| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Velikonoce

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 6896  [Dalších 6616 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
6.4.2023 15:19:13
kachna_: budu na výstavě králíků, drůbeže a holubů

~R^~t~
právě jsem si poprskala monitor ~t~
kachna_ 144932
6.4.2023 15:17:19
V sobotu a neděli budu na výstavě králíků, drůbeže a holubů v Cítově (okr. Mělník)

Takže, kdo bude na Mělníku, víte kam vyrazit!!!
6.4.2023 15:04:05
je o týden později, věci se mění... a navíc, zítra je volno, co když nebude čas založit víkendovou diskusi? ~:-D
6.4.2023 14:55:08
apoleno, kdyby mi měl odejít robot, tak to balím a nepeču ani omylem ~t~
jo a teď jsem pod tlakem děťátek přislíbila změnu - nebude vaječná tlačenka ani sýrová roláda, ale upeču slaného "beránka" - z těsta na pizzu (koupeného ~;)) udělám šneky plněné slaninou, sýrem, cibulí a pár plněných špenátem, naskládám je do oválné zapékací mísy (špenátové dolů po obvodu), z odkrojků natvaruju "jakože hlavičku" a upeču... dělala jsem je jeden rok, když jsem neměla formu na beránka (k tomu ještě podobného ze skořicových šneků) a děti na ně vzpomínají dodnes ~:-D
Tatramelka+3 66284
6.4.2023 14:17:42
Dneska ještě pracuji, ale syn s dcerkou mají připravné těsto na perníky a linecké pečivo, také budou píct a zdobit beránka a já jsem se slíbila, že udělám úklid balkónu a připravím sezení na jarní-letní-podzimní snídaně a kávičky, relaxování. Jedno dítě mám na tréninku na celý den mimo město.

Zítra zůstávám s marodem sama doma a nejstarší syn s manželem jedou na závody na celý víkend. Dcerka má celý den divadlo, tak se budeme blemcat po bytě. Asi umyji okna a synek udělá nádivku. Budeme se šmrdlat s rostlinkama co jsme zasadili. Mrkneme na nějakou pohádku nebo film, protože mám rozpletený svetr pro dcerku a moc bych ho už chtěla dokončit. Je jasně žlutý takový jarní, tak aby si ho sithla užít. Určitě si zahrajeme nějakou hru.

Sobota a neděle to musíme vymyslet něco poklidného - návštěva muzea nebo nějaké výstavy. Synek nesmí mít žádnou zátěž, ideálně by měl teda ležet, ale je už 3 týden doma. Uděláme mazanec, vajíčka, upečeme chleba a rohlíky na víkend a asi nějaké maso a zeleninový salátky budeme vytvářet.

Pondělí budeme doma celá rodina, tak že nás čeká určitě společenská celodenní hra a v úterý už mažu do práce.

Jinak doufám a pevně věřím, že dočtu knížku, půjdu si každý den zaběhat a dočtu časopisy co se mi tu nashromáždily za tři měsíce a doufám, že to bude na dlouho takový poslední flákací víkend.
apo-lena 159305
6.4.2023 14:13:22
Rose, já pod vlivem diskuze včera pekla mazance i beránka. Odešel mi robot. Zkusíme ho dát do opravy.
Bouřka 7675
6.4.2023 14:11:18
To co vždycky, padat na ústa , akorát asi intenzivněji ~2~ Všichni furt žerou a chtějí mít napečeno, dcera se chce účastnit hrkačky a koledy, jenže ji holt musím všude doprovázet, místo abych jako ostatní matky haranty radostně vykopla ven zachovávat tradice a měla doma klid, se synem je třeba se toho hodně doučit, mám tu 3 hory dokumentů a musím to projít, protože akutně potřebuju něco konkrétního a v těch věcech je hrozný chaos. A je tu hrozný chlív, protože 2 měsíce se nedělal velký úklid...
vlad. 38059
6.4.2023 13:46:16
Odpoledne kadeřnice, potom s kamarádkou na večeři, v pondělí ke známým na chatu. Mezitím bych se potřebovala stavit v Alze, Hornbachu a Palladiu, pověnovat se přípravě dovolené...prostě dohnat resty a něco udělat do práce. Ale nechystám se nijak vyvařovat, ani péct, beran a jarní kytky už zdobí ~:-D takže pohoda.
caira (Vojta1/03,Mates11/04) 5858
6.4.2023 13:45:35
Dneska z práce na kole, doma pak udělám pomazánku z medvědího česneku, a mědvědí zelené pletence.
Zítra ráno uvařit lehký oběd: kuřecí vývar a rizoro, po obědě výlet na kole , po kole Velikonoční párty u kamaráda.
Sobota: debordelizovat byt a uvařit Velikonoční oběd - pečené kuře, nádivku, špenát a brambory.
Neděle: práce a kolo, uvařit pár vajec koledníkům
Pondělí: práce a kolo
úterý - ještě nevím
Fern 155759
6.4.2023 13:43:44
Budem makat na nasich latifundiich, kluci budou s rodinami u rodicu svych manzelek,takze parada-zadny opruz s vyvarenim a chystanim a uklidem kvuli navstev. Zvladt to posledni me vzdycky a cim dal vic zacina stvat!~:(
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 6896  [Dalších 6616 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.