| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Charitativní projekty

(?)
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 5873  [Dalších 5703 >>]
Ropucha + 2 120300
5.10.2023 17:38:00
Radko, vůbec nic jsi nepochopila.
Vůbec nejde o protežování a dávání něčeho zdarma.
Jde o to, že děti z lokality XY by si rády objednávaly služby jako jejich vrstevníci kdekoliv jinde (a řádně si je zaplatily), ale protože bydlí na adrese XY, nikdo k nim s tou službou nedojde.
A ty děti za to nemohou, nemohou za to, že jejich sousedé, třeba i příbuzní jsou asociálové. Ty děti by třeba i rády žily jinak, ale nemají šanci, automaticky jsou házeny do jednoho pytle s komunitou kriminálníků (což píšeš i ty). O to tady šlo. Ne o to, že by "vyčuraní Cikáni" z někoho lstivě vymámili nějaké výhody.
Oni po nikom nic nechtěli, chtěli si jen zcela normálně objednat pizzu.
byvala radka 154149
5.10.2023 16:42:40
smajlik tam nepatri
byvala radka 154149
5.10.2023 16:41:47
~g~to je prave to, podporuje se tunelove videni
od gymplu bych ocekavala vetsi rozhled a diskusi
ale co se divim, kdyz se to tahne napric spolecnosti...
byvala radka 154149
5.10.2023 16:40:00
ja nezavrhuju celou komunitu, jenze kdyz chteji byt slusni a zaclenit se, musi v podstate opustit svou kulturu, rodinu a spolecenstvi
a to je pro ne mnohem vic nez pro nas, uz to tu nekdo psal
a velice rychle pochopili, ze na rasismu se da dobre "vydelat"
kdo to nevidel predtim, tak na prikladu vztahu k Ukrajincum to uz nevidet nejde, to snad clovek musi byt slepy, hluchy nebo bez mysleni
Čumča. 160024
5.10.2023 16:25:15
byvalaradko, tvoje zkušenosti jsou jistě širší, než ty moje, čistě laické, dílčí - ale já teda vidím (a třeba to nemá správnou vypovídající hodnotu, je to náhoda), že jsou cikánská děcka vyloučena slušně~7~, v podstatě od dětství, nedostala šanci.... Místní škola dělá ohromně záslušnou práci, ale místní obyvatelé jsou vysloveně bigotní~:(

žila jsem vedle nich 22 let, mám romskou kamarádku, kterou lidsky okolí vlastně zničilo (pamatuju si tu šikanu ze strany učitelů a ředitele školy~:() Něco podobného u její sestry a jejich romské matky.

Je to jen malinký, mými obzory omezený úhel pohledu, ale mně to můj život prostě zatím servíruje takhle~d~
A ta cikánská děcka jsou naprosto v pohodě, slušně mě zdraví, já s nima nemám (zatím) žádný problém~d~ Narozdíl od mých sousedů, kteří o nich občas mluví jako o největší špíně obce.~d~

Čumča. 160024
5.10.2023 16:19:04
byvalaradka "dalsi generace vzdelava v duchu " chudaci Romove, musime jim pomahat, at to stoji co to stoji", misto aby jim ukazali komplexnost cele problematiky"

komplexnost celé problematiky patří do rukou odborníků s komplexním náhledem na situaci

kdežto studenti můžou přispět k problematice jen určitým "střípkem", který představuje jejich iniciativa - nemůžeš po nich chtít komplexní přístup~d~

Já na té akci nevidím nic škodlivého~d~
byvala radka 154149
5.10.2023 16:14:30
cim vic bude akci "pro vas zadaco a vy jste chudacci", tim vic budou natahovat ruku a smat se nam za zady nebo i verejne
pisu z dlouholetych zkusenosti s nimi
Čumča. 160024
5.10.2023 16:10:48
Kat, Mickey je tobě podřízený neposlušný voříšek, nebo co?~:-D
Čumča. 160024
5.10.2023 16:07:40
byvalaradko, tohle fakt není zrovna fér úvaha~d~

proč "protěžování"?~d~

byvala radka 154149
5.10.2023 15:49:28
jde o to, ze se tu dalsi generace vzdelava v duchu " chudaci Romove, musime jim pomahat, at to stoji co to stoji", misto aby jim ukazali komplexnost cele problematiky
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 5873  [Dalších 5703 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.