| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Šilhavost

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 1094  [Dalších 564 >>]
martinaxxx 110128
27.8.2010 11:42:23
mému synovi jsou 2,2 roky a už od půl roku šilhá na jedno oko.ale on šilhá pouze při větším světle,to znamená na sluníčku ale i když nesvítí,akorát že je dení světlo venku.jakmile je ve stínu nebo doma kde je menší osvětlení tak je to v pohodě.prostě na světle přivře oko a to mu ujede směrem ven.toto se stává i když kouká na televizi,ale jen občas.na vyšetření jsme byli ale nic mu nenašli.navíc pokud příjdu do ordinace,tam je normální vnitřní osvětlení,tak to doktorka nevidí.pouze jednou se mi podařilo příjít když svítilo slunce,tak jsem ho u doktorky vystrčila kousek z okna a hned to doktorka vyděla.poslala nás na speciální přístroj a tam právě nic nenašli.ale to zrovna nešilhal protože tam bylo přítmí.dost mě to trápí.každý kdo ho vidí venku při slunci tak na něj kouká jak na kvasimoda.ono ho to dost hyzdí.ale mě jde o to aby byl hlavně zdraví
Andrea
  • 
6.8.2010 11:25:56
Zdravím, můžete mi prosím napsat, kam jezdíte na to cvičení ambulantně? Dcera má nastoupit do Dětské do Brna na 2 týdny na cvičení s hospitalizací, ale raději bych ji vozila někam ambulantně. Díky za odpověď a pěkný den. Andrea
pavlaa 51187
13.5.2010 20:48:16
ahoj maminky, chtěla bych vás poprosit o informace, Mému synovi budou v červenci 4 roky a teď 15 června máme nástup do motola na operaci šilhání. Už od půl roku nosí brýle a od 1roku jsme lepili náplasti asi do 3 let, te´d už ho neudržíme. Myli jsme na vyšetření v motole u pí.dr.Kozákové a ta nám dala rovnou termín na operaci. Jsem z toho dost nervozní. Chtěla bych vás poprosit o informace. Jak dlouho zákrok trvá, jestli po zákroku je dítě nějak oblblé aby si tu náplast nesundaval, bojím se toho že našemu malému to jen tak nevysvětlím aby si to nechal. Jak to pak pokračuje dál a pak ten druhý den když náplast sundají tak se může hned domů?
Moc vás prosím o informace, kdyžtak mi napište na mejl:Pavla.Morocova@seznam.cz
Moc vám děkuji
Pollyenka 97098
25.3.2010 5:46:32
Tak operaci máme za sebou. Oči má ještě docela krvavé,ale už ho to asi tolik nebolí. První noc jsem jela domu, a druhý den, den operace, jsem přespala se synem na posteli. Se souhlasem sestřičky. Na pokoji byl syn ještě s jedním chlapečkem a ten měl sebou tatínka, který tam s ním byl celou dobu a spali spolu na posteli. Sestřičky příjemné, jediné co mě dostalo, když na něj v půl sedmé ráno nastoupila sestřička a začala mu rozlepovat oči. Syn ještě spal a ona bez jakého koliv varování začala ošetřovat. ten ječel,ale sestřička jen: "nemám jen tebe brouku".Ale dobrý, teď manžel sehnal ve Dvoře Králové nějakou kliniku /ozdravovnu/ na léčení, rehabilitace, očních vad. Prý je to super a měli by mu pomoci ještě víc. Ale je to na pět neděl, tak nevím, jak to ten náš mamánek vydrží.~z~~z~~z~~z~~z~Neznáte to tam někdo?
evaviki
  • 
24.3.2010 16:12:45
ahoj, neviete niekto ako to je vo FN Vinohrady? za tri tyzdne tam budu maleho operovat, tak hladam info.. Oci vraj musi mat zalepene az do dalsieho dna, co si neviem predstavit.. ma rok a tri mesiace a je straaasne zivy..
Janet+sluníčko:-) 75570
16.3.2010 16:55:10
No teda tak nám říkali tehdy - před třemi lety, že musí rodiče odejít (rodiče dětí nad 6let), buď na ubytovnu nebo domů. Maximum tam mohli být tak do půl desáté. Jeden tatínek ale potají přespal v herně. A když to sestry zjistily, tak nic neříkaly. Prostě se to ututlalo. Ale že by mohl sedět na židli, tak to se nesmělo. No možná to je už benevolentnější. ~;((
Pájina
  • 
16.3.2010 14:47:36
To neměl být nějaký útok,jen upozornění,že dotaz na vstřebávací stehy mnohdy nemusí stačit.Proč vstřebávací stehy někde dávají ven a jinde ne netuším,jen vím,že pro mě i syna z toho byl obrovský stres a pokud bude nějaké příště,tak to budu zjíšťovat obzvlášť pečlivě..
Klauri 95515
16.3.2010 13:41:01
Obecně se nedoporučuje 3-4 týdny větší sportovní zátěž.Přecejenom jsou v oku stehy. Pokud jedete lyžovat,tak nevím 10 dní je málo.
Dnes se většinou šije střebavatelnými stehy.7letý kluk si už dá vysvětlit, že nemá do očí sahat, mělo yb stačit zalepení jen do doby plného vědomí po narkoze.
Pollyenka 97098
16.3.2010 13:31:14
Děkuji za odpověď. Mám strach, že třeba když odejdu, tak ho přivážou k posteli, nebo tak něco. Když mu byli tři, byli jsme na operaci kýli a jednooho chlapečka, který tam byl sám, přivázali sestřičky. Vím, že to je pro dobro dítěte,ale stejně. A tohle by moje svobodomyslné dítě hodně těžko snášelo. ~:-D Jestli sestřičky pomůžou, když budu muset odejít a tak. No, přiznávám, nesu to hůř než on. Strašně tu operaci chce, aby už nešilhal, vpodstatě je to na jeho velké přání. Děkuji za tip s hrnečkem, tak ten si určitě vezmu.
MarPla 95744
16.3.2010 13:23:07
Oči měla dcera zavázané pouze ten den po operaci, když jsem ráno dorazila obvaz byl už dole. Pohled byl tedy hrozný. Měla celé krvavé oko.
S těmi horami bych byla opatrná, zeptej se lékaře. Myslím, že neměla mít fyzickou námahu, ale už netuším jak dlouho.
Stehy byly vstřebatelné.
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 1094  [Dalších 564 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.