Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| 77kraska | 132593 |
|
2.3.2022 19:09:51
tak to uz je velka odpovednost hospodarit s milirdou (pokud clovek neni investicni banker)
|
| anemon | 100064 |
|
|
2.3.2022 18:54:00
1 miliardu se prý právě podařilo vybrat Člověku v tísni na pomoc Ukrajině, super 👍
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
1.3.2022 19:03:57
Angrešte, jo, tak to je, úplně přesně stejný je to i s tím batoletem, nejdřív musí projít ztrátou, vyrovnat se s ní a pak se začne sžívat s novou realitou, nedá se to uspěchat, v žádným věku, rozum s tím nemá vůbec nic společného
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
1.3.2022 19:00:48
Větře, sžít se s kýmkoliv není snadný, dokonce ani s batoletem, člověk musí nejdřív pochopit jeho situaci a nezachraňovst za každou cenu, nechat mu dostatek prostoru, jen nabízet a ujišťovat, není to snadný
brali jsme si dvouletý batole, bylo to šílený, teď je to super brali jsme si výměnný studenty, kterým bylo 19 a... no šlo to, ale oni čekali asi něco jinýho, jedné vadilo, že na ni není čas, protože chodíme do práce, a ona chce cestovat, vadilo jí, že nemáme takový luxus jako její rodina a těšila se do majetnější rodiny, ale zase tu byli kluci, kteří nepocházeli z luxusu a bylo spokojení mít u sebe teď dítě z Ukrajiny, nebo i dospělého, bylo by to hodně o nabízení, ale čím starší člověk, tím míň nuceni do jakékoliv aktivity, hodně pochopení, , a to i pro tu zpruzenost, ona totiž často jenom zakrývá neštěstí, který prožívají |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
1.3.2022 13:44:33
Myslím na lidi, co jsou v nemocnici po operaci, léčí se s rakovinou apod. Ti také odejít nemohou. Co děti v dětských domovech a personál. Hrůza.
|
| 77kraska | 132593 |
|
1.3.2022 13:35:33
Mariko, stari lidi tam podle mne zustanou...bude pro ne prilis narocne odejit
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
1.3.2022 13:31:52
Přesně tak. Nejdřív jdou lidi, co jsou akční, zdraví, mladí, mají kontakty a mohou odejít. Jak může odejít farmář (opustit zvířata?) nebo staří lidé? Bude hůř. Bohužel ten kretén a jeho pohůnci nepřestanou, naopak teprve teď začne peklo. Aby vůbec měl kdo přicházet.
![]() |
| *Kate* | 158396 |
|
|
1.3.2022 13:17:11
V první vlně odcházejí ti, kteří jsou na tom líp nez většina, mají kontakty v zemích EU, prostředky na cestu, a taky jsou to ti, kdo to mají na hranice nejblíž.
Těžko se mi to píše, ale jak to bude pokračovat, začnou přicházet zuboženější. (Asi jako se tobě, 77, jevili uprchlíci ze "syrské" vlny, kteří za sebou mj měli daleko delší cestu.) |
| libik | 142094 |
|
|
1.3.2022 12:53:54
Nevodit pubertální utečenecké hochy na operu mi přijde jako rada k nezaplacení
![]() Jinak něco takového jsem měla na mysli, když jsem vedle hovořila o úskalích "dobrého úmyslu" udělat si z ubytovaných placené posluhovačky, aby se cítily využité. A je to důležitý text. |
| 77kraska | 132593 |
|
1.3.2022 12:32:55
ano, to je velmi rozumne shrnuti
napadly mne nektere body take, kdyz jsem videla ty fotky uprchliku...jak se lisi od tech uprchliku pred par lety ze Syrie, z Afriky apod. .....tohle jsou dobre obleceni lide casto s kufry na koleckach, nemaji zadne platene vaky a deti zabalene jen v dekach |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.