Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lída+2 | 28136 |
|
|
3.7.2014 7:31:05
zanysek73, kdyby jsi viděla, jaký nepořádek jsem udělala svým pubertálním synům já......
![]() ![]() (doufám, že to rozdýchají až se vrátí) |
| zanysek73 | 74944 |
|
|
3.7.2014 7:29:15
už některé věci přehlížím, neřeším. A přiznám se, že jsem ráda jak dcera někde vypadne a není doma, když jde k tatínkovi na noc nebo ke koním kde tráví spoustu času. Chodí včas domů, nefláká se, nekouří, nepije a jiné neřesti...
|
| zanysek73 | 74944 |
|
|
3.7.2014 7:26:06
To nebude znamením...ale klasická zdravá puberta a věř bude hůř. Já mám skoro 16letou dceru a nejraději bych ji vystřelila na měsíc, jen se podívám na její otrávený obličej. Já na ni hezky a ona odvětí " co je zas, co zas chceš" . Ten binec v pokoji...a jí to nevadí, prej kde má binec, že ona ho nevidí
. A že už mi chybí talířky v kuchyni, které má naskládané za celý týden v pokoji...No ono je to na dlouhé povídání s puberťákama. |
| Lída+2 | 28136 |
|
|
3.7.2014 7:01:53
Pollyenka´, vzpomeň si co vadilo Tobě....a tím se řiď....a je úplně jedno jestli je dítě naozené v srpnu, či červnu, či listopadu, či březnu a jiném měsíci.....
prostě puberta......1/2 roku je lepší, 1/2 roku horší...a stále se to střídá... nepochopila jsem to s tím alkoholismem.... ![]() |
| withep | 93862 |
|
|
3.7.2014 6:50:31
Jako bývalá puberťačka lvice souhlasím s tvým přístupem neprudit kvůli "zbytečnostem", jako je vizáž apod.
![]() Ale jinak mi to přijde úsměvné. Myslíš, že puberťáci ze zbytku spektra zvěrokruhu jsou milejší a tvárnější? Třeba berani a býci? ![]() |
| Lady V. | 139699 |
|
|
3.7.2014 6:47:45
Asi stejne jako s pubertakem narozenym ve vodnari, panne, ci roku kone.
Nemyslim sice, ze to co popisujes je zalezitost horoskopu, ale budiz. |
| Pollyenka | 97098 |
|
|
3.7.2014 6:42:26
Dobré ráno, prosím berte téma trochu jako odlehčení. Máme doma všechny děti narozené v srpnu, ve znamení lva. S malým si poradím, ten je ještě mrňous,ale dvojčatům bude teď v srpnu dvanáct, leze na ně mílovými kroky puberta a já mám pocit, že neustále o něco bojujeme. Dvojčata jsou klasičtí lvy. Spoustu věcí jsem již vypustila a nechávám je být /co si vzít na sebe, zda jde synátor našamponovaný,ale ve špinavých kraťasech apod./Nicméně, jak tohle přežít, aby se ze mě nestala alkoholička, či neskončila na psychině. Máte někdo tipy jak vycházet s puberťákem narozeným ve Lvu?
|
| Racek | 15981 |
|
|
14.4.2014 22:18:06
Mozna to tu uz nekdo psal, ale treba ne a mohlo by vam to pomoct:
vidi deti u vas, ze si cistite zuby? jen tak sami od sebe, ne vyjimecne a jako extra ukazku pro ne, ale proste ze pro vas je bezne si zuby cistit a delate to pravidelne a rychle? Ono to pusobi uplne jinak, kdyz se neco jen rika a vysvetluje (jakkoli casto a hluboce a ruznymi zpusoby) a nebo kdyz to proste deti pravidelne a vytrvale vidi jako neco bezneho. |
| Peppa | 133447 |
|
13.4.2014 17:03:54
No máme to tak protože ráno vstáváme v 6,30, aby starší stihla být mezi 7,30 a 7,45 ve škole. Je fakt louda, za 15 min se nenachystá ani náhodou. A kolikrát se jí ani nechce vstávat, prostě potřebuje jít spát v 8, aby byla vyspaná.
V létě o prázdninách to tak nehrotíme, ale opravdu výjimečně jdou spát později než v 8, max. v 9 hod. |
| luthienka | 77117 |
|
|
13.4.2014 15:48:22
podle sociálních interakci nezapacham ani ostatnim
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.