Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| elindra | 28290 |
|
|
17.12.2007 16:33:12
Kečitko, :-((( to je mi líto, moc vám přeju ať v tý hrůze máte štěstí...
Podobnej případ tady kdysi někdo popisoval, docela dost v zadu, zkus zalistovat diskusí. Je to hrůza, vedle toho nějaký šilhání a dioptrie jsou jak prd :-( Terezie, koukám, že budeš mít miminko, tak hodně štěstí! |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
17.12.2007 14:29:19
Kečitko, celý den na vás strašně moc myslím - možná že mi to nevěříš, ale je to tak. Jsem z toho úplně rozhozená
|
|
|
17.12.2007 14:27:32
Evisto, já jsem v šoku, že jste začaly šilhat tak pozdě, já myslela, že taky tak kolem půl roku jste začaly.
Takže mala opravdu vůbec nešilhala celou dobu a až v těch 15 měsících zničehonic začala? To jsem z toho fakt jelen. Já jsem opravdu do ted myslela, že se začíná kolem těch 6-7 měsíců, když už se začínají pořádně rozhlížet. A jak ti to očařka zdůvodnila? To musel bý celkem šok, když nic nic a najednou tohle............. S tou pediatričkou máš naprostou pravdu. Mně taky tvrdila, že do roku ať to neřeším, jenže to bych nemohla být já a začala jsem to řešit hned v 8 měsících. To jsem se objednala k oční, no ale musela jsem 2 měsíce čekat než na mě přijde řada..... |
| Evista | 25207 |
|
|
17.12.2007 12:51:12
Kečitko, je mi moc lito co vas potkalo:o(( nador na ocicku x silhani by mne take nikdy nenapadlo. Chudak malicka:o(
Pediatricka,ale dle meho postupovala spravne,vetsina deti od narozeni do pul roku silha,nekteri do roku. Po narozeni nejsou vzdy tak silne ocni svaly. Nase holcicka zacla silhat v 15-16.mes,v 19.mesicich jsme sli k ocari. Leonie,houby lepsi,snad horsi:o/ je to beh na dlouhou trat. Lepime chvilicku, ale poctive kazdy pul den. Holky jak dlouho se tak lepiva nez dr.doporuci na silhni operaci? |
|
|
17.12.2007 9:39:15
Ahoj Iri, no tak já jsem teda v šoku a abych pravdu řekla, chytlo mě to za srdce a i jsem si pobrečela. Nemám ráda, když se dětem děje něco takovýho......... Nevím co k tomu říct, já nemám slov.
Takže vám přeju, aby vše dobře dopadlo....... Já doufám, že nás snad vyšetřili dobře. Očička malé ujíždí dovnitř, ale má je i rovně, když se dívá do dálky. Naměřila jí silný dioptrie a to asi ještě špatně, tak zkouší dávat do brýlí skla, než na to konečně ,,kápne,, U oční jsme byli u´ž asi 4x nebo možná 5x. Začla šilhat až v 7 měsících. Chodíme tam co 2 měsíce, teď půjdeme asi po 4 měsících, má tam nával. Malá má 16 měsíců, bude mít 17. Dej nám prosím vědět, jak to dále pokračuje (jestli budeš chtít). Držím strašně moc palečky a držte se. |
| Kečitka | 53710 |
|
|
16.12.2007 23:51:34
ahoj maminky, nerada vam pisu tuhle zpravicku, ale rada bych vedela jestli nahodou nemate, nekdo stejne zkusenosti a jak to dopadlo. Pak taky jako varovani.
Mam rocni holcicku a od narozeni uz ji ujizdelo ocicko na vnejsi stranu. Pediatricka rikala, to se do roka srovna, pak kdyz tak uvidime. Tak jsme cekali, cekali a nic. :( Pri rocni kontrole nas poslali na ocni. A tam vse zaclo. Dr z ocniho nemohla v klidu prohlednout oko 8O , tak nas z vysledkem mozneho zanetu a potlacovanych informaci poslala ihned do Motola, ze to specha. Bylo mi to divne, ale druhy den na lacno, jsme hned vyrazili. V nemocnic nas hned prijali a bohuzel po zakroku v narkoze zjistili, ze je to zpusobene nadorem 1cm(oko ma cca 2cm) a musi mala postoupit chemoterapii. :cry: Kdyz nam to dr rikal, nemohla jsem tomu s manzelem uverit, ze je to mozny tak u maleho clovicka. Clovek to slysi kolem sebe, ale nepomyslela jsem si, ze se to jednou bude tykat nas a budeme mit take clovicka bez vlasku.... :( Chem. bude mit mala pul roku a pak dr uvidi dal jak to vypada. V nejhorsim ji ocicko musi dat operativne pryc a dat skleneny. Na dalsi horsi varianty nechci myslet :( Zitra ji budou delat jeste mag. rezonanci(jakoby rentgen) na mozecek a dozvime se take vysledky z kostni drene.. Acho jo. Musim rict, ze posledni dny jsem jak vymenena, o placi nemluvim a doufam, ze to vse dopadne s nasim drobkem dobre. :( zavidim maminkam, ktere potkavam v nemocnici s urazem rucicky atd.. Prosim maminky, pokud mate nektera s tim vlastni zkusenosti, napiste mi je. A pak hlavne maminky, kterym deti silhaji vice nez 8 mesicu, nedate nic za to, kdyz zajdete k ocnimu. Jsem take nastvana na moji dr, ktera pry mela alespon rozpoznat trochu divne lesknouci se ocicko a objednat nas k ocnimu uz driv. Mejte se hezky Iri |
| Markéta Klinkovská |
| • |
20.11.2007 16:53:35
Chtěla bych se s někým poradit. Mám téměř jednoroční dvojčátka - holčičky. U jedné z nich se cca od 6 měsíců začal objevovat strabismus. Několikrát jsme navštívili očního lékaře, bylo nám řečeno, že se strabismem se u tak malých dětí do dvou let "nic" nedělá, nelze zjistit u tak malých děti zraková vada. Asi po druhé či třetí návštěvě /holčičce bylo 8 měs./jsme dostali kromě stejné odpovědi ještě kapky ATROPIN, které se mají kapat do "zdravého" očička, aby to ¨"nezdravé" byla nucena holčička víc používat. V poslední době se mě zdá, že holčička ovšem začala šilhat i tím "zdravým" očičkem. Může mě prosím někdo poradit...máte se strabismem nějaké podobné zkušenosti???....předem děkuji za odpovědi....
|
| Luboš |
| • |
20.11.2007 12:33:34
Pavlo nedáš mi prosím na sebe mail moc rád bych s Tebou pokecal.
Luboš lkokoska@email.cz |
| Uda |
| • |
26.10.2007 20:29:01
Ahoj,tak už je to víc než měsíc,co můj 3,5letý syn absolvoval operaci ve FDN Brno-strabismu.Operovali mu obě oči,po narkóze to bylo chvíli blbý-chtěl si strhávat obvazy a plakal,ale za chvíli usnul a spal celé dopoledne i odpoledne.Ráno mu sundali obvazy a bylo dobře,oči ho nebolely,hojily se dobře a zatím je vše o.k..Tak doufám,že na pořád!Ale teď už vím,že to není nic strašného i když bych byla nerada,kdyby musel na operaci znovu.Díky za podporu a třeba tenhle můj příspěvek pomůže od strachu někomu dalšímu!Jo a zapoměla jsem dodat,že děti nepíchají,oblbováky před operací podávají jako sirup na lžičce,což je taky plus!!
|
| Nanynka |
| • |
24.10.2007 16:53:52
Co takhle zkusit změnit očařku?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.