Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lavanda | 51664 |
|
|
19.2.2007 15:18:55
Ahoj, Brno, zhruba stejné. Řasy samozřejmě nestříhají. Se školkou nevím, malá tenkrát ještě do školky nechodila.
|
| EminaX | 54910 |
|
|
19.2.2007 10:24:44
Děkuju za obsáhlou odpověď.
Ještě by mě zajímalo jak dlouho je doporučeno nechodit do školky a musí se oči šetřit? Mám radost, že už se nestříhají řasy, před 20 lety se před operací stříhaly a leželo se 14 dni v nemocnici. Máte stejné zkušenosti jako Klementina i v jiných nemocnicích? |
| MIA |
| • |
15.2.2007 14:31:22
AHOJ MAMINKY!KDYŽ MNĚ BYLO 9LET TAK JSEM BYLA NA OPERACI OČÍ.NEPAMATUJI SI ŽÁDNÉ BOLESTI ANI NIC NEPŘÍJEMNÉHO MOŽNÁ JEN TO,ŽE JSEM TEN DEN PO OPERACI NEMOHLA PÍT A PO SUNDÁNÍ OBVAZU MNĚ DÁVALI DO OČÍ MAST PO KTERÉ JSEM VYDĚLA CHVILKU ROZMAZANĚ.V NEMOCNICI JSEM BYLA ASI 10DNÍ.DOUFÁM,ŽE ASPOŇ TROŠKU JSEM ZMÍRNILA VAŠE OBAVY KTERÉ JSOU NA MISTĚ.:)MIA
|
| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
14.2.2007 14:16:45
A nastupujeme v uterý ve středu je operace a ve čtvrtek nás pouští domu stejně jako minule
|
| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
14.2.2007 14:04:48
Ahoj Emo, my jdeme taky na operaci v březnu se šilháním už jsme byli v roce 2002 a ted jdeme znovu odkud jsi a kam jdete na operaci? My musíme mít akorát normál předoperační odběry krve a vyšetření ahoj lenka z Praha 2
|
| Marie luisa | 57112 |
|
|
13.2.2007 19:46:15
My jsme byli na operaci v dubnu malému byli čtyři roky.Domů jsme šli za týden,kdy už měl vytažené stehy,to šlo snadno.Vyšetření před operací nám žádné nedělali,operovali nám jedno oko,to trvalo asi hodinu,potom byl celý den omámený z té narkozy na noc se mohl napít.V nemocnici měl očička zalepené první dva dny obě potom jenom jedno.Každý den mu tam dávali nějakou mastičku.Nám dioptrie zůstali stejné.Ale to je individuální,to se u někoho může změnit.Správně se to udělá většinou vždycky,ale u někoho se může šilhání znovu oběvit.Řasy se nestříhají.Na kontrolu jsme šli asi za dva týdny a potom už normálně jako dřív asi po půl roce.Doma jsme ještě nějakou dobu dávali do očička mastičku.
|
| EminaX | 54910 |
|
|
13.2.2007 14:22:41
Dobrý den,
dcerce bude v březnu operováno šilhání na obou očích, může te mi prosím někdo napsat jak to probíhá po operaci? Kdy vás pouštěli domu, kdy se chodí na kontroly a kdy vytahují stehy? Změnili vám po operaci dioptrie? Kdy se pozná zda operace proběhla sperávně? Stříhají řasy před operací? Provádí se před operací ještě nějáká vyšetření? Moc vám děkuji za odpovědi |
| Lavanda | 51664 |
|
|
10.2.2007 10:05:32
Asi doporučení od pediatra potřeba je. Klidně řekni doktorce, ať ti ho napíše, že to prostě chce.
My jsme dopadli tak, že jsem doktorce pořád věřila, že se šilhání upraví. Nakonec malá dostala brýle až ve 20 měsících. Mohlo se vše řešit daleko dřív, protože šilhala už od osmi měsíců. |
| Květulina+3 | 54769 |
|
|
10.2.2007 9:56:36
Ahoj Aloucho, my jsme doporučení od pediatra měli, ale pokud se k vašemu problému staví tvoje paní doktorka negativně, tak si myslím, že nic nezkazíš, když zavoláš do Motola na oční a domluvíš se tam. Telefonní číslo na dětskou oční ambulanci do Motola je 224433851, náš pan doktor se jmenuje MUDr. Jiří Malec. Počítej s tím, že objednací doba je tak 1-2 měsíce, takže pokud se rozhodneš k němu jít, volej co nejdříve.
|
| Aloucha | 47423 |
|
|
9.2.2007 17:40:26
Pro Krtečkovou:-)
Ahoj, prosím, můžeš mi napsat telefon na objednání k tomu Dr. jak k němu chodíte do Motola??? A museli jste mít doporučení od pediatra??? Syn, 7měsíců, trochu šilhá, ale naše doktorka to nechce řešit, že je prý čas a není to ve velké míře, ale mě příjde, že čím dřív tím líp. Děkuji A. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.