Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Epepe | 89236 |
|
|
12.4.2014 21:47:56
No, a kolik času tomu věnujete? Kolik večeři a kolik hygieně + všemu ostatnímu?
Mně právě přijde třeba 3/4 hodiny na večeři a 3/4 hodiny na zbytek zcela adekvátní - když vezmu, že se děti třeba nesprchují najednou, ale musí čekat na uvolněnou koupelnu. ![]() Podotýkám večer - ráno je to samozřejmě o něčem jiném. |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
12.4.2014 21:45:40
večeře klidně pomalu, ale pak rychle - mám tři děti, chodím do práce, manžel je doma pozdě večer nebo vůbec, děti mají kroužky, školu už všichni tři - takto se s něčím tahnout, tak nestíháme nic, prsotě ví, že musí pohnout, že nemá smysl loudat se s hygienou, to je lepší si ještě v posteli číst nebo mít jako bonus televizi - ti velcí, můžou se dívat na film, pokud jsou umytí před filmem a nebo nejpozději v reklamách, pokud by to nefungovalo, příště žádný fil
malý je na tom vlastně stejně, jen s tím rozdílem, že se nedívá tak dlouho, je mu 7 a toto fungování dávno ovládá |
| Eva + Klárka2/07 | 93216 |
|
|
12.4.2014 21:45:09
ano, každý den se myju. 1x denně (tchýně třeba 2x). tomu se ani nedivím, že ty ne, ale zuby si čistím min. 2x denně (teď mám rovnátka, takže tak 10x určitě).
a nedovedu si představit, jak bych měla v puse, kdybych si zuby čistila ob den ![]() |
| Peppa | 133447 |
|
12.4.2014 21:44:19
Naše jsou taky děsné loudy, ale spíš že koukají do blba než že by vyloženě zlobily. Když ale mají zlobivou a na čištění zubů je musím honit, stačí pohrozit, že jim je nevyčistím a hlavně malá začne kňourat, že nechce, aby se jí zkazily a už stojí na stoličce... Jinak jsem otočila pořadí, a to tak, že na večerníčka už musí být v pyžamkách, jinak nebude. V posteli musejí být taky do určitého času, jinak nebude pohádka, příp. bude jen krátká... Prostě něco za něco :)
|
| Dobra1 | 65967 |
|
|
12.4.2014 21:42:17
Na zuby bych dala casomiru, treba presipaci hodiny z DM, stejne tak nejakou casomiru na to ostatni. za dodrzeni odmenu, za nedodrzeni trest {dusledek}, napr. musi to stihnout do vecernicku, jinak nebude. Nebo prijdou o jinou vyhodu. Totez rano. Pokud se nevypravi vcas, vyslala bych je do skoly neucesane a v pyzamu s bundou. Pravdepodobne jim bude stacit vyjiti z domu a budou prosit o navrat. Jednou bych ustoupila, pokud by se dalsi den nic nezmenilo, tak uz ne. Verim, ze by se rychle zacaly srovnavat. Za dodrzeni naopak odmena, bonbon, smajlik na vyditelne misto, jedna pohadka navic,...sama vis, co maji rady. Cas bych celkove stahovala postupne, napr z celkovych 2 hodin o ctvrt hodiny, ya tzden o dalsi ctrvt ... zalezi na tvych i jejich konecnych moznostech.
U nas mame rano na vse vcetne snidane cca 1 hod, nejvic zabere cesani, vecer to vychazi na ty cca 1,5 az 2 vcetne uklizeni, hygieny, vecernicku, cteni,..., zalezi, jestli se koupou nebo jen sprchuji ci si umyvaji vlasy. |
| Epepe | 89236 |
|
|
12.4.2014 21:39:24
Čertův Švagr, taky se každý den nemyju (např. pokud nikam nejdu a jsem druhý den doma). Podle mně to ani není zdravé se každý den mýt.
|
| Krabatka | 140749 |
|
|
12.4.2014 21:34:38
Myslím, že na rybičkách tady nikdo nic divnýho nevidí. Na rybičkách ne.
![]() |
| Epepe | 89236 |
|
|
12.4.2014 21:33:02
Yuki, tak šesti a sedmileté dítě mívá teda podle mně obyčejně povinností docela habakuk a dělat povinnost z "navečeřet, vyčůrat a spát" během pár desítek minut, mi přijde trochu zbytečné ... Mně naopak přijde klidná, pomalá rodinná večeře jako jedna z nejlepších věcí, kterých se od nás můžou děti dočkat.
![]() Jak jsem ale psala, nechápu, co by zakladatelka chtěla, aby dělali místo toho, tak možná, že to bylo myšleno jinak. |
| janna001 | 59890 |
|
|
12.4.2014 21:31:39
Ano, myju se každý den a zuby si čistím 2x denně. S výjimkou poflámové únavy tak 1x až 2x ročně.
|
| Epepe | 89236 |
|
|
12.4.2014 21:29:21
Jím nejmíň půl hodinu, jsem chtěla napsat.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.