| byvala radka | 154149 |
|
13.12.2023 20:32:56
muj budhismus ci smireni s tvory konci u hmyzi rise😁
|
| byvala radka | 154149 |
|
13.12.2023 20:32:05
to cumim, kolik lidi ma doma takovou havet
|
| kachna_ | 144932 |
|
13.12.2023 18:56:21
Ano, jednou mi zdrhla strašilka australská. Velká, dospělá. Vzbudila mě v noci, seděla mi na obličeji a kývala se. Jak jsem jí smetla, utrhla jsem jí nožičku. Ještě asi půl roku jse potom měla zdvojené zavírání terárka a kontrolovala ho každou noc.
Doufám, že babouk nám nezdrhne. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
13.12.2023 11:35:00
Na kudlanku mám taky spadeno, akorát furt nevím, co s tím, až pojedeme na dovolenou. Syn chce gekončíka, ten samej problém, chybí nám opatrovníci.
|
| neznámá | 91073 |
|
13.12.2023 10:55:38
Strašilky nás uplně nenadchly, jsou poněkud nudné. Ale kudlanky, to je jiná, chytré sadistické potvory, přísahám, že poznají svého člověka a rozumí každému slovu.
![]() A ještě ještěrky, člověka až děsí, jak je to inteligentní zvíře. Vlastně i ta želva je celkem fajn, také je celkem chytrá a rychlá, vždy když jsem ji hlídala, tak vždy zdrhla. To si čteš a po očku koukáš na želvu na zahradě, koukneš jednou, dvakrát, desetkrát a želva je pořád na místě, začteš se a želva je v čudu. Želvu nám vždy našli psi, mummi, je to jasný, nutně potřebuješ ještě psa a trénovat pachové stopy. ![]() |
| Bouřka | 7675 |
|
|
13.12.2023 9:59:19
U nás by hovniválové taky měli úspěch
A domácnost máme členitou,polorozestavěnou (permanentní stav) a ultrazabordelenou. Měl právě štěstí, že zvolil tu tašku a nevycestoval někam do pryč. |
| Muumi | 41406 |
|
13.12.2023 9:50:51
No v naší zabordelené domácnosti by byl útěk rozsudkem smrti:) A ještě jsem hluchá a slepá, takže tím spíš bych je nenašla. Ale jinak jsou to fascinující zvířata, ráda na ně koukám v zoo.
Teď jsme byli v zoo v Norimberku a jedna z top expozic byli dle mých dcer hovniválové:) Mají tam pavilon, kde jim vyklepnou hromadu bobků (bohužel nepsali, od kterého zvířete materiál pochází) a na tom lezou ti brouci:) Takže světoznámá zoo s delfíny, a my koukáme na hovnivály. |
| Bouřka | 7675 |
|
|
13.12.2023 9:17:14
Když uteče, tak máš o zábavu postaráno
Ale jinak jsou spíš pozorovací. Pakobylky jsou o něco zábavnější, když je vyndáš, tak po tobě klidně lezou a zkoumají, kde by zakotvily. Strašilka akorát ztuhne a strašiláci utíkají pryč. |
| Muumi | 41406 |
|
13.12.2023 9:09:40
No a je se strašilkama nějaká zábava? Nebo je prostě jenom zajímavý je pozorovat?
(Možná troufalý dotaz od majitelky želvy, která většině lidí asi tak přijde dost "statická" a ještě půl roku spí:) |
| Bouřka | 7675 |
|
|
13.12.2023 9:02:07
Strašilky jsou náhodou roztomilý, alespoň ty naše, takový větvičky
Máme Sungaya inexpectata, ty moc strašidelný nejsou. Ale mlsně jsem koukala na strašilku ďábelskou To už spíš ty pakobylky, to jsou nohatí ufouni, ale zase jsou to mnohem větší pecky a jsou ochotnější interagovat. Strašiláci zdrhají a strašilka dělá mrtvou větev. |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.