Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| *Kate* | 158396 |
|
|
9.3.2022 19:06:26
Co příslušná obec?
|
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
9.3.2022 19:02:48
Oblastní charita,reagovali skoro hned.
|
| Monika | 123907 |
|
9.3.2022 18:56:52
Nevím, co je správně, ale co třeba se zeptat na nejbližším registračním místě, resp. tam nechat nabídku?
|
| Sugar+3 | 13203 |
|
|
9.3.2022 18:50:26
Moje neter pracuje na (nejmenovanem) zamku (narodni kulturni pamatka). Soucasti zameckeho arealu (parku) je i ubytovna, kde by ted chteli nabidnout ubytovani pro ukrajinske rodiny.
Poradil by nekdo, kam se obratit? Zatim kontaktovala tyto organizace, bez odezvy: Odbor příprav pro krizové stavy UbytovaniUkrajina Správa uprchlických zařízení ministerstva vnitra Fond státních rezerv Pomahej Ukrajině Je mi jasne, ze vsichni jsou v teto chvili pretizeni, ale mozna existuje i efektivnejsi a lepe koordinovana pomoc? Dik moc predem za pripadne navrhy/napady. |
| Konzerva | 153011 |
|
|
8.3.2022 9:31:21
Pro mě jsou zajímavá ta fakt o Ukrajině. Já si jí představovala hlavně jako tu obilnici Evropy.
Ta fakta o průmyslu jsou zajímavá, akorát tedy nechápu, proč tolik Ukrajinců pracuje tady, když se tam ten průmysl tak slibně rozvíjí. Že jsou Ukrajinci nacionalisti - no, otázka, "čo rozumíte Kefalín pod takým pojmom nacionalista". Já se považuju za vlastenku. Třeba nechci, aby nám tady zase vládlo Rusko. chci, abychom měli češtinu jako běžný i úřední jazyk. Chci nám zachovat to, co považuju za tradiční hodnoty a zvyky. Třeba velikonoce, vánoce, sekularizaci. Atd. Někdo mě možná bude považovat za nacionalistku. Byli obrozenci vlastenci nebo nacionalisti? A pokud jde o jejich nacismus. No oni měli na vybranou mezi Hitlerovo režimem a Stalinovo režimem. Kdo se odváží soudit, co bylo lepší? Na druhou stranu, slyšela jsem vyprávění člověka, který tam nějakou dobu pracoval a líčil ty poměry tam jako dost neutěšené. země v moci oligarchů, za sebou ta nacistická minulost a vedle Rus. hrozně složitá situace. |
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
8.3.2022 9:18:24
No tak když začali s "denacifikací" největší jaderné elektrárny v Evropě, tak to už jsem se v tu noc bála i já. To už člověk pochybuje nakolik jim fakt už totálně hráblo.
A "denacifikace" ostřelováním prchajících rodin s dětmi je něco co prostě nepochopím, ať už si tady dá kdo chce jaký chce doblbaný důvody. Z obhajování toho co Rusáci páchají na Ukrajině je mi fakt nevolno. |
| Monty | 129940 |
|
|
8.3.2022 8:50:11
Jo, a ještě jedna věc. Když máš takový "přehled" o zlých banderovcích na Ukrajině, doporučuji nepřibližovat se k chorvatským hranicím, protože tamní ustašovci byli takové kurvy, že se z nich chtělo blít i Němcům.
![]() |
| Monty | 129940 |
|
|
8.3.2022 8:25:10
Ty lidi ale přece nezabíjí Rusové. To dělají Američani. Oni "chtějí Ukrajinu" (tzn. neprotestují proti tomu, že Ukrajinci si svobodně zvolili demokracii se všemi jejími neduhy místo totality). Rusové ne. Ti jsou "hodní". Denacifikují své pomýlené bratry tím, že vraždí civilisty a podminovávají humanitární koridory.
Bože, Košíku, ty jsi tak hloupá, že by mi tě bylo skoro až líto. To bys ovšem nesměla být zlá, závistivá kráva s hubou plnou kremelský propagandy. |
| Mariana +2 | 135342 |
|
|
8.3.2022 8:20:46
No košíku ten vtip je letitý a znám ho, ale domnívám že jsi ho stejně nepochopila.
Obvykle na tyhle snůšky keců podobného typu co jsi tu v diskuzi vyprodukovala nereaguji. Ale vzhledem k tomu že už to není fakt sranda a lidi na Ukrajině umírají ve skutečné reálné válce, bombardují tam civilisty a střílejí děti na útěku, o ostřelování jaderné elektrárny ani nemluvím. Z výš uvedeného mám k tobě jen jedno ![]() |
| Alena | 129302 |
|
8.3.2022 7:50:29
Analfabeto, delas to blbe - trolis na spatnem servru (tady jsou uzivatele prevazne gramotni a orientovani) a mas ty vyplody moc dlouhe (to nikdo neucte).
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.