| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Šilhavost

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 1094  [Dalších 554 >>]
Janet+sluníčko:-) 75570
16.3.2010 13:15:50
jo je tam krásná velká herna, kde se určitě vyřádí.

před operací nedávají jíst myslím několik hodin, ale hodně často jsou ve skluzu, takže počítej, že bude mít hodně hlad. ~;((
Janet+sluníčko:-) 75570
16.3.2010 13:14:51
Odpovím jen na dotaz ohledně sestřiček.

Jezdili jsme do Motola s malou na operace šedého zákalu. Má jich za sebou pět.
Jsou to už skoro tři roky. takže je možné, že se tam osazenstvo změnilo.
Sestřičky jsou fajn. Akorát jedna je stará struktura, na kterou si tam stěžovali snad všichni. Jemnuje se tuším Jindřichová, nebo tak nějak. Je to tak sestra kolem šedesátky. Krátké tmavé vlasy. Plnoštíhlá, brýle. Ta mívá své nálady....

Ale někdy byla i docela fajn. Jinak všecky sestřičky super.

Je to tam opravdu hodně stěsnané. Na malém pokoji jsou tři postele pro maminky plus tři postýlky. Takže jen opravdu miniulička na průchod. takže si brát co nejmín věcí. Koupelna-sprcháč-wc je společné pro dva pokoje.
Jí se na chodbě před pokoji - jsou tam malé stolečky.

Pokud jsi kafařka, tak si vem svůj hrnek, a kafe 3v1 (nebo něco podobného), a pokud poprosíš sestřičku, tak ona ti to v kuchyni zalije. Jinak žádné soukromé vyvařování. Dole ve vestibulu je restaurace, ale nic tam nemají a je hodně drahá. No možná je to už vzhledem k tomu času, co jsme tam nebyli - naštěstí - jiné. Ale venku u nemocnice je docela fajn bufet. tam jsou nějkaé saláty, chlebíčky, gril.kuře. atp.

na chodbě je automat na kafe.

Jinak mě nic nenapadá. Když tak se ptej.

Pollyenka 97098
16.3.2010 13:03:39
Já vím, že je mu už sedm, a svým způsobem je velký kluk,ale on je takový mamánek. Jsem připravená být tam přes den určitě, a večer uvidím jak na tom bude. Třeba bude v pohodě a budu moct odet domu a přijet zase ráno. Budu se muset střídat s manželem, protože máme ještě půlroční mimčo. Každopádně jsem připravená, že budu sedět na židli. Ono srdíčko bolí at jde o mimnko, nebo sedmileťáka.
Oříšek + 2 kluci 92924
16.3.2010 12:50:19
Jasně, to je určitě ochotný každý. Ode mně to byl jen návrh pro zakladatelku. Mě samotnou tenkrát vůbec nenapadalo se na něco takového ptát.......a naštěstí mu dali samovstřebatelné......
kdyzsluncenesviti 89186
16.3.2010 12:49:22
~e~ Nesmí? Nás tam čeká vyšetření a máme tam být přes noc, protože se to dělá ve spánku. Vadilo by mi tedy hodně kdybych tam se synem nemohla být. Snad by mě tam nechali, protože přeci jen když syn neslyší a ještě je mentálně postižený, tak dostane panický záchvat a hned se vrátí psychicky a motoricky zpět. ~l~

Petra Neomi
  • 
16.3.2010 11:17:36
V motole žádné přistýlky nejsou, rodiče tam spát prostě nemohou, mohou spát na ubytovně v areálu, ne s dítětem v pokoji. Koneckonců, tohle je sedmileté dítě a jde o jednu noc, na onkologii leží děti mladší a taky tam rodiče být nemohou, jen zcela výjimečně, když je díte v kritickém stavu.
Petra Neomi
  • 
16.3.2010 11:15:32
Můžeš tam být v noci, pokud nebude na JIP, jen budeš prostě sedět na židli.
Pájina
  • 
16.3.2010 11:03:58
Synek měl stehy údajně taky vstřebatelné,ale prý je i tak vyndávají.Nerozumím tomu,ale prostě jsem se podřídila.Připlatit "nadstandardy" jsem samozřejmě byla ochotná taky..
Oříšek + 2 kluci 92924
16.3.2010 9:43:33
Syn byl na Karláku v 1 roce a tam šili vstřebatelnýma stehama. Když si je vyžádáš, třeba i zaplatíš, nevím proč by mu je nedali i v Motele, určitě je tam taky mají... můj syn, protože byl malý a nedalo se mu vysvětlit, že musí mít oči zavázaný, měl obvazy asi jen 2 hodiny, než se úplně probral z narkozy. Dr říkala, že to vůbec nevadí, musela jsem ho jen hlídat, aby si do očí nesahal, což nedělal. takže být tebou, tak se na tom samém domluvím i v Motole. než dítě týrat obvazy, tak mu je radši sundat a tvůj syn už určitě pochopí, že si do očí sahat nesmí. Jinak Karlák je super. Mají tam jen jeden pokoj s asi 6 lůžky a vždy tam jsou jen max. dvě děti a doprovod. Držím palce!
Pollyenka 97098
16.3.2010 9:11:56
Nevíte někdo, zda v Motole šijou vstřebatelnmi stehy, nebo ne a jaké jsou tam sestřičky?
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 1094  [Dalších 554 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.