Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Muumi | 41406 |
|
11.7.2020 12:00:19
No tam jasně že zvířátka jsou "blbost" a samozřejmě by bylo nejlepší, kdyby nebylo potřeba přispívat nikdy na nic. Ona celá ta debata vznikla na téma, že zoo nepotřebuje peníze, ať jdu a koupím si něco pro sebe že jo. Což mi přijde absurdní. Takže posílání peněz komukoliv asi nelze jako radostnou činnost označit, to ne. Ale pořád si myslím, že částečně v tom nějaký takový prvek je, proto ty příběhy třeba dětí, kterým můžeš trochu té radosti dodat. Teda snad...
|
| Muumi | 41406 |
|
11.7.2020 11:47:00
A v jednom nadačním fondu jsem teda ve správní radě jako zástupce rodičů. Tam si říkám, co mě to napadlo, protože to bere čas, pořád je to pro mě náročné i psychicky (dělá mi opravdu špatně vracet se do špitálu, když vím, že se tam děti perou o život a člověk by nejradši zapomenul - akorát že některé rodiny mají ten boj celoživotní). Tak to nejspíš děláme, protože si myslíme, že to má smysl, i když shánění peněz je fakt vopruz:).
|
| angrešt | 114837 |
|
11.7.2020 11:43:46
Muumi, ano, je to podobný případ, celé je to od počátku špatně a to, co strhli Maxíkovi rodiče, bylo prostě... špatně, další rodiny je následovaly a vlastně okopírovaly ten systém sbríky (i když na rozdíl od Maxíkových rodičů myslím míň zatajovaly zásadní informace, ale přesto, hrálo to na to samé...) a u Olivera vyšla najevo celá ta nedobrota, která to celé kolem zolgensma sbírek vlastně byla.
|
| Muumi | 41406 |
|
11.7.2020 11:40:16
Angrešte, nedávno jsem si na to vzpomněla, ptala jsem se tu na to. V souvislosti s tím, co teď proběhlo s Motolem a rodiči toho Olivera. Kterého je mi strašně líto, rodičů taky, neumím si to vůbec představit. Ale to, co se kolem toho strhlo...
|
| Muumi | 41406 |
|
11.7.2020 11:38:28
Tak kvůli svým radostným pocitům určitě nikomu nic v prvním plánu nedávám. Dávám to, protože to chci a protože mám pocit, že to k něčemu může být. Jak píšeš. Ale rozhodně mi takto vydané peníze udělají větší "radost" než to, že si něco koupím. A pak samozřejmě ten fakt, že z toho nemusím odvádět daň z příjmu:))) Každopádně i tenhle prvek, že to děláš ráda, v tom přece je?
|
| angrešt | 114837 |
|
11.7.2020 11:37:22
Bouřko, to ráda čtu, co píšeš o Rané péči
A Tobě i Tvojí rodině ať se daří co nejlíp :) |
| angrešt | 114837 |
|
11.7.2020 11:34:55
DaVinci, sbírka Maxík a Zolgensma byla... no, podvod je příliš silný výraz, ale řekněme, postavená na souboru nepravdivých informací.
Už jsem to tu někde psala. |
| Dari79 | 114243 |
|
11.7.2020 11:25:51
Od té doby, co jsem (blbka) viděla to video z nemocnice, tak Adámkovi. Myslím, že tu hrůzu v životě z hlavy nedostanu.
Jinak dlouhodobě nadaci pro transplantaci kostní dřeně Kapka naděje. Muž na nějaké klauny pro nemocnice - dělají zábavné programy pro děti v nemocnicích. |
| K_at | 121378 |
|
11.7.2020 11:20:45
Mummi, to máš vlastně pravdu. Radost z pomoci.
|
| Muumi | 41406 |
|
11.7.2020 11:14:04
Nakonec všechny ty dary asi většinou člověk dává pro radost? Jinak by ty charity asi moc nefungovaly. Aspoň myslím.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.