Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jentak |
| • |
14.11.2013 15:30:55
Aha - tak to puboš skutečně není. Určitě bych neměla chuť a sílu se stýkat s někým, kdo mi sprostě nadává, byť je to můj syn. Ale určitě bych mu řekla, co a jak a je mi i jasný, že by mě to velmi mrzelo.
|
| Mrej | 70533 |
|
|
14.11.2013 15:24:19
někde nahoře píše, že přes 30
|
| Elga |
| • |
14.11.2013 14:18:52
Jo, to jsem jí řekla taky. Nemrzí mě to, zasloužila si to, protože se tehdy opravdu zachovala jako kráva...
|
| Kamisi | 129832 |
|
|
14.11.2013 11:34:56
Monty, ono je v zásadě jedno, čemu věříš nebo nevěříš. Důležitý je, jestli jsi šťastná. To je ukazatel toho, že je všechno v pořádku. Jak tě něco v tvým životě štve, tam máš slabý místo a je na tobě, jestli s tím něco chceš udělat nebo ne.
|
| Kamisi | 129832 |
|
|
14.11.2013 11:27:17
Život je hra a je na nás, jak jí hrajeme.
|
| Kamisi | 129832 |
|
|
14.11.2013 11:26:44
Jste s mámou na dobrý cestě a ještě se to může zlepšit, když budete chtít. Tvoje máma je úžasná, že se snaží něco dělat, spousta lidí to vzdá.
Mám taky takovou mámu, taky na spoustu věcí začala přicházet, až když už jsem byla dospělá a dokázala se vyhrabat z velkých zkoušek života (manžel alkoholik, smrt dvou dalších partnerů, syn alkoholik, jeho smrt). Po několika náročných vztazích našla před šedesátkou skoro pohádkový vztah, jsou spolu už dvanáct let, stále cestují, postavili dům, máma se učí anglicky, život si doslova užívá, je pořád plná energie a optimismu. Máma je mým velkým učitelem v tom, že možný je všechno, co si dovolíme, a že začít se dá v každým věku, nikdy není pozdě. |
| Monty | 129940 |
|
|
14.11.2013 11:26:18
Když já na tohle nevěřím, na to jsem moc velký pragmatik.
U svého dítěte vidím a dokážu přesně vystopovat genezi jeho povahy, vlivy, které na něj působily, vím, proč je takový, jaký je - a vím to i u své matky. Rozdíl je v tom, že matka se nikdy nesnažila rozumět mně nebo sestře, ona to pokládá za nesmyslné. V jejím nastavení existuje něco jako "správné dítě" a do téhle šablony se ho pak snaží nacpat i proti jeho vůli. Já to mám přesně naopak, snažím se porozumět tomu, jaké moje dítě je a pak mu pomáhat zvládat problémy, které z toho vyplývají. |
| Epepe | 89236 |
|
|
14.11.2013 11:21:22
Nechci být zlá, ale osobně si myslím, že při Tylityně životním nastavení "oběť" by se cítila synovým chováním ublížená, i kdyby byl samá ctnost.
Chápu, že to má své příčiny a mrzí mě, že si tím musela projít. |
| Pavla |
| • |
14.11.2013 9:54:18
Withep, je ti verim, ze si ji nechtela ublizit. Je dobre, ze to nechces predavat dal..
U nas si myslim, pokud si matka v nejmensim nepripusti, ze na tom ma i ona svuj podil, tak se nedohodnou.. |
| Kamisi | 129832 |
|
|
14.11.2013 9:35:11
Monty, "vyřešit" problémy ve vztahu = vyrovnat se s nimi, pochopit, nenechat se jimi dál ovlivňovat, vše přijmout, dotyčnému odpustit. Osvobodit se od vlivu druhého, ale ne jen fyzicky, hlavně psychicky.
V mém chápání světa ses navíc svojí matce nenarodila náhodou a ne náhodou jsi s ní měla ty problémy, které jsi měla. Všechno má svůj důvod, nic se neděje jen tak. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.