Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kreaty | 128225 |
|
|
12.4.2014 22:55:49
ale já dávám sprchu před sexem a po sexu, což mi zaručuje dostatečnou čistotu po celý rok takže každý druhý den mám sprchu dvakrát
celoročně |
| Kreaty | 128225 |
|
|
12.4.2014 22:54:02
já cvičím jogu a tam se nepotím
![]() |
| Kreaty | 128225 |
|
|
12.4.2014 22:52:35
použitý prádlo bych na sebe nevzala ani já a nedávám ho ani dětem, ale vzpomínám si, že my jako děti jsme ponožky nosily určitě několi dní a neměly každý den čisté, moje děti jsou prostě čisté, já nevím jak to dělají, ale mají sametovou kůži a krásně voní, nepotí se - mají to asi po mém tátovi, který chodil po pláži na plném slunci a ani kapka potu
|
| Kreaty | 128225 |
|
|
12.4.2014 22:49:21
ahááá, spocená, no já se právě moc nepotím, jsem si říkala zda nemáte špinavý sníh
|
| Kreaty | 128225 |
|
|
12.4.2014 22:48:04
já se koupu i sprchuju výhradně ráno, večer už upadnu do bezvědomí vysílená a na vanu nemám ani pomyšlení, postel je moje a snese moji špínu, mezi lidi špinavá nejdu
|
| dolphin2 | 50983 |
|
|
12.4.2014 22:45:23
Taky si myslím, že pravidelnost je důležitá.. přes zimu se sprchovali obden, ale viděla jsem na nich ten chaos a neustálý dohady a já jsem se sprchoval včera (přitom to nebyla pravda) a neustálý výmluvy, jak jsou unavení apod. Takže raději bych byla pro pravidelnost, aby věděli, že po večeři následuje to a to a to a když to udělám, zbyde mi čas na své věci.
Na jednu stranu je mi líto je volat z venku už v šest hodin, ale asi to jinak nepůjde, protože to dřív prostě nezvládnou. |
| Kreaty | 128225 |
|
|
12.4.2014 22:45:20
Mandelinko, ty se umažeš, když v zimě hrabeš sníh?
Moje děti taky každý den do sprchy nelezou, ani jako miminka nebyla koupaná každý den. Ale berou si každý den čisté prádlo a jsou voňavé, furt často k nim čuchám, je mi to příjemné. |
| Liškodlak | 36760 |
|
|
12.4.2014 22:45:11
Napíšu, jaké páky používám já, ale dítě mám pětiletý a jen jedno.
Mám vyzkoušený, že když chci, aby byla malá připravená na osmou hodinu ke spaní, musí ideálně už lehce po 6. sedět u večeře. (Samozřejmě ne vždy to klapne). Pak je mi jedno, že se loudá, protože vím, že času dost, mezi tím mrknu na maily, FB atd. Pak jí řeknu, že až bude velká ručička dejme tomu na šestce, že začínám číst pohádku, a když to nestíhá, že má smůlu, to většinou zabere. Když dělá nějaké naschvály, tak jí někdy řeknu, že ať se tam teda placatí, ale já že jdu spát, načež se začnu chystat taky do hajan (nevadí mi být v 8 v pyžamu v posteli s knihou v ruce ). To zabere stopro vždycky, máme velký barák a ona večer nechce zůstávat někde sama. Ovšem kdyby měla sourozence, asi by se mi oba vysmáli, nebo by to rovnou uvítali ![]() No a ráno vycházíme v 7 z domu, to musí jet jak na drátkách, vůbec bych nestíhala sebemenší diskuzi o čemkoliv. |
| dolphin2 | 50983 |
|
|
12.4.2014 22:36:04
Yuki začínáme většinou něčím nenásilným, třeba pohádkou nebo tak, rozhodně hned nenajíždím na matiku
. |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
12.4.2014 22:33:00
při DŠ bych radila ráno začít něčím opravdu zajímavým, aby bylo proč pohnout, já bc se taky nestrhala, kdybych měla před sebou vidinu psaní :)))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.