lev nejsem, ale nejsem schopná s nimi vyjít, ani jako dítě. A čitelní teda nebyli vůbec - nikdy jsem nevěděla, co a kdy se změní.
To jsem nesnášela a nesnáším - tu nestálost v rozhodnutí. Já se nerozhoduju impulsivně, ale musím si to promyslet, ale jak se rozhodnu, přes to vlak nejede. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
3.7.2014 9:24:56
Presne tak, ja to tu pisu vyse, Lvi jsou pro me citelni a vychazim s nimi super.
|
| Pollyenka | 97098 |
|
|
3.7.2014 9:22:45
Já netvrdím, že jsou nečitelní. Mám děti sebevědomé s přirozenou autoritou. Jen, že to prostě je u nás na nože, oba dva /občas tři/ se snaží uplatňovat svoje vůdčí schopnosti na všech v rodině. A mě z toho jde hlava kolem a občas úplně nevím, jak reagovat a jak je zklidnit. Jde o kraviny.
|
| Blanka, syn | 3137 |
|
|
3.7.2014 9:16:57
Máme v rodině několik Štírů a pár Lvů - a potvrzuju, že Lvi jsou čajíček
![]() Ono je v pubertě asi fakt fuk, jaké znamení to je , většinou to chce kotel trpělivost na všech stranách a přežít |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.